Güzel bir hafta olsun çiçeğim
Herkese çok güzel haftalar diliyorum beybiler❣ ❣ ❤❤❣ ❣ ❣
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Buralardutluuugdu
@Migim
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@gunces
Noisy Girl
@Mabellee
@PiXiEE
@Elhan
Yaaaa hamişimmm mutluluğumuz daim olsunnn günaydın çiçeğimGünaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın bebikolarrrrr
Dün dünya mutluluk günüymüş
Musmustlu günleriniz olsun sağlıkla sıhhatle gönlünüzce inşallah
Tiniminimavihanim
@Minnosprenses
MssPARE
@coconatt
Cookiie
bir mucizee
ASSOSyal
Noisy Girl kız nerelerdesin sen
Lna16
@Jou
@Buralardutluuugdu
@sebbo
@Saliha40
@Cemoos
Selam tatlı bebeğimGünaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın bebikolarrrrr
Tiniminimavihanim
@Minnosprenses
MssPARE
@coconatt
Cookiie
bir mucizee
ASSOSyal
Lna16
@Jou
@Buralardutluuugdu
@sebbo
@Saliha40
@Cemoos
Yüreğimize indi
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Buralardutluuugdu
@Migim
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@gunces
Noisy Girl
@Mabellee
@PiXiEE
@Elhan
Hahahha uyandınız iste uykunuz açıldıYüreğimize indihello beybim
Aynenkızlar bilgisi olanlara yazayım ya hiç gebelik topiklerine gitmek istemiyorum. Cumartesi döngümün 16. Günüydü daha yumurtlama olmamıştı ama olucak dedi. Ama rahim duvarı 5.7 çok ince değilmi ya bunu kalınlaştırmak için önerilerinize açığım
Off sorma her yerim tutuk bugünBencede mori bugün ne var tencere de
Nee nedenn 2 3 gün içinde ne ola kiHahahahaha
Minnoşu bulamazsınn daha 2 3 gün
Yumurtamı toplancak senin canım yoksa transfermi olucakSorma canm yaa geçen ay herşey çok güzeldi
Adetin 13. Günü yumurtam çatladı tedaviyi iptal ettiler
Bugün yeniden başladm bakalım bu ay olur inşallah
Ya kaynanamda var nar canım ama yemiyoruz diue almıyorum hiç. Neyse marketten alcam da suyu ne kadar çıkarki ya onunAynenbir mucizee nin dediği gibi canım nar suyu kalınlaştırıyo diye biliyorum aslında narın zamanı geçmemiştir pazardan çokxa alıp kendinde suyunu yapabilirsin. Ben rondoya veriyordum
Bir de avokado balımoda iyi geliyordu
Off sorma her yerim tutuk bugünkolay bir şey bulmam lazım düşünüyorum
Nee nedenn 2 3 gün içinde ne ola ki
Mutluluk günümüzü o zaman coşkuyla mutlulukla kutlayalımmmm kurabiyemmmGünaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın bebikolarrrrr
Tiniminimavihanim
@Minnosprenses
MssPARE
@coconatt
Cookiie
bir mucizee
ASSOSyal
Lna16
@Jou
@Buralardutluuugdu
@sebbo
@Saliha40
@Cemoos
Bir an böyle baktım parem
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Buralardutluuugdu
@Migim
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@gunces
Noisy Girl
@Mabellee
@PiXiEE
@Elhan
Canım çok üzüldüm Rabbim inşallah en sağlıklısını yakın zamanda kolaylıkla zorlaştırma da nasip ederhamileydim 7 haftalık. size de kalp atışını duyduktan sonra söylemek istedim fakat duyamamıştık kalp atışını. salı günü tekrar baktı doktor ama maalesef bebeğimin kalbi atmıyordu, gelişmesi durmuştu kürtaj oldum
Ben de nar suyu demek istiyorum çiçeğimkızlar bilgisi olanlara yazayım ya hiç gebelik topiklerine gitmek istemiyorum. Cumartesi döngümün 16. Günüydü daha yumurtlama olmamıştı ama olucak dedi. Ama rahim duvarı 5.7 çok ince değilmi ya bunu kalınlaştırmak için önerilerinize açığım
Bir markette var aslında organik nar suyu diue geçiyor ama bana çok yzak ya buralara bakıcam öyle içeriği temiz birşey bulamazsam nar alcam. 1 bardak suyu için 4 5 nar lazım belkideMutluluk günümüzü o zaman coşkuyla mutlulukla kutlayalımmmm kurabiyemmm
Bir an böyle baktım paremçok güzel bir hafta olsunnnn
Canım çok üzüldüm Rabbim inşallah en sağlıklısını yakın zamanda kolaylıkla zorlaştırma da nasip eder
Ben de nar suyu demek istiyorum çiçeğim
Teşekkür ederim canım. Allah razı olsun ❤Mutluluk günümüzü o zaman coşkuyla mutlulukla kutlayalımmmm kurabiyemmm
Bir an böyle baktım paremçok güzel bir hafta olsunnnn
Canım çok üzüldüm Rabbim inşallah en sağlıklısını yakın zamanda kolaylıkla zorlaştırma da nasip eder
Ben de nar suyu demek istiyorum çiçeğim
Ya öz suyu çok çıkmıyor ama ne bilim ben posasıyla beraber yiyordumYa kaynanamda var nar canım ama yemiyoruz diue almıyorum hiç. Neyse marketten alcam da suyu ne kadar çıkarki ya onun
Ben karar verdim mantar sote yapcam
Tarım kooperatiflerinde de olabilir canım.donrulmuş olarak satılıyordur duymuştum kkdaBir markette var aslında organik nar suyu diue geçiyor ama bana çok yzak ya buralara bakıcam öyle içeriği temiz birşey bulamazsam nar alcam. 1 bardak suyu için 4 5 nar lazım belkide
Aa tamam öyleyse canım. Benim ktı meyve sıkacağım var ama onu kullanmak eziyet. Bürsürü şey sıktırıyorsun 1 bardak çıkmuyor bile birde her parçasını söküp yıkamaya uğraşıyorsun rondodan olursa güzelYa öz suyu çok çıkmıyor ama ne bilim ben posasıyla beraber yiyordumbir tane nar bir bardak ediyordu posanjn bir eksisi olmaz herhalde yine de araştır bakim
Hee tarım kredi var yakınımızda vir bakayım kuzum sağolasınTarım kooperatiflerinde de olabilir canım.donrulmuş olarak satılıyordur duymuştum kkda
Aman aman sakınAa tamam öyleyse canım. Benim ktı meyve sıkacağım var ama onu kullanmak eziyet. Bürsürü şey sıktırıyorsun 1 bardak çıkmuyor bile birde her parçasını söküp yıkamaya uğraşıyorsun rondodan olursa güzel
Tarım marketi değil de hani kooperatifler oluyor ya canım onlarda galiba her yerde var mı bilmiyorum ama bi sormakta fayda var. Hem en azından nerede bulursun onu söylerlerHee tarım kredi var yakınımızda vir bakayım kuzum sağolasın
Benimkide kocamanda başka markanın ama dediğin gibi eziyet tek tek temizlemekAman aman sakınya bizde şu sinbonun varya kocaman ondan var bi sene denemiştim vee sonuç mu
Tek tek o gözeneklerinden nar kalıntısı ayıklamak zorunda kaldım. Sendeki de ondansa sakın deneme
Tarım marketi değil de hani kooperatifler oluyor ya canım onlarda galiba her yerde var mı bilmiyorum ama bi sormakta fayda var. Hem en azından nerede bulursun onu söylerler
Benimde yarın randevum var diş için korkuyorum resmen mucizemmÇok şükür iyiyim kuzum Dr gittim şimdi de dişimi yaptırmaya gidicem
Sen nasılsınn
Hav ar yu beybi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?