- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Dön gari kocan da özlemiştirHe yaa ohhhh keyfim yerinde pazar günü dönüyorum ama
A
Bende soğanlı daha çok severim ama kahvaltıda soğansz olacakSoğanlıyı sevmiyor sorunnorda galiba
Ever çok şükür
Hahah bizde romantik lik böyleKız o havada güzel bir şarkı Aç bune romantik olsun. Kahveni yap otur camın yanına
Kar mııııTünaydın geboşummmmmmmmmmmgel burda kar var kardan adam yapalım moraller yerine gelsin
Bende bir tanıdığım tüp bebeğini orda yaptıemıştı bana çok iyi falan diye anlatmıştı önceden. Bende şimdi sormaya çekindim ona girdim instasından takipcilerini aradım buldumAyyy kuzum benimki Bursa'da idi kadın doğumcuama için rahat olsun çok çok ilgililer çiçeğim
Sende menemende aynı benim gibisin bende öyleyim çatlağımDön gari kocan da özlemiştir
Bende soğanlı daha çok severim ama kahvaltıda soğansz olacak
Hahah bizde romantik lik böyle
Kar mııııbiz kardan kaçmaya çalışıyorduk
3 4 gündür kar kalkmadan sürekli yağıyorDön gari kocan da özlemiştir
Bende soğanlı daha çok severim ama kahvaltıda soğansz olacak
Hahah bizde romantik lik böyle
Kar mııııbiz kardan kaçmaya çalışıyorduk
İyi yapmışsın kuzum malesef bu konular da insan çekimser oluyor insanlara meram anlatmak kadar zor bişi yok ..Bende bir tanıdığım tüp bebeğini orda yaptıemıştı bana çok iyi falan diye anlatmıştı önceden. Bende şimdi sormaya çekindim ona girdim instasından takipcilerini aradım buldumprof selman laçin benim gitceğim doktorda. İnşallah dediğin gibi memnun ayrılırım bende
Amin canım benim inşallah mucizelerine şahit etsin bizi rabbimİyi yapmışsın kuzum malesef bu konular da insan çekimser oluyor insanlara meram anlatmak kadar zor bişi yok ..
Rabbim işini rast getirsin umarım çok memnun ayrılırsınnnn çiçeğim Rabbim büyük herseyin iyisini bilir
Sıkma canını ne müjdeler olacağı hiç belli olmaz bebeğim sen kaç yıllık evlisin ne zamandır bebiş düşünüyorsun kuzummmmmm
Nasılda buldumm haaGel pare pare
Sensizlik yok çare
Sen benim dünyam olsan keşke
Aynen yerummmm seniii joummmNasılda buldumm haa
Yaaaaa canımmm pareemmm hele hele ne güzel öpey buuuuAynen yerummmm seniii joummm
Ah kıyamam kuzum hikayen baya değişikmiş kuzummm..Amin canım benim inşallah mucizelerine şahit etsin bizi rabbim
Canım ben 2.5 yıllık evliyim. Hikayem değişik aslında şöyle. Pkoyum ben biliyordum da pko olduğumu. O zamnalar evlendiğimde düşündüm kendimce pkoyum zaten hemen çocuğum olmaz benim hiç korunmama gerek yok. 1 adet sonrası gebe olduğumu öğrendim. Ama dış gebelikmiş düşürdük 3 ay korundum. 4. Ay yine hamile olduğumu öğrendim yine dış gebelik yine iğne ile düşük yaptım. Rahim filmi çektirdim birşey çıkmadı. Sonra hemen hemen bir sene sonra çatlatma iğnesi ile yine hamile kaldım 8. Haftada kalbi durdu. Kürtaj. Genetik test yaptık hafif düzelde kan pıhtılaşması çıktı. Kürtajtan 6 ay sonra kimyasal. Derken bu günlere geldim. Yani pkodan korkuyordum hamile kalamam diye başıma neler geldi
Tamam değiştircez kurabiyemmmOyy kıyamam ki ben sana
Şimdi onu değiştirip önce kahvaltı sonra iş yapıyoruzkız ben açken iş falan görmez gözüm kafam da çalışmaz gözümün önünde yemekler dönüp durur,
Bugun depresif uyandımm şuan tam benlik kurabiyemmm
Tam Müslüm'e bağlamalık bir sabahtann günaydın
Hava kapalı
Enerjiler sıfırr
Gün aymamış bugünnnn
Dağıtıyoruzz
MssPARE
Tiniminimavihanim
Lna16
Cookiie
@coconatt
@ASSOSyal
@HeLLaa
Jou
@ozo1907
@bir mucizee
Lna16
@Fatmazell
@mavikelebek34
Niye ki tinnoşum balımmmTamam değiştircez kurabiyemmm
Kesin buraya da öyle gelecek3 4 gündür kar kalkmadan sürekli yağıyor
Ne oldu kuzumTamam değiştircez kurabiyemmm
Hayırdır bebeğimTamam değiştircez kurabiyemmm
Yaa başınız sağ olsun canım benim. Rabbim mekanını cennet eylesin sizlere sabır versinDedemiz vefat etti kızlar
KurabiyemmmNiye ki tinnoşum balımmm
ParişiimmmmNe oldu kuzum
LinoşummHayırdır bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?