Mucizem bende devleti aradım aradım 7 nisan ayına kadar randevu alınmıyormuş bende dayanamıyorum ağrısına ne yapayım valla aylardır erteliyorum ama artık dayanamıyorumYaaaaaa ben bunu görmedim
Çok üzüldüm
Yok kuzum bu ay 3 aydır transfer için bekliyorum hala
Yaaa a geçmiş olsun parem valla diş ağrısı kötü oluyor ya
Benimkini de yapmadı deli kız diyor ki sabahları yapıyorum dolgu öğleden sonra çekim yapıyorum sakız gibi bişey yapıştırdı ayın 5 ine randevu verdi
Sanırım özel de mecbur para basıp yaptırmam gerekicek
Dedimm ki sizin yaptığınız geçen ayki nasılsın dolgu iki hafta önce düştü
Olabilir doğrudur düşebilir Bi da yaparız yine düşebilir
Şaka gibi ya
Ayy bende severim tam olgun olup sür tam buğday yada kepekli ekmeğe üzerinde peynir hüpletAvokado yemeye çalışıyorum normalde de severim kahvaltıda bu ara almamıştım yarın alıyım onuda. Nar suyuda her gün değilde 2 3 günde bir içerim belki
Kızzz periiiş exotic i ne diye okudum bennnn tövbeler oslunnnnnBenim gibi üşengeclere de en iyisi hazır sıkılmışlarıinşallah içeriği temiz bulurum
Exotic diye bir marka var o doğal aslında ama file markette görmüştüm banada uzak buralara bakcam varsa alırım
Beni kıskanıyor musun çiçeğimmmmmmYengeç ruhluu kurabiyemmmmn bende öyleyimm bakma belli etmiyom bu gıskançlık çok kötü bişiiii sevdiğinii paylaşamamakk hepsii beniim olsunnn
Ama ben buna dayanaamammmmgittim aramızda kalp çıkaran şeyden buldum onu paylaştım
Hahah gelmemesi işime gelir,Abooo papağan olmaz o fena ısırıyor minnoş bana gelmez bir daha
Yaaa hemde çok mutlu olduk bebeğim Rabbim bozmasın duan içinde aminnn inşallah çiçeğimBende sizi çok seviyorum ballarım yaa Ohh mutluluk gününde Musmustlu olduk
İçimiz aşkla sevgiyle doldu
İyi ki varsınız kızlar Rabbim gönlünüzce yazsın kaderinizi
Kociye temizletin benimkine ayıklattırıyorum ben kaşıkla yiyorum sonraAynen canım çekirdeği çok ya mahvediyor
Benim gibi üşengeçlere en iyisi robot
Biliyordum böyle diyeceğiniHahah gelmemesi işime gelir,
Ay evett ya ezip zeytinyağ limonda çok güzel oluyorAyy bende severim tam olgun olup sür tam buğday yada kepekli ekmeğe üzerinde peynir hüpletnamıssız çok pahalı ama
Ne diye okudun kızKızzz periiiş exotic i ne diye okudum bennnn tövbeler oslunnnnn
He bak öylede güzel ine birazda baharat katınca misAy evett ya ezip zeytinyağ limonda çok güzel oluyor
Şokta ara ara uygun görüyorum
Bence o şekilde de yenilse faydası olur ya doğrı ya
İşte 7 indirim olmuyormuHe bak öylede güzel ine birazda baharat katınca mis
Kız bu şokta ne zaman indirimde bu avokado ya ben pazardan 7 ye aldım şokta da 7 idi
Çekirdeği bile faydwlıymış kız narınBence o şekilde de yenilse faydası olur ya doğrı yasen uyanık cıktın aramızda cocomm bizde kara kara düşünüyoruz valal
Âmin kurabiyem AminnnnnBende sizi çok seviyorum ballarım yaa Ohh mutluluk gününde Musmustlu olduk
İçimiz aşkla sevgiyle doldu
İyi ki varsınız kızlar Rabbim gönlünüzce yazsın kaderinizi
Ben hep öyleyim kuzummmm içime atarımmm ben LinoşummmBeni kıskanıyor musun çiçeğimmmmmmkıskan beniiii heppp yengeç burcu mı Merve de tamammm şimdi olduuuu yengeçler ruhen yaşıyorlar herşeyi bilirim
Pazarda bebek avokado 6 bir büyüğü 7 bir büyüğü 8 Di galiba kız. 12 13 e sadece malum m.grosta gördüm oda epey olduİşte 7 indirim olmuyormuben diğer marketlerde 12 13 e alıyorum cünkü bazen
Evet çekirdeğininde faydasını duymuştum cocomÇekirdeği bile faydwlıymış kız narın
Uyanıklık değilde püsürlük diyelim benimkide narı aldık bozulmasın bari diye ayıklıyor
Ben pazara pek çıkmıyorum ya aslında çıksam iyi olcak annemde kıZıyor marketlerde oahalı oluyor herşey çıkmıyosun diyePazarda bebek avokado 6 bir büyüğü 7 bir büyüğü 8 Di galiba kız. 12 13 e sadece malum m.grosta gördüm oda epey oldu
Topla topla hergğn bir tane kocin ayıklasa yeter hem doğalEvet çekirdeğininde faydasını duymuştum cocomben birkaç tane alıyımda haftasonu köye gidince kaynanamdan toplayıp geliyim narları
Şaka yapıyorum kuzum en iyisini yapıyorsun bırak onu bari yapsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?