Bence iyi gelirr ya kuzuu medicana doktorlarıda iyi duymuştum bende allahın izniylee çok güzel olcakEvet kuzum birşey yapmıyorum cumartesi gitcez nasipse bakalım nolcak dua et bize iyi gelecek doktora denk gelelim
İnşallau kuzum. 11de medicana 15 de bahçeci randevumuz varBence iyi gelirr ya kuzuu medicana doktorlarıda iyi duymuştum bende allahın izniylee çok güzel olcak
Oooo hemde gün boyuİnşallau kuzum. 11de medicana 15 de bahçeci randevumuz var
Tünaydın geboşummmmmmmmmmm
Tam Müslüm'e bağlamalık bir sabahtann günaydın
Hava kapalı
Enerjiler sıfırr
Gün aymamış bugünnnn
Dağıtıyoruzz
MssPARE
@tiniminihaniim
Lna16
Cookiie
@coconatt
@ASSOSyal
@HeLLaa
Jou
@ozo1907
@bir mucizee
Lna16
@Fatmazell
mavikelebek34
Türkiye de olan doktorum Medicana da halen görüşüyoruz birşey olduğunda WhatsApp üzerindenBence iyi gelirr ya kuzuu medicana doktorlarıda iyi duymuştum bende allahın izniylee çok güzel olcak
Tüp bebek için mi canımİnşallau kuzum. 11de medicana 15 de bahçeci randevumuz var
Öyle yaptık canım ama ilk gittiğimiz doktor bizi tatmin ederse gitmeyiz diğerine diye düşünğyorumOooo hemde gün boyumantıklı iş ettiniz vallaha
Ay canım gerçektenmi ismi ne doktorun birde hangi medicana ben beylikdüzündekine gidicemTürkiye de olan doktorum Medicana da halen görüşüyoruz birşey olduğunda WhatsApp üzerindençok ilgililer ve herşeyi araştırıyorlar şiddetle tavsiye ediyorum Cookiie selam kızlar bu arada
Canım ön aşamada kayıpları konuşucam. Yapılabilecek başja birşey varsa onu önericeklermi bakalım. Yoksa direk tüp bebek derlerse tüp bebk olcak artık napalımTüp bebek için mi canım
Ooooo harikaa kuzumm o zaman oldu buişTürkiye de olan doktorum Medicana da halen görüşüyoruz birşey olduğunda WhatsApp üzerindençok ilgililer ve herşeyi araştırıyorlar şiddetle tavsiye ediyorum Cookiie selam kızlar bu arada
Olabilirrr kuzuu hiç ugraşma busefer daha çok karışır kafanÖyle yaptık canım ama ilk gittiğimiz doktor bizi tatmin ederse gitmeyiz diğerine diye düşünğyorum
Bakalım o gün karar vericez canımOlabilirrr kuzuu hiç ugraşma busefer daha çok karışır kafan
aynen hasta olmadan atlatsak bariOyy kış geri geliyor desene
o kadar uyarı yaptılar bizide tatil etseler keşkeHhahahaha bana sadece yarın kuzu size çok fena vuracakmış
Evettt yaaaa baya kıyamrt gibi gelecekmişo kadar uyarı yaptılar bizide tatil etseler keşke
Ayyy kuzum benimki Bursa'da idi kadın doğumcuAy canım gerçektenmi ismi ne doktorun birde hangi medicana ben beylikdüzündekine gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?