Bence iyi gelirr ya kuzuu medicana doktorlarıda iyi duymuştum bende allahın izniylee çok güzel olcak
Türkiye de olan doktorum Medicana da halen görüşüyoruz birşey olduğunda WhatsApp üzerinden çok ilgililer ve herşeyi araştırıyorlar şiddetle tavsiye ediyorum Cookiie selam kızlar bu arada

Oooo hemde gün boyu mantıklı iş ettiniz vallaha
Öyle yaptık canım ama ilk gittiğimiz doktor bizi tatmin ederse gitmeyiz diğerine diye düşünğyorum

Reactions: Jou
Türkiye de olan doktorum Medicana da halen görüşüyoruz birşey olduğunda WhatsApp üzerinden çok ilgililer ve herşeyi araştırıyorlar şiddetle tavsiye ediyorum Cookiie selam kızlar bu arada
Ay canım gerçektenmi ismi ne doktorun birde hangi medicana ben beylikdüzündekine gidicem

Tüp bebek için mi canım
Canım ön aşamada kayıpları konuşucam. Yapılabilecek başja birşey varsa onu önericeklermi bakalım. Yoksa direk tüp bebek derlerse tüp bebk olcak artık napalım

Ooooo harikaa kuzumm o zaman oldu buiş
Hahahaha selam beybiiimmm

Ay canım gerçektenmi ismi ne doktorun birde hangi medicana ben beylikdüzündekine gidicem
Ayyy kuzum benimki Bursa'da idi kadın doğumcu ama için rahat olsun çok çok ilgililer çiçeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…