- 20 Aralık 2020
- 17.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.564
- 548
Duvarına ne zaman bakacaksın sevgili pareeemm@Catlak-kurabiye
coconatt
@Jou
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Lna16
@Bir mucize ve beni sevin uleynnnnnnnn bizim ağrımız var dışımız ağrıyor uleynnnn
Birbinizi sevmeyin bizi sevinnnnn uleynnnn
Markette hem pahalı hemde yeşillik falan oörsğmüş oluyor genelde kuzum cidden pazar iyi o açıdan. Geçen markette salatalık 20tl idi pazarda 8 TL. Bir ara forumda yazan olmuştu da şaşırmıştım, pazarla market arası çok fark ediyor.Ben pazara pek çıkmıyorum ya aslında çıksam iyi olcak annemde kıZıyor marketlerde oahalı oluyor herşey çıkmıyosun diye
@Catlak-kurabiye
coconatt
@Jou
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Lna16
bir mucizee ve beni sevin uleynnnnnnnn bizim ağrımız var dışımız ağrıyor uleynnnn
Âmin kurabiyem Aminnnnnherşey çok güzel olsunnnn artıkkk
Ben hep öyleyim kuzummmm içime atarımmm ben LinoşummmMervişse yengeç ruhluu tepkiler aynı ben
Yapsın ya hiç öyle mutfaj işi yaptığını bilmem inşallah becerirTopla topla hergğn bir tane kocin ayıklasa yeter hem doğal
Biliyorum perim ben uğraşamıyorum öyle ince işle hele nar ayıklaması çok zoruma gidiyor kociye yaptırıyorum o yüzden sende ver eline bıçağı tabağı temizlesin işleri ne
Evet cocom çok farkediyor gerçekten annemden biliyorum. Ya bana pazarda uzak olunca çıkasım gelmiyor birde birkere sıcaktı orucluyduk ve. Pazara çıktım aldım alıcaklarıma birde hangi akılla yaptıysam pazarın yanındaki markete girdim ordan da aldım elimde birsürü poşet oruclu ve sıcakta birsürü yol yürüdüm. O gün bugündür pazar diyince gözüm korkuyorMarkette hem pahalı hemde yeşillik falan oörsğmüş oluyor genelde kuzum cidden pazar iyi o açıdan. Geçen markette salatalık 20tl idi pazarda 8 TL. Bir ara forumda yazan olmuştu da şaşırmıştım, pazarla market arası çok fark ediyor.
Arkasından sana bir sürü iş yığmasın da perimYapsın ya hiç öyle mutfaj işi yaptığını bilmem inşallah becerir
Ahahah öyle yaparsan gitmezsin tabiEvet cocom çok farkediyor gerçekten annemden biliyorum. Ya bana pazarda uzak olunca çıkasım gelmiyor birde birkere sıcaktı orucluyduk ve. Pazara çıktım aldım alıcaklarıma birde hangi akılla yaptıysam pazarın yanındaki markete girdim ordan da aldım elimde birsürü poşet oruclu ve sıcakta birsürü yol yürüdüm. O gün bugündür pazar diyince gözüm korkuyor
Orası kesin olur nArda tehlikeli heryere sıcrarArkasından sana bir sürü iş yığmasın da perim
O zamnlar toydum yeni ev hanımlığını öğreniyordumAhahah öyle yaparsan gitmezsin tabine garezi vardı kendine bacım tek tek yapsaydın ya
Böyle tecrübeden sonra ben olsam bende gitmem
Yere geniş bir bezi ser orda yapsın tek çözüm sankiOrası kesin olur nArda tehlikeli heryere sıcrar
O zamnlar toydum yeni ev hanımlığını öğreniyordum
BitanecikEn doğru zamanda olucak inşallah canım benim kaç bebişin var uykuda
Zor kuzum bilirim git mutlakaMucizem bende devleti aradım aradım 7 nisan ayına kadar randevu alınmıyormuş bende dayanamıyorum ağrısına ne yapayım valla aylardır erteliyorum ama artık dayanamıyorum
Yaaa senii yerimmmmmm@Catlak-kurabiye
coconatt
@Jou
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Lna16
bir mucizee ve beni sevin uleynnnnnnnn bizim ağrımız var dışımız ağrıyor uleynnnn
Beniiii beniiii bihteriniiiiseniii yere yatırıp yumuş yumuş ederimmmm tatlı pareeeeeeeee
HahhahaYaaa senii yerimmmmmm
Beniiii beniiii bihteriniiii
Tek yolu o olur evet cocom yada kendi işimi kendim görcemYere geniş bir bezi ser orda yapsın tek çözüm sanki
Ahh kıyamam şimdi olsa kesseler yapmazsın
Oyy sımsıkı gelsin sana can olsun inşallah canımBitanecik
Bilse neler çektiğimi
Zor kuzum bilirim git mutlaka
Gel can hemşom gell sarılak geçsin bütün ağrıların@Catlak-kurabiye
coconatt
@Jou
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Lna16
Arkasından temizlik yapacağıma deseneTek yolu o olur evet cocom yada kendi işimi kendim görcem
Ahh aslaaa
Dişine kurbaney@Catlak-kurabiye
coconatt
@Jou
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Lna16
Yanii aman sonra birbirimizi yicezArkasından temizlik yapacağıma desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?