Mucizem bende devleti aradım aradım 7 nisan ayına kadar randevu alınmıyormuş bende dayanamıyorum ağrısına ne yapayım valla aylardır erteliyorum ama artık dayanamıyorum

Avokado yemeye çalışıyorum normalde de severim kahvaltıda bu ara almamıştım yarın alıyım onuda. Nar suyuda her gün değilde 2 3 günde bir içerim belki
Ayy bende severim tam olgun olup sür tam buğday yada kepekli ekmeğe üzerinde peynir hüplet namıssız çok pahalı ama

Kızzz periiiş exotic i ne diye okudum bennnn tövbeler oslunnnnn

Beni kıskanıyor musun çiçeğimmmmmm kıskan beniiii heppp yengeç burcu mı Merve de tamammm şimdi olduuuu yengeçler ruhen yaşıyorlar herşeyi bilirim

Bende sizi çok seviyorum ballarım yaa Ohh mutluluk gününde Musmustlu olduk
İçimiz aşkla sevgiyle doldu
İyi ki varsınız kızlar Rabbim gönlünüzce yazsın kaderinizi
Yaaa hemde çok mutlu olduk bebeğim Rabbim bozmasın duan içinde aminnn inşallah çiçeğim sende iyi ki varsın bebeğim

Ay evett ya ezip zeytinyağ limonda çok güzel oluyor
Şokta ara ara uygun görüyorum
He bak öylede güzel ine birazda baharat katınca mis

Kız bu şokta ne zaman indirimde bu avokado ya ben pazardan 7 ye aldım şokta da 7 idi

Kociye temizletin benimkine ayıklattırıyorum ben kaşıkla yiyorum sonra Cookiie
Bence o şekilde de yenilse faydası olur ya doğrı ya sen uyanık cıktın aramızda cocomm bizde kara kara düşünüyoruz valal

He bak öylede güzel ine birazda baharat katınca mis

Kız bu şokta ne zaman indirimde bu avokado ya ben pazardan 7 ye aldım şokta da 7 idi
İşte 7 indirim olmuyormu ben diğer marketlerde 12 13 e alıyorum cünkü bazen

Bence o şekilde de yenilse faydası olur ya doğrı ya sen uyanık cıktın aramızda cocomm bizde kara kara düşünüyoruz valal
Çekirdeği bile faydwlıymış kız narın

Uyanıklık değilde püsürlük diyelim benimkide narı aldık bozulmasın bari diye ayıklıyor

Bende sizi çok seviyorum ballarım yaa Ohh mutluluk gününde Musmustlu olduk
İçimiz aşkla sevgiyle doldu
İyi ki varsınız kızlar Rabbim gönlünüzce yazsın kaderinizi
Âmin kurabiyem Aminnnnn herşey çok güzel olsunnnn artıkkk
Beni kıskanıyor musun çiçeğimmmmmm kıskan beniiii heppp yengeç burcu mı Merve de tamammm şimdi olduuuu yengeçler ruhen yaşıyorlar herşeyi bilirim
Ben hep öyleyim kuzummmm içime atarımmm ben Linoşummm Mervişse yengeç ruhluu tepkiler aynı ben

Çekirdeği bile faydwlıymış kız narın

Uyanıklık değilde püsürlük diyelim benimkide narı aldık bozulmasın bari diye ayıklıyor
Evet çekirdeğininde faydasını duymuştum cocom ben birkaç tane alıyımda haftasonu köye gidince kaynanamdan toplayıp geliyim narları

Şaka yapıyorum kuzum en iyisini yapıyorsun bırak onu bari yapsınlar

Pazarda bebek avokado 6 bir büyüğü 7 bir büyüğü 8 Di galiba kız. 12 13 e sadece malum m.grosta gördüm oda epey oldu
Ben pazara pek çıkmıyorum ya aslında çıksam iyi olcak annemde kıZıyor marketlerde oahalı oluyor herşey çıkmıyosun diye

Evet çekirdeğininde faydasını duymuştum cocom ben birkaç tane alıyımda haftasonu köye gidince kaynanamdan toplayıp geliyim narları

Şaka yapıyorum kuzum en iyisini yapıyorsun bırak onu bari yapsınlar
Topla topla hergğn bir tane kocin ayıklasa yeter hem doğal

Biliyorum perim ben uğraşamıyorum öyle ince işle hele nar ayıklaması çok zoruma gidiyor kociye yaptırıyorum o yüzden sende ver eline bıçağı tabağı temizlesin işleri ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…