- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
Bu mesajdaki kurabiye den neden canım çekti ki püfffffKahvaltı hazırladım kurabiyem evi t2mizlicwm
Dayaklık ya tam dayaklıkBilmem ki pas vermiyi jet hızıyla gelip gidiyiii
Olsun yine de güzel morimAhhahha hiç o aklıma gelmemişti ama evet öyle gibi cidden ya
He ya horozlardan önce ötüyorumHahahahah evettt sen zaten erken kalkıyordunn nesekii bebişle zorlanmazsin sen
Yine miiiiiiiiiiKahvaltı hazırladım kurabiyem evi t2mizlicwm
Yisene beniiiiBu mesajdaki kurabiye den neden canım çekti ki püfffff
Hunharca bişeyler yemek istiyorum
Bencede mori bugün ne var tencere deDayaklık ya tam dayaklıkcoconatt buluşunca benim için ağzını burnunu dağıtsın minnoşun hahah Minnosprenses
Olsun yine de güzel morim
He ya horozlardan önce ötüyorum
Yine miiiiiiiiii
Yisene beniiii
HahahahahaDayaklık ya tam dayaklıkcoconatt buluşunca benim için ağzını burnunu dağıtsın minnoşun hahah Minnosprenses
Minnoşu bulamazsınn daha 2 3 günYine miiiiiiiiii
Yisene beniiii
Yerim bakkk ağzımda ııımmmmm dağılırsın mis gibiDayaklık ya tam dayaklıkcoconatt buluşunca benim için ağzını burnunu dağıtsın minnoşun hahah Minnosprenses
Yine miiiiiiiiii
Yisene beniiii
Nar suyu bebekkızlar bilgisi olanlara yazayım ya hiç gebelik topiklerine gitmek istemiyorum. Cumartesi döngümün 16. Günüydü daha yumurtlama olmamıştı ama olucak dedi. Ama rahim duvarı 5.7 çok ince değilmi ya bunu kalınlaştırmak için önerilerinize açığım
Yok kuzum değilim tüp bebek görüşmesine gitmiştik. Muayenede söyledi doktor. Nasipse haziranda başlamayı istiyoruz ama ince olması benim aklımı karıştırdıYerim bakkk ağzımda ııımmmmm dağılırsın mis gibi
Nar suyu bebek
Yumurta takibinde misin
Ben yazıyordum sana göndere bastım ki konu kapandı yazısı cıktıSana destek çıktığım için muhtemelen beni alintilamaya başlarlardi:) bazen vuracak birini bulup abarttikca abartiyorlar.
İyiyim yavru ceylan sen nasılsınÇok şükür iyiyim kuzum Dr gittim şimdi de dişimi yaptırmaya gidicem
Sen nasılsınn
Hav ar yu beybi
Aaa hayırlısı kuzum inşallah sağlıklı a kendiliğinden olur da başka uğraşlara gerek kalmazYok kuzum değilim tüp bebek görüşmesine gitmiştik. Muayenede söyledi doktor. Nasipse haziranda başlamayı istiyoruz ama ince olması benim aklımı karıştırdı
Birde hazirana kadar kendimiz deneriz belki ondan kötü etkisi olurmu acbaa diye düşündüm.
Ay öarketlerde satılıyormu kız naz suyu
Çok şükür kuzumİyiyim yavru ceylan sen nasılsın
Kaynanamlarda vardır büyük ihtimal nar bilseydim alırdım ama şimdi haftasonuna kadar gidemeyiz kesinAaa hayırlısı kuzum inşallah sağlıklı a kendiliğinden olur da başka uğraşlara gerek kalmaz
Marketlerde saf oluyo mu hiç bilmiyorum ki kuzum
Bizim burda meyve suyu fabrikası var ordn getirtmiiştim ben de
Bi araştır bakalm nar da yiyebilirsin bak öyle de olur
Çok şükür kuzum
Sorma canm yaa geçen ay herşey çok güzeldiKaynanamlarda vardır büyük ihtimal nar bilseydim alırdım ama şimdi haftasonuna kadar gidemeyiz kesinbakıncam buralara bakalım canım.
İnşallah hayırlı sağlıklı ne şekilde olcaksa öyle olsun artık kuzum
Sen ne durumdasın sende başlamıştın en son
inşallah canımİnşallah her şey yolundadır canım
Aman gıcıklığına yapıyorlar bazen parem. Hani sen bdv yi bırakmıştın bakim
öyle yapıyorum canım toparlıyorum yavaş yavaş. inşallah daha güzel olacak her şeyAmin bitanem sende üzülme yıpratma kendini dua et iyi ol sende hastalanırsın ALLAH korusun❤
Perim bi grup var zaten sen ben ne yazarsak yanlış anlıyorlar alıcıları kapali
çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsunCanım geçmiş olsun rabbim sabırlar versin
Ablaaaaaaaaainşallah canım
canımmmAblaaaaaaaaa
Nasılsın n çok özledim mcanımmm
iyi sayılırım kuzum. yeni yeni toparlıyorum. sen nasılsınNasılsın n çok özledim m
Ayyy çiçeğim nasıl yorulmusum sorma çiçeğim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?