Benim dünden çorba ile patatesli kanat var. Bakcam yemek az gelirse gözüme ya yoğurtlu birşeyler yaparım yanına yada pilav
Bende döndüm dolaştım yeşil fasulye ye karar verdim hiç istemesem de
Yok izlemedim canım bu akşamda ona bakalım adını aklıma yazayımda
İzle kuzum seversin bence ya ben başrol oyuncularıböyle sempatik şapşik oluyor ya çok seviyorum .daha doğal oluyor

Bende döndüm dolaştım yeşil fasulye ye karar verdim hiç istemesem de

İzle kuzum seversin bence ya ben başrol oyuncularıböyle sempatik şapşik oluyor ya çok seviyorum .daha doğal oluyor
Afiyet şifa olsun kurabiyem ben çok severim yeşil fasülyeyi normalde ama bu sene hiç isteyerek yemiyoruz bizde onu nedense

Bende öyle seviyorum birde azcık koniklik olsun istiyorum bir filmde valla diğer türlü ruhum daralıyor

O mapus yok mu o mapuss dediim ya tini ayda yılda bir konu açtın elinde patladı tertmeüz bir ay yattık çıktık perişimmm

Yok kız sonradan izin verdi o topiğide açtı zaten hatta Tiniminimavihanim ’ım başında hala
Sadece o sahte hesapları biz farkedemedik o zamanlar
Hala biri arada yazınca elim ayağım titrer perişimm biz gümbürtüye gittik ne işimiz olur reklamla şuan hiç ilgilenmiyorum bile

Ahahaha giflere bittim yaa
Biz masumduk valla ama alnımızın akıyla yattık geldik. Hiç işimiz yokta birde milletün reklamınımı yapcaz ya biz düşmüşüz ne derdine

Iyiyim şükür balım sen nasılsın
Bende çok şükür iyiyüm sosyom oturuyorum öyle ay sabah kahvaltı etmeden daha süpürdüm evi koca günde oturarak geçti canım sıkıldı kız bugün

Her sene bir olmuyor ya ondandır . Bizde barbunya da öyleydik nasıl severdik şimdi yapacakken sonlara doğru erteliyorum bi söz vardır ya bal yiyen baldan usanır diye galiba öyle oluyor

Her sene bir olmuyor ya ondandır . Bizde barbunya da öyleydik nasıl severdik şimdi yapacakken sonlara doğru erteliyorum bi söz vardır ya bal yiyen baldan usanır diye galiba öyle oluyor
Evet doğru gerçekten ara verip spnra yine yeriz napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…