Öyle oluyor balım doluya koyuyorsun almıyor boşa koyuyorsun dolmuyor hesabı. Ön görüşmeler ücretsiz dimi
Kimi yerde ücretsiz kimi yerde değil
Dün birtane aradığımız 900 tl sigortayla anlaşması yokmuş. birde uzak yoluda katsak bir gitme 1500e çıkcak.
O yüzden ilk hedefim buralarda arayıp bulmak bugün

Kimi yerde ücretsiz kimi yerde değil
Dün birtane aradığımız 900 tl sigortayla anlaşması yokmuş. birde uzak yoluda katsak bir gitme 1500e çıkcak.
O yüzden ilk hedefim buralarda arayıp bulmak bugün
Off o neymiş öyle. Ya çok zalımlar ben şanslıydım o yönde. Memoriale o kadar gittik hepsi ücretin içindeydi. Sadece kan verdikçe ufak tefek ücretler ödedim. Hatta ilk zamanlar istedikleri çokca bi tahlil listesi var onu da istediğin yerde yaptırabiliyordun. Zorlamadılar hiç.
Orada Memorial doktorları nasıl canım baktın mı hiç

Buradada memorial çok iyi canım. Hatta önümüzdeki cumartesine randevum var oraya. Ama randevy hem istediğim doktora değil burada birkaç kişi doktoru iyi demedi. Hemde o tahlilleri yaptırmayı unuttuk şimdi ben yaptırmasına yaptırırım ama eşimden de istediler sanki o asla izin alıp yaptıramaz geçen hafta çok izin kullandı. O yüzden ona da gidebilcezmi gidemicezmi bilmiyorum

Aa birdakika şimdi baktımda eşimden istememişlerki kan tahlili

Anladım balım inşallah hakkında hayırlısı olsun bakalım. Doktor işi değişiyor ya benim memnun kaldığımdan başkası memnun olmuyor aman işin en gıcık kısmı bu biliyor musun. Doktora karar verip yola başladıktan sonra da ufak tefek stresler oluyor ama en azından başlamış oluyorsun onun rahatlığı oluyot
Aa birdakika şimdi baktımda eşimden istememişlerki kan tahlili
Sperm testi istediler mi canım ayrıntılı olarak

Yok canımmistemediler.
Randevunuz şimdilik duruyor yine hiç bulamazsak gidicez memoriale canım oradan öok memnun olan var

Günaayyydddıınnn
Günaydın canım
Yok canımmistemediler.
Randevunuz şimdilik duruyor yine hiç bulamazsak gidicez memoriale canım oradan öok memnun olan var
Senin profiline yazmıştı biri mantıklı aslında öyle detaylı bir tahlil vermesi
Aynen dursun randevu ne olur ne olmaz bakalım
Yapabileceğimiz bir şey olursa söyle kuzum yalnız değilsin. Bu süreç geçecek inşallah

Napiyin kuzucukk❤

Ah canım benim Allah razınolsun. Zaten kafanızı şişiyorum
Kolandan bir doktora randevu aldım oda memorialden ayrılmaymış. Burada çok detaycı iyi falan yazmışlar. Cumartesi inşallah mesai falan olmazsa gideriz. Memoriallede aynı yerdeler. Ondan randıman alamazsam memoriale geçerim

Yaa hadi bakalım inşallah yok kuzum hiç öyle düşünme inan elimden daha fazlası gelse keşke. O süreci yaşamayan bilemez şuan sende kendimi görüyorum o günleri hatırlıyorum. Rabbim feraha çıkarsın inşallah

İnşallah çıkarız kurabiyem bizde rahim düzeldikten sonra inşallah sence direk tüp bebeğe başlamalımıyım. Yoksa kendim deniyimmi bir süre

İnşallah çıkarız kurabiyem bizde rahim düzeldikten sonra inşallah sence direk tüp bebeğe başlamalımıyım. Yoksa kendim deniyimmi bir süre
Ya aslında ameliyattan sonraki bir iki ay denenebilir. Hatta Merve biliyorsun tam tüp bebek hazırlığında hamile kaldı ameliyat sonrasıda.

Ya aslında ameliyattan sonraki bir iki ay denenebilir. Hatta Merve biliyorsun tam tüp bebek hazırlığında hamile kaldı ameliyat sonrasıda.
Evet canım. Bakalım hayırlısı ne yazıldıysa kaderimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…