Onu kaçırdım bak tuh ya
yaa pareeeeeeeeeeeeeee
hiç bilmiyom o tatlıyı kızzz

kıyamam sana
yaaa ösür dilerim şaka yapıyodum
Bu mfkden banlandık ya uzun sürr. O grupta limonlu suda vardı. Aynı anda banlandık. Tek aklıma gelen o. Başka kimseyi tanımam etmem
haaa evet şu mfk dan kaç kişi gitti olay oldu dedilerdi ben bilmiyom kimler vardı da ordalar sanırım

yaa pareeeeeeeeeeeeeee

hiç bilmiyom o tatlıyı kızzz

kıyamam sana

yaaa ösür dilerim şaka yapıyodum

haaa evet şu mfk dan kaç kişi gitti olay oldu dedilerdi ben bilmiyom kimler vardı da ordalar sanırım
Biliyorum kız ben de şaka yapıyorumda azcık acaba öylemi düşündün gerçekten diye şeyttim
Ordalarmı hiç bilmiyorum ki neresi orası bilmiyorum ama topluca gitmiştik ben uslu uslu bir ay mapus yattım geldim biryere bulaşmadım mapuslarda

Bu mfkden banlandık ya uzun sürr. O grupta limonlu suda vardı. Aynı anda banlandık. Tek aklıma gelen o. Başka kimseyi tanımam etmem
Aa bak olabilir evet oda gidenler arasında galiba. Aman duralım durduğumuz yerde ya hayır madem kk yı sevmiyor niye kk nın kopyasını hazırlatıyor ne güzel kafa

Aa bak olabilir evet oda gidenler arasında galiba. Aman duralım durduğumuz yerde ya hayır madem kk yı sevmiyor niye kk nın kopyasını hazırlatıyor ne güzel kafa
Birde tekrar gelşyor buraya gizli gizli valla tıkır tıkır çalışıyor beyin

nolmuştu ki orda neden banlandılar reklam mı yaptılar

nolmuştu ki orda neden banlandılar reklam mı yaptılar
Reklam amaçlı siteye üye olanlar olmuş sonradan ben dönmek istediğimde kazen demişti. Yasaklamıştı o ismin geçmesini falan o zamanlar. Öyle kuzum işte karışmıştı baya ortalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…