Kuzuuummm iyiyim çok şükür sen nasılsın bitanemNasılsın balım
Oyy seni yerim kiraz gülüm,nasılsın bakalım
Oyyyyy çok severimmmmm, canım morum muaaahhOooyyyy patiseverimmKesinlikle kedi aşkı ç♡♡♡k bizde
Yok kız sonradan izin verdi o topiğide açtı zaten hattaaman aman gitme sen sakınnnnn
Neyse küsmeden gitti küsme sen güzeldir tatlıdırBu kk önce beni bamyaya küstürdü sırada ibiza var
Zaten dayanamam kız bamyaya da dayanamamNeyse küsmeden gitti küsme sen güzeldir tatlıdır
Bende iyiyim canım gündüz vakti TV nin başına geçtim bişey yok. Yaprak dökümü izliyorumKuzuuummm iyiyim çok şükür sen nasılsın bitanem
Bamyayı bendr yerim ya bele domatesli limonlu mmmmZaten dayanamam kız bamyaya da dayanamamo kadar adını çıkardılar çocuğun ama affetmem yerim
Günaydın hanımlarOyy gece coşmuş burası
Kadınlar gününüz kutlu olsun bağğyanlar
Tamam tamam çiçeklerim ballarım peteklerim
Cookiie
MssPARE
Tiniminimavihanim
@Lna16
@Fatmazell
@Ballikabak
@coconatt
ASSOSyal
@HeLLaa
@Jou
@ozo1907
@bir mucizee
@Buralardutluuugdu
@BlueBerry4268
@mavikelebek34
@B O Z A
@Saliha40
Cemoos
@cevizli tarcinli kek
@Emma3
Vee unuttuğum kim varsa
Hahah izledim kız ben onu çok güzeldiCatlak-kurabiye akşam bir film izledik yine aman izlemez olaydım. Nasıl gerildim. Çok korkunctu. Ellerim gözlerimde çoğu zamn bakamadım bile
Severseniz adını vereyim ‘teksas katliamı’
Kiraz güzelim sen hep gülAyyy sapsikler yaaa sabah sabah ne güldüm sayenizde yerim
Ay evett ya nasıl güzel ben aklımı kaybetcektimHahah izledim kız ben onu çok güzeldipsikopat testereli adam var dimi önüne geleni kesip biçiyor
Benim dün misafirim vardı kalan yemekler var onları yiyecemKadınlar günü dayanışması hadi bakalım
Kim akşama ne pişirecek
Ohh hazır menü süper Parisim afiyet olsunBenim dün misafirim vardı kalan yemekler var onları yiyecem
Saolasin kuzumOhh hazır menü süper Parisim afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?