bugungunlerdenguzellik profiline bak saliş çok fena
Neeebize niye davet gelmiyor tüstümmm
Ajannnnn seniii sussYa birisi yazmış benide oraya çağırmışlar benim dünyadan haberim yok burda masum masul geziniyoeum kimdir o nedir necidir beni neden istedi bilmiyorum
Senindemi olay oldu pArem o donasyon meselesimi. Benim dediy olayından
Kız kim çağırmış beni nerde gördünüz ya benim haberim yok birşeyden beni neden kurban seçtiler benim dediyle tek bir muhabbetim bile yok
Ay adım geçti jou ya beni çağırmışlar
Heee ben orda gördüm isimleri yazmışlar çağıralım onlar da gelsin diyeAna onu ben görmedim
Onu kaçırdım bak tuh yaAjannnnn seniii suss
Heee ben orda gördüm isimleri yazmışlar çağıralım onlar da gelsin diye
Oooyyyy patiseverimm
Kızmaa bağaaHahaahha göbek pek birşey değil agirlık var birazz buara yataktan zor kalkıyemm yanii vallaha keyfini çıkarr kuzuu inankii bırakk at onu kafandan fatmazele bile diyorum oda boş boş düşünüyo kizıyorum onada ben ikinizde hiçbirşey yok olcak diyorum ama kafanızdan çöp edin yanii vallaha ensonda çarpacam ağźınıza heeeFatmazell
Canım benimm hayırlısı ile hepimizeAh kıyamam hamişimm
Valla düzeleceksek çarppppp aklımız başımıza gelsinFatmazell le senim ağırlığını yerim yaaaa ,
Oyy kuzum benim teşekkür ederim hepimiz birer çiçeğiz hepimizin günü kutlu olsunOyy gece coşmuş burası
Kadınlar gününüz kutlu olsun bağğyanlar
Tamam tamam çiçeklerim ballarım peteklerim
Cookiie
MssPARE
@tiniminihaniim
@Lna16
Fatmazell
@Ballikabak
@coconatt
@ASSOSyal
@HeLLaa
Jou
@ozo1907
bir mucizee
@Buralardutluuugdu
@BlueBerry4268
@mavikelebek34
@B O Z A
Saliha40
@Cemoos
@cevizli tarcinli kek
@Emma3
Vee unuttuğum kim varsa
Çiçekler için teşekkür ederim hemşom hepimizin günü kutlu olsun
Vışşşş hele bakkk kimse çağırmamışAjannnnn seniii suss
Ay evet gördüm sonra ifşalandı kaçtıBende oldu dedi siteyi coşturdu yemek bölümüne gelmiş zaten önce kahveli şu niki
Başka siteye ne sitesi olduğunu bile bilmiyorumnere çağırmışlar kim çağırmış ne dediler cukukat mi piskuvit mi verecez dediler
Yaa çatlak ne alana anlamış değilim ki hala neden benHahaha seni seçtim pikaçu
Bak kendine ve kocana mukayyet ol karışmam
Ay sorma yaa paree ne rezillikAy evet ya aman kızlar aman ha kocalarınıza sahip çıkın
Kız deme öyle gercekmiş gibi hissediyorum üzülüyorumAjannnnn seniii suss
Hahah saklayın kimse görmesinAy evet ya aman kızlar aman ha kocalarınıza sahip çıkın
Oyy kuzum benim teşekkür ederim hepimiz birer çiçeğiz hepimizin günü kutlu olsun
Hahah gizli hayranların varmış bak gördün müYaa çatlak ne alana anlamış değilim ki hala neden ben
Saklıcam onuda çantamda gezdircem
Heeeehhh aynenn oyle oldu haaaHahah evet yanmış durumlarzaten olaylar olup bitiyor sonra o gönderiler kalkıyor ardından dedikodu başlıyor. O dedikodulardan olayı çöz çözebilirsen 7 bilinmeyenli denklem gibi
Bu mfkden banlandık ya uzun sürr. O grupta limonlu suda vardı. Aynı anda banlandık. Tek aklıma gelen o. Başka kimseyi tanımam etmemHahah saklayın kimse görmesin
Hahah gizli hayranların varmış bak gördün mü
Meşhur oldun kameraya el salla
Abooovvvv gittinmii gıııııYa birisi yazmış benide oraya çağırmışlar benim dünyadan haberim yok burda masum masul geziniyoeum kimdir o nedir necidir beni neden istedi bilmiyorum
Senindemi olay oldu pArem o donasyon meselesimi. Benim dediy olayından
Kız kim çağırmış beni nerde gördünüz ya benim haberim yok birşeyden beni neden kurban seçtiler benim dediyle tek bir muhabbetim bile yok
Ay adım geçti jou ya beni çağırmışlar
Yok kız haberim bile yok ben dün öğrendim çağrıldığımı. Nereye çağrıldığımı bile bilmiyorumAbooovvvv gittinmii gııııı
Amaaannn haaa bidaha kaybetmeyelim seniiiYok kız haberim bile yok ben dün öğrendim çağrıldığımı. Nereye çağrıldığımı bile bilmiyorumgitmemde zaten ne işim var
Haa . Gördüm siteyi .. buradan birinide gordumbugungunlerdenguzellik profiline bak saliş çok fena
Ben suça karışmıyorumda banlarım sağlam oluyor valla kim vurduyla gitcektim yine. Kimseule işim yok ya banane sizleri bırakıp nereye gideyim benAmaaannn haaa bidaha kaybetmeyelim seniii
Var burdan bir suru kişi Kazen atti çoğunuHaa . Gördüm siteyi .. buradan birinide gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?