Tinnosum nasılsın kuzum iyimisin

İyim çok şükürr pareemm yatıyorum bugün kendime izin verdim biraz sancılı geçiyor reglim onun dışında iyim çiçeğim sen nasılsın
Oh iyi olmus dinlen kuzum bende iyiyim dış ağrım var deli oluyorum yemekbyaptimnyarisma için onla uğraştım dün bugün ekledim çok soğuk burası evde battaniye dolaşıyorum

Oh iyi olmus dinlen kuzum bende iyiyim dış ağrım var deli oluyorum yemekbyaptimnyarisma için onla uğraştım dün bugün ekledim çok soğuk burası evde battaniye dolaşıyorum
Geleyim de ısıtayım seni paremmm yaa Gene yarışma mı var hemen bakayımm oyumuz belli

Nebilemm kız temizlik falan bitmez diye

Kuzum kendi doğal akışına bırak derim. Ben bir aralar nar suyu araştırdım ama oda herkeste aynı etkiyi göstermeyince kullanmadım kendimde . Kiminde kalınlaşma kiminde incelme yapmış. Arama çubuğuna yazarsan çıkar. Bünyenin ne tepki vereceği belli olmaz doğal akışını bozma derim şahsen. Ama hergğn avokado yiyebilirsin rahim için birebir olduğunu doktor söylemişti

İyim çok şükürr pareemm yatıyorum bugün kendime izin verdim biraz sancılı geçiyor reglim onun dışında iyim çiçeğim sen nasılsın
Oyy balım kıyamam sana ben uzan dinlen bugün ayaklarının altına sıcak su koy iyi gelir
Bu arada da sevişmen gözümün önünde gıskanç gariyem ben MssPARE Tiniminimavihanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…