Tinosum elem nesrak oku kuzumKurabiyemmm
Parişiimmmm
Linoşumm
Bazen böyle içimiz daralıyor ya kuzularım öyleyimm bazenn ağlama hissi gelir o şekildeyim geçer inşAllah dua edicemm
Rabbim bizi burda onun dışında hiç bir kapıya muhtaç etmesiinn
Kuzumm başınızzz sağolsunnn Rabbim mekanını cennet etsiinn inşAllahDedemiz vefat etti kızlar
Aynen evi toplayım oturucam dualara kuzummm en iyi gelen duaTinosum elem nesrak oku kuzum
Gebe kalabiliyorum devamı gelmiyor canım ya. Artık o yönden umutsuzlaştım hep böyle olucak gibi geliyor. İnşallah bir çaresini bu doktorlardaAh kıyamam kuzum hikayen baya değişikmiş kuzummm..
Ama en azından gebe kalıyorsun böyle düşün Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah7
Olacak ben inanıyorum
Amin amin bitanem Rabbim inşirah ferahlığı versin inşallah. Arada oluyor öyle inşirah oku la havle çek. Kalbini yerim ben senin Rabbim feraha çıkarsınKurabiyemmm
Parişiimmmm
Linoşumm
Bazen böyle içimiz daralıyor ya kuzularım öyleyimm bazenn ağlama hissi gelir o şekildeyim geçer inşAllah dua edicemm
İnşallah kurabiyem inşallah doğru olanı buluruzCookiie balım inşallah gönlünce olur her şey hangi doktor aklına yatarsa onunla devam et. Vesilesi olsun inşallah balım
Aminnn inşallah kuzum Allah razı olsun çiçeğimKuzumm başınızzz sağolsunnn Rabbim mekanını cennet etsiinn inşAllah
Rabbim şifa versin inşallah canım olacak birgün inşallahGebe kalabiliyorum devamı gelmiyor canım ya. Artık o yönden umutsuzlaştım hep böyle olucak gibi geliyor. İnşallah bir çaresini bu doktorlarda
Ah kuzim benim inşirah süresi iyi geliyor bebeğim Rabbim hepimize yardım etsin çiçeğimKurabiyemmm
Parişiimmmm
Linoşumm
Amin canım tekrardan başın sağolsunRabbim şifa versin inşallah canım olacak birgün inşallah
Sağol kuzummm Allah razı olsun, dostlar sağolsunAmin canım tekrardan başın sağolsun
Oy salişim pek dadluuumodel aldim hihihii
Girdim çıktım .. besmele grubuna baktim .. sen nasilsinOy salişim pek dadluuunerdeydin sen dün hiç görmedim senii
Bende iyim çiçeğim yatışa geçtim ama hiiç uyuyasım yookGirdim çıktım .. besmele grubuna baktim .. sen nasilsin
Aaa niçinBende iyim çiçeğim yatışa geçtim ama hiiç uyuyasım yook
Gündüz biraz uyumuştum ondan galiba salişimAaa niçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?