Ooyyy çatlağumm seninde kadınlar günün kutlu olsunn ben varsam gece bos kalmazz burasıOyy gece coşmuş burası
Kadınlar gününüz kutlu olsun bağğyanlar
Tamam tamam çiçeklerim ballarım peteklerim
Cookiie
MssPARE
@tiniminihaniim
@Lna16
@Fatmazell
@Ballikabak
@coconatt
@ASSOSyal
@HeLLaa
Jou
@ozo1907
bir mucizee
@Buralardutluuugdu
@BlueBerry4268
@mavikelebek34
@B O Z A
Saliha40
@Cemoos
@cevizli tarcinli kek
@Emma3
Vee unuttuğum kim varsa
Bende galibaYok gıı
Ben çözdüm
Kız adam dürterOoyyy çatlağumm seninde kadınlar günün kutlu olsunn ben varsam gece bos kalmazz burası
Neeee kızzzz ciddi mi o nasıl oldu
Kız dün olaylar olaylar. Bende yine gidiyordum kim vurduya
Benim olaylar mi dediyy mi
Bende galibayav neyin kafasını yaşıyor insanlar bize de verse de az dünyamız güzelleşse
Ben durum ekşıni bile kaçırdım düşün yaniiiKız adam dürtergerçi siz uyumuşsunuz sonra ben uyanmışım baya uyuyamadım döndüm durdum tüm ekşınları da kaçırmışım zati
Neee
Ohaaaa deme laaa senle ne alakası var
Hahah evet yanmış durumlarBen durum ekşıni bile kaçırdım düşün yaniii
Buralarda takılıyorum ama durumlarda olay olmuş hahahaha ne oldu anlamadımdurumlar a hiç baktığım yok benim bide bende uyuyamadım biliyomusun sabaha karşı 4 de uyudumm
Ya birisi yazmış benide oraya çağırmışlar benim dünyadan haberim yok burda masum masul geziniyoeum kimdir o nedir necidir beni neden istedi bilmiyorumNeeee kızzzz ciddi mi o nasıl oldu
Senindemi olay oldu pArem o donasyon meselesimi. Benim dediy olayındanBenim olaylar mi dediyy mi
Kız kim çağırmış beni nerde gördünüz ya benim haberim yok birşeyden beni neden kurban seçtiler benim dediyle tek bir muhabbetim bile yok
Ay adım geçti jou ya beni çağırmışlarOhaaaa deme laaa senle ne alakası var
Bende oldu dedi siteyi coşturdu yemek bölümüne gelmiş zaten önce kahveli şu nikiYa birisi yazmış benide oraya çağırmışlar benim dünyadan haberim yok burda masum masul geziniyoeum kimdir o nedir necidir beni neden istedi bilmiyorum
Senindemi olay oldu pArem o donasyon meselesimi. Benim dediy olayından
Kız kim çağırmış beni nerde gördünüz ya benim haberim yok birşeyden beni neden kurban seçtiler benim dediyle tek bir muhabbetim bile yok
Ay adım geçti jou ya beni çağırmışlar
Ya birisi yazmış benide oraya çağırmışlar benim dünyadan haberim yok burda masum masul geziniyoeum kimdir o nedir necidir beni neden istedi bilmiyorum
Ana onu ben görmedim
Hahaha seni seçtim pikaçuYa birisi yazmış benide oraya çağırmışlar benim dünyadan haberim yok burda masum masul geziniyoeum kimdir o nedir necidir beni neden istedi bilmiyorum
Ay evet ya aman kızlar aman ha kocalarınıza sahip çıkınHahaha seni seçtim pikaçu
Bak kendine ve kocana mukayyet ol karışmam
NiyeAy evet ya aman kızlar aman ha kocalarınıza sahip çıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?