- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
yaa pareeeeeeeeeeeeeeeOnu kaçırdım bak tuh ya
hiç bilmiyom o tatlıyı kızzzVışşşş hele bakkk kimse çağırmamış
Neyse öhöm öhöm bende bişeyi itiraf edeyim bari
Dediyy bacım zaten sen bende gözardıydın
Tutturmuşsun bi ibiza atıp duruyorsun canı isteyen mi olur aşeren mi olur evinde malzemesi olmayan mı olur demedin
Ne yapim en son çare gözardı yapmıştım
yaaa ösür dilerim şaka yapıyodumAy evet gördüm sonra ifşalandı kaçtı
Başka siteye ne sitesi olduğunu bile bilmiyorumO kadar ucuza gitmem ben sofra kurmaları gerek
Yaa çatlak ne alana anlamış değilim ki hala neden ben
Saklıcam onuda çantamda gezdircem
Ay sorma yaa paree ne rezillik
Kız deme öyle gercekmiş gibi hissediyorum üzülüyorum
haaa evet şu mfk dan kaç kişi gitti olay oldu dedilerdi ben bilmiyom kimler vardı da ordalar sanırımBu mfkden banlandık ya uzun sürr. O grupta limonlu suda vardı. Aynı anda banlandık. Tek aklıma gelen o. Başka kimseyi tanımam etmem
Allah korusunnBen suça karışmıyorumda banlarım sağlam oluyor valla kim vurduyla gitcektim yine. Kimseule işim yok ya banane sizleri bırakıp nereye gideyim ben
Biliyorum kız ben de şaka yapıyorumda azcık acaba öylemi düşündün gerçekten diye şeyttimyaa pareeeeeeeeeeeeeee
hiç bilmiyom o tatlıyı kızzz
kıyamam sana
yaaa ösür dilerim şaka yapıyodum
haaa evet şu mfk dan kaç kişi gitti olay oldu dedilerdi ben bilmiyom kimler vardı da ordalar sanırım
Aa bak olabilir evet oda gidenler arasında galiba. Aman duralım durduğumuz yerde yaBu mfkden banlandık ya uzun sürr. O grupta limonlu suda vardı. Aynı anda banlandık. Tek aklıma gelen o. Başka kimseyi tanımam etmem
Mali kazanç varsa kurulur.. .Aa bak olabilir evet oda gidenler arasında galiba. Aman duralım durduğumuz yerde yahayır madem kk yı sevmiyor niye kk nın kopyasını hazırlatıyor ne güzel kafa
Birde tekrar gelşyor buraya gizli gizliAa bak olabilir evet oda gidenler arasında galiba. Aman duralım durduğumuz yerde yahayır madem kk yı sevmiyor niye kk nın kopyasını hazırlatıyor ne güzel kafa
nolmuştu ki orda neden banlandılar reklam mı yaptılarBiliyorum kız ben de şaka yapıyorumda azcık acaba öylemi düşündün gerçekten diye şeyttim
Ordalarmı hiç bilmiyorum ki neresi orası bilmiyorumama topluca gitmiştik ben uslu uslu bir ay mapus yattım geldim biryere bulaşmadım mapuslarda
Yok kız baya açık açık gelip yemek bölümüne gitmiş ödülünü sormuşBirde tekrar gelşyor buraya gizli gizlivalla tıkır tıkır çalışıyor beyin
Ne bilim kız ben gururumu böyle yerlere sermezdim. Gider kendi tasarladığım şekilde açardım ama niyetler farklı sanırımMali kazanç varsa kurulur.. .
Geri geldi ama kocaya sarmasaydı belki bir kaç kişi giderdi onunlaBirde tekrar gelşyor buraya gizli gizlivalla tıkır tıkır çalışıyor beyin
senin de kutlu olsun canımmmm
Reklam amaçlı siteye üye olanlar olmuş sonradan ben dönmek istediğimde kazen demişti. Yasaklamıştı o ismin geçmesini falan o zamanlar. Öyle kuzum işte karışmıştı baya ortalıknolmuştu ki orda neden banlandılar reklam mı yaptılar
kutlu olsun kuzucummmOyy gece coşmuş burası
Kadınlar gününüz kutlu olsun bağğyanlar
Tamam tamam çiçeklerim ballarım peteklerim
Cookiie
MssPARE
@tiniminihaniim
@Lna16
@Fatmazell
@Ballikabak
@coconatt
ASSOSyal
@HeLLaa
Jou
Noisy Girl
bir mucizee
@Buralardutluuugdu
@BlueBerry4268
@mavikelebek34
@B O Z A
Saliha40
@Cemoos
@cevizli tarcinli kek
@Emma3
Vee unuttuğum kim varsa
Oyyy kutlamani sevsinler, bu ne güzellik kurbisim balımOyy gece coşmuş burası
Kadınlar gününüz kutlu olsun bağğyanlar
Tamam tamam çiçeklerim ballarım peteklerim
Cookiie
MssPARE
@tiniminihaniim
@Lna16
@Fatmazell
@Ballikabak
@coconatt
ASSOSyal
@HeLLaa
Jou
Noisy Girl
bir mucizee
@Buralardutluuugdu
@BlueBerry4268
@mavikelebek34
@B O Z A
Saliha40
@Cemoos
@cevizli tarcinli kek
@Emma3
Vee unuttuğum kim varsa
Evet ya ibizayla falan tanıtmış kendisiniYok kız baya açık açık gelip yemek bölümüne gitmiş ödülünü sormuş
aman aman gitme sen sakınnnnnReklam amaçlı siteye üye olanlar olmuş sonradan ben dönmek istediğimde kazen demişti. Yasaklamıştı o ismin geçmesini falan o zamanlar. Öyle kuzum işte karışmıştı baya ortalık
Bu kk önce beni bamyaya küstürdü sırada ibiza varEvet ya ibizayla falan tanıtmış kendisini
Yaaa ne tatlısınız içim açıldı canımın içi
Nasılsın balımkutlu olsun kuzucummm
Oyy seni yerim kiraz gülüm,
Oyyy kutlamani sevsinler, bu ne güzellik kurbisim balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?