Geboşummmmm Jou ummmm şimdi çıkacaktım girdiğini gördüm kaldım özledim seni hadi gel sarılıp barışalım

Ya bak seni yumoş ederim kızma bana
Eeeee aşkommm bir giriyor bir çıkıyorum bebeğim görmedim ki beybisiiii
Görsem hiç yazmammm mı
Yeniden toplaşalımda etmiştim etiketii
Joummmmm görmedim ki bebeğim offf nerdee bu etiket kör mü oldum ben ya
Susssss
Sabah beri aklımaydınn seni bekliyodumm baktım yoksun ortada etiket ettimm gene dedim belki işi vardır çok şey etmiyim dedim ammmaaaa burda tesadüfen yakaladım senii nese canınsağolsun kuzu ben sana hep diyodum sende birşey yok çok düşünüyorsun diye hep dedim ovüalsyon bile strese sokar düşündürür olmaz ben buna şahidim bende 1 ay hiç düşünmedim hep aklım yürüyüşte ve kilo vermekteydi o ay öyle oldu mucize oldu inanki herşey kafayla bitiyo buiş bende inanmazdım.buna ama yaşadım

Ahhhh bebeğim görmedim şimdi bu topiğe baktım bişi yok seninle ilgili etiket muhabbeti şimdi diğerine gidicem
Evet bebeğim kesinlikle öyleymiş stres dedi başka bişi demedi kadın
Ne geldi ise başıma hep düşünmekten geldi
Umarım birgün bize de mucizeler gelir hamişimmmm
Sustummm tamammm

Reactions: Jou
Kıyamammkii ben sanaa yaaa canım beniimmm gelll
Kocaman sarıldımmmmm sanaaa Almira kıskandı az ama olsunnnnn
Seviliyorsunnnn hamiş
Kızma bana ağlarım
Kaçarsın he sonra

Gelecekk hep diyorum sanaa kafan hep orda olduğu için öylee banada diyodu ama ben inanmıyordum gerçektende öyleymiş yaniii

Gelecekk hep diyorum sanaa kafan hep orda olduğu için öylee banada diyodu ama ben inanmıyordum gerçektende öyleymiş yaniii
Hep diyorsun kuzum biliyorum
Umarım aklımızdan çıkar çiçeğim de bu stres bizi bitirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…