Yaaaa hamişimmm mutluluğumuz daim olsunnn günaydın çiçeğim

Aynen bir mucizee nin dediği gibi canım nar suyu kalınlaştırıyo diye biliyorum aslında narın zamanı geçmemiştir pazardan çokxa alıp kendinde suyunu yapabilirsin. Ben rondoya veriyordum
Bir de avokado balım oda iyi geliyordu
Bencede mori bugün ne var tencere de
Off sorma her yerim tutuk bugün kolay bir şey bulmam lazım düşünüyorum
Hahahahaha

Minnoşu bulamazsınn daha 2 3 gün
Nee nedenn 2 3 gün içinde ne ola ki

Sorma canm yaa geçen ay herşey çok güzeldi
Adetin 13. Günü yumurtam çatladı tedaviyi iptal ettiler
Bugün yeniden başladm bakalım bu ay olur inşallah
Yumurtamı toplancak senin canım yoksa transfermi olucak

Ya kaynanamda var nar canım ama yemiyoruz diue almıyorum hiç. Neyse marketten alcam da suyu ne kadar çıkarki ya onun

Ben karar verdim mantar sote yapcam

Mutluluk günümüzü o zaman coşkuyla mutlulukla kutlayalımmmm kurabiyemmm
Bir an böyle baktım parem çok güzel bir hafta olsunnnn
Canım çok üzüldüm Rabbim inşallah en sağlıklısını yakın zamanda kolaylıkla zorlaştırma da nasip eder
Ben de nar suyu demek istiyorum çiçeğim

Bir markette var aslında organik nar suyu diue geçiyor ama bana çok yzak ya buralara bakıcam öyle içeriği temiz birşey bulamazsam nar alcam. 1 bardak suyu için 4 5 nar lazım belkide

Ya kaynanamda var nar canım ama yemiyoruz diue almıyorum hiç. Neyse marketten alcam da suyu ne kadar çıkarki ya onun

Ben karar verdim mantar sote yapcam
Ya öz suyu çok çıkmıyor ama ne bilim ben posasıyla beraber yiyordum bir tane nar bir bardak ediyorduposanjn bir eksisi olmaz herhalde yine de araştır bakim

Bir markette var aslında organik nar suyu diue geçiyor ama bana çok yzak ya buralara bakıcam öyle içeriği temiz birşey bulamazsam nar alcam. 1 bardak suyu için 4 5 nar lazım belkide
Tarım kooperatiflerinde de olabilir canım.donrulmuş olarak satılıyordur duymuştum kkda

Ya öz suyu çok çıkmıyor ama ne bilim ben posasıyla beraber yiyordum bir tane nar bir bardak ediyorduposanjn bir eksisi olmaz herhalde yine de araştır bakim
Aa tamam öyleyse canım. Benim ktı meyve sıkacağım var ama onu kullanmak eziyet. Bürsürü şey sıktırıyorsun 1 bardak çıkmuyor bile birde her parçasını söküp yıkamaya uğraşıyorsun rondodan olursa güzel

Aman aman sakın ya bizde şu sinbonun varya kocaman ondan var bi sene denemiştim vee sonuç mu
Tek tek o gözeneklerinden nar kalıntısı ayıklamak zorunda kaldım. Sendeki de ondansa sakın deneme
Hee tarım kredi var yakınımızda vir bakayım kuzum sağolasın
Tarım marketi değil de hani kooperatifler oluyor ya canım onlarda galiba her yerde var mı bilmiyorum ama bi sormakta fayda var. Hem en azından nerede bulursun onu söylerler

Benimkide kocamanda başka markanın ama dediğin gibi eziyet tek tek temizlemek
Bakıcam yarın bi canım buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…