Ooyyy çatlağumm seninde kadınlar günün kutlu olsunn ben varsam gece bos kalmazz burası

Kız adam dürter gerçi siz uyumuşsunuz sonra ben uyanmışım baya uyuyamadım döndüm durdum tüm ekşınları da kaçırmışım zati
Ben durum ekşıni bile kaçırdım düşün yaniii
Buralarda takılıyorum ama durumlarda olay olmuş hahahaha ne oldu anlamadım durumlar a hiç baktığım yok benim bide bende uyuyamadım biliyomusun sabaha karşı 4 de uyudumm

Hahah evet yanmış durumlar zaten olaylar olup bitiyor sonra o gönderiler kalkıyor ardından dedikodu başlıyor. O dedikodulardan olayı çöz çözebilirsen 7 bilinmeyenli denklem gibi

Neeee kızzzz ciddi mi o nasıl oldu
Ya birisi yazmış benide oraya çağırmışlar benim dünyadan haberim yok burda masum masul geziniyoeum kimdir o nedir necidir beni neden istedi bilmiyorum
Benim olaylar mi dediyy mi
Senindemi olay oldu pArem o donasyon meselesimi. Benim dediy olayından
Cookiie Dı da çağırmışlar yeni yere adını gördüm len
Kız kim çağırmış beni nerde gördünüz ya benim haberim yok birşeyden beni neden kurban seçtiler benim dediyle tek bir muhabbetim bile yok
Ohaaaa deme laaa senle ne alakası var
Ay adım geçti jou ya beni çağırmışlar

Bende oldu dedi siteyi coşturdu yemek bölümüne gelmiş zaten önce kahveli şu niki

nere çağırmışlar kim çağırmış ne dediler cukukat mi piskuvit mi verecez dediler

Hahaha seni seçtim pikaçu
Bak kendine ve kocana mukayyet ol karışmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…