Bende yemeğimi yaptım uzanıyorm öyle oo bugün menülerimiz aynı olacakmış desene . Son anda ben yeşil fasulyeden vazgeçtim
Kahvaltı yaptın mı bakim sen
Bende de bir huy var bebeğim eve halledecem ondan sonra şimdi yaptım kurabiyemmm

Tinnos sen çalışıyor musun elin memleketinde
Yok salişim ev işine girişmekten bahsetmiştim burda ücretsiz izindeyim Ağustos ta izin bitiyor sonra çılgınlar gibi beraber doğumlar yaptırırz birde doğuda olcam ki gör sabahlar olmasın

Olsın yanınada salata ayran yap mis gibi gider yerkende salatayı karıştır üstüne hatta kısır yemiş gibi olursun
Ayy ben seni yerim yaa senin eşin aç kalmaz BACIM off klavye ya niye hepsini normal yazıp BACIM ı büyüttün bak klavyem bile sana aşık
Bende de bir huy var bebeğim eve halledecem ondan sonra şimdi yaptım kurabiyemmm
Kızzzz ne diyonnn sen bizim merdaneler ile tanışmış mıydınnn hee
Önce kahvaltı yoksa a

Ahaha ya çok şükür aç bırakmamaya çalışıyorum geldiğinde sofra hazır olcak hemen yemek yicek ondan türetmeyi öğrendim hele birde dışarda olup eve son dakikalarda geldimmi neyi nasıl yapıyorum bende şaşırıyorum ahaha
Hayat herşeyi öğretiyor be bacımm

Hahaha Ayy süper ya ben acil durumda hemen Menemen teklif ediyorum

Bundan sonra biraz dikkat etmeye çalıştım hepsi bu meslek yüzünden bebeğim önce iş sonraa kahvaltı ya ındanu merdaneyi insir aramızdan kurabiyemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…