- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Hahaha Ayy alemsin yaAy evett ya nasıl güzel ben aklımı kaybetcektimhemen arkasındna bir çizgifilm açtım kendime geleyim diye ahahhaa
Benim dünden çorba ile patatesli kanat var. Bakcam yemek az gelirse gözüme ya yoğurtlu birşeyler yaparım yanına yada pilavKadınlar günü dayanışması hadi bakalım
Kim akşama ne pişirecek
Yok izlemedim canım bu akşamda ona bakalım adını aklıma yazayımdaHahaha Ayy alemsin yaantman vardı izledin mi bak oda güzel. Hem komik hem bilimkurgu
Bal peyimmmm senin minnak kalbini ham hamKiraz güzelim sen hep gül
Bende döndüm dolaştım yeşil fasulye ye karar verdim hiç istemesem deBenim dünden çorba ile patatesli kanat var. Bakcam yemek az gelirse gözüme ya yoğurtlu birşeyler yaparım yanına yada pilav
İzle kuzum seversin bence ya ben başrol oyuncularıböyle sempatik şapşik oluyor ya çok seviyorum .daha doğal oluyorYok izlemedim canım bu akşamda ona bakalım adını aklıma yazayımda
Yaa canım sosyomm nasılsınn iyisin inşallahBal peyimmmm senin minnak kalbini ham ham
Afiyet şifa olsun kurabiyemBende döndüm dolaştım yeşil fasulye ye karar verdim hiç istemesem de
İzle kuzum seversin bence ya ben başrol oyuncularıböyle sempatik şapşik oluyor ya çok seviyorum .daha doğal oluyor
Yettiimm salişim yettim gülerek geliyodun ya varya çok tatlısınızTinnosun adımları geliyor. Cnm
O mapus yok mu o mapuss dediim ya tini ayda yılda bir konu açtın elinde patladı tertmeüz bir ay yattık çıktık perişimmmBiliyorum kız ben de şaka yapıyorumda azcık acaba öylemi düşündün gerçekten diye şeyttim
Ordalarmı hiç bilmiyorum ki neresi orası bilmiyorumama topluca gitmiştik ben uslu uslu bir ay mapus yattım geldim biryere bulaşmadım mapuslarda
Hala biri arada yazınca elim ayağım titrer perişimmYok kız sonradan izin verdi o topiğide açtı zaten hattaTiniminimavihanim ’ım başında hala
Sadece o sahte hesapları biz farkedemedik o zamanlar
Iyiyim şükür balım sen nasılsınYaa canım sosyomm nasılsınn iyisin inşallah
Ahahaha giflere bittim yaaO mapus yok mu o mapuss dediim ya tini ayda yılda bir konu açtın elinde patladı tertmeüz bir ay yattık çıktık perişimmm
Hala biri arada yazınca elim ayağım titrer perişimmbiz gümbürtüye gittik ne işimiz olur reklamla şuan hiç ilgilenmiyorum bile
Bende çok şükür iyiyüm sosyom oturuyorum öyle ay sabah kahvaltı etmeden daha süpürdüm evi koca günde oturarak geçti canım sıkıldı kız bugünIyiyim şükür balım sen nasılsın
Her sene bir olmuyor ya ondandır . Bizde barbunya da öyleydik nasıl severdik şimdi yapacakken sonlara doğru erteliyorumAfiyet şifa olsun kurabiyemben çok severim yeşil fasülyeyi normalde ama bu sene hiç isteyerek yemiyoruz bizde onu nedense
Bende öyle seviyorum birde azcık koniklik olsun istiyorum bir filmde valla diğer türlü ruhum daralıyor
Yaaa senii yiriimmmm yiirrAhahaha giflere bittim yaa
Biz masumduk valla ama alnımızın akıyla yattık geldik. Hiç işimiz yokta birde milletün reklamınımı yapcaz ya biz düşmüşüz ne derdine
Evet doğru gerçekten ara verip spnra yine yeriz napalımHer sene bir olmuyor ya ondandır . Bizde barbunya da öyleydik nasıl severdik şimdi yapacakken sonlara doğru erteliyorumbi söz vardır ya bal yiyen baldan usanır diye galiba öyle oluyor
Güüüünaaayyyyddıınnnnnn canım ballı kurabiyemmmmmmm
Nasılsın balımGüüüünaaayyyyddıınnnnnn canım ballı kurabiyemmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?