- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Bu arada ben yeşil fasulye den bulgur pilavına geçiş yaptımEvet doğru gerçekten ara verip spnra yine yeriz napalım
Öyle yatıyordum kurabiyem şimdi bismillah diyip işe karışcam sonra gelicem geboşum sen napıyonNasılsın balım
Ellerine sağlık çiçeğim ben de de yeşil fasülye bulgur pilavı çorba cacık varBu arada ben yeşil fasulye den bulgur pilavına geçiş yaptım
Bende yemeğimi yaptım uzanıyorm öyleÖyle yatıyordum kurabiyem şimdi bismillah diyip işe karışcam sonra gelicem geboşum sen napıyonümmm
İkili çok yakışıyor birbirine ama tek bulgurmu yapcanBu arada ben yeşil fasulye den bulgur pilavına geçiş yaptım
Normal de niyetim ikisini de yapmaktı ama hiç halim yoktu tek yaptımİkili çok yakışıyor birbirine ama tek bulgurmu yapcan
Olsın yanınada salata ayran yap mis gibi gider yerkende salatayı karıştır üstüne hatta kısır yemiş gibi olursunNormal de niyetim ikisini de yapmaktı ama hiç halim yoktu tek yaptım
Tinnos sen çalışıyor musunÖyle yatıyordum kurabiyem şimdi bismillah diyip işe karışcam sonra gelicem geboşum sen napıyonümmm
Bende de bir huy var bebeğim eve halledecem ondan sonraBende yemeğimi yaptım uzanıyorm öyleoo bugün menülerimiz aynı olacakmış desene . Son anda ben yeşil fasulyeden vazgeçtim
Kahvaltı yaptın mı bakim sen
Yok salişim ev işine girişmekten bahsetmiştimTinnos sen çalışıyor musunelin memleketinde
Dogu muYok salişim ev işine girişmekten bahsetmiştimburda ücretsiz izindeyim Ağustos ta izin bitiyor sonra çılgınlar gibi beraber doğumlar yaptırırz birde doğuda olcam ki gör sabahlar olmasın
Evet salişimm belli olduuDogu muyeriniz belli oldu yani
Ayy ben seni yerim yaaOlsın yanınada salata ayran yap mis gibi gider yerkende salatayı karıştır üstüne hatta kısır yemiş gibi olursun
Kızzzz ne diyonnnBende de bir huy var bebeğim eve halledecem ondan sonraşimdi yaptım kurabiyemmm
Ahaha ya çok şükür aç bırakmamaya çalışıyorum geldiğinde sofra hazır olcak hemen yemek yicekAyy ben seni yerim yaasenin eşin aç kalmaz BACIM off klavye ya niye hepsini normal yazıp BACIM ı büyüttün bak klavyem bile sana aşık
Kızzzz ne diyonnnsen bizim merdaneler ile tanışmış mıydınnn hee
Önce kahvaltı yoksa a
Hahaha Ayy süper yaAhaha ya çok şükür aç bırakmamaya çalışıyorum geldiğinde sofra hazır olcak hemen yemek yicekondan türetmeyi öğrendim hele birde dışarda olup eve son dakikalarda geldimmi neyi nasıl yapıyorum bende şaşırıyorum ahaha
Hayat herşeyi öğretiyor be bacımm
Ay ben birkere teklif ettimde o kahvaltı akşam yemeği değilki dediHahaha Ayy süper yaben acil durumda hemen Menemen teklif ediyorum
Bundan sonra biraz dikkat etmeye çalıştım hepsi bu meslek yüzünden bebeğim önce iş sonraa kahvaltı ya ındanu merdaneyi insir aramızdan kurabiyemmmAyy ben seni yerim yaasenin eşin aç kalmaz BACIM off klavye ya niye hepsini normal yazıp BACIM ı büyüttün bak klavyem bile sana aşık
Kızzzz ne diyonnnsen bizim merdaneler ile tanışmış mıydınnn hee
Önce kahvaltı yoksa a
Cnm ins hayırlı uğurlu gelirEvet salişimm belli olduu
Anaa bnm ki de aynı.Ay ben birkere teklif ettimde o kahvaltı akşam yemeği değilki dedibereket makarnayı falan çok seviyorda öyle kurtarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?