Tinnosum nasılsın kuzum iyimisinMutluluk günümüzü o zaman coşkuyla mutlulukla kutlayalımmmm kurabiyemmm
Bir an böyle baktım paremçok güzel bir hafta olsunnnn
Canım çok üzüldüm Rabbim inşallah en sağlıklısını yakın zamanda kolaylıkla zorlaştırma da nasip eder
Ben de nar suyu demek istiyorum çiçeğim
İyim çok şükürr pareemm yatıyorum bugün kendime izin verdim biraz sancılı geçiyor reglim onun dışında iyim çiçeğim sen nasılsınTinnosum nasılsın kuzum iyimisin
Oh iyi olmus dinlen kuzum bende iyiyim dış ağrım var deli oluyorum yemekbyaptimnyarisma için onla uğraştım dün bugün ekledim çok soğuk burası evde battaniye dolaşıyorumİyim çok şükürr pareemm yatıyorum bugün kendime izin verdim biraz sancılı geçiyor reglim onun dışında iyim çiçeğim sen nasılsın
Geleyim de ısıtayım seni paremmm yaaOh iyi olmus dinlen kuzum bende iyiyim dış ağrım var deli oluyorum yemekbyaptimnyarisma için onla uğraştım dün bugün ekledim çok soğuk burası evde battaniye dolaşıyorum
Gel kuzum ısıt beniGeleyim de ısıtayım seni paremmm yaaGene yarışma mı var hemen bakayımm oyumuz belli
Yaaa ne tatlilar yaaaaa
Ya bunlar ne allahim allahım
Ben de aynı o beyaz gibi uyuz uyuz yatıyorum zaten paremYa bunlar ne allahim allahımsarı benim çünkü ben sarışınım
Bende yatıyorum ama kalkicam namaz yemek derken anca olurBen de aynı o beyaz gibi uyuz uyuz yatıyorum zaten parem
Nebilemm kız temizlik falan bitmez diyeAynen @bir mucizee nin dediği gibi canım nar suyu kalınlaştırıyo diye biliyorum aslında narın zamanı geçmemiştir pazardan çokxa alıp kendinde suyunu yapabilirsin. Ben rondoya veriyordum
Bir de avokado balımoda iyi geliyordu
Off sorma her yerim tutuk bugünkolay bir şey bulmam lazım düşünüyorum
Nee nedenn 2 3 gün içinde ne ola ki
Kıyamam kız nasıl yapcam onuDayaklık ya tam dayaklıkcoconatt buluşunca benim için ağzını burnunu dağıtsın minnoşun hahah Minnosprenses
Olsun yine de güzel morim
He ya horozlardan önce ötüyorum
Yine miiiiiiiiii
Yisene beniiii
Kuzum kendi doğal akışına bırak derim. Ben bir aralar nar suyu araştırdım ama oda herkeste aynı etkiyi göstermeyince kullanmadım kendimde . Kiminde kalınlaşma kiminde incelme yapmış. Arama çubuğuna yazarsan çıkar. Bünyenin ne tepki vereceği belli olmaz doğal akışını bozma derim şahsen. Ama hergğn avokado yiyebilirsin rahim için birebir olduğunu doktor söylemiştikızlar bilgisi olanlara yazayım ya hiç gebelik topiklerine gitmek istemiyorum. Cumartesi döngümün 16. Günüydü daha yumurtlama olmamıştı ama olucak dedi. Ama rahim duvarı 5.7 çok ince değilmi ya bunu kalınlaştırmak için önerilerinize açığım
Oyy pariş neyi var dişininBenimde yarın randevum var diş için korkuyorum resmen mucizemm
Benimde yarın randevum var diş için korkuyorum resmen mucizemm
Aynen canım çekirdeği çok ya mahvediyorBenimkide kocamanda başka markanın ama dediğin gibi eziyet tek tek temizlemek
Bakıcam yarın bi canım buralara
Ağrıyor kuzum dr gidicem yarın bayadır ağrıyordu yine arttı ağrısıOyy pariş neyi var dişinin
Oyy balım kıyamam sana ben uzan dinlen bugün ayaklarının altına sıcak su koy iyi gelirİyim çok şükürr pareemm yatıyorum bugün kendime izin verdim biraz sancılı geçiyor reglim onun dışında iyim çiçeğim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?