- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Off diş ağrısı zor parişim ya. İnşallah kolay bir işlem ile hallolurAğrıyor kuzum dr gidicem yarın bayadır ağrıyordu yine arttı ağrısı
Tamam görünce ilk öyle yapayım
Kesinlikle kesinlikle Ayy elin acımasın kuzum ya yanında merdane ile gitTamam görünce ilk öyle yapayımo bana şu aralar kıymaz zaten o fırsatı kullanayım Di mi Minnosprenses
HahhahaOyy balım kıyamam sana ben uzan dinlen bugün ayaklarının altına sıcak su koy iyi gelir
Bu arada da sevişmen gözümün önündegıskanç gariyem ben MssPARE Tiniminimavihanim
Hahabha gel hele sen yamacima gel hele gel kurbikim benimSiz sevişin öyle profillerde
Ben otururum burada boynu bükük
Benim hiç profilime yazan olmadı abi
Beni sevmiyorlar abi
Ben fakürüm abi
Sevgi fakürü
Yüreemm dayanmıyor
Tiniminimavihanim Lna16 Fatmazell MssPARE
Yaaaaaaaa bakkkkk seni yerimmmmmm geboşummmmmmSiz sevişin öyle profillerde
Beni sevmiyorlar abi
Ben fakürüm abi
Sevgi fakürü
Yüreemm dayanmıyor
Bana ne bananeeee daha çok sevin ısırın beni yiyim beni löp löp yiyinHahabha gel hele sen yamacima gel hele gel kurbikim benim
Benim evde merdane enrde acep şu an bulabilen aşk olsunKesinlikle kesinlikle Ayy elin acımasın kuzum ya yanında merdane ile git
Yaaaaaa ben bunu görmedimhamileydim 7 haftalık. size de kalp atışını duyduktan sonra söylemek istedim fakat duyamamıştık kalp atışını. salı günü tekrar baktı doktor ama maalesef bebeğimin kalbi atmıyordu, gelişmesi durmuştu kürtaj oldum
Yok kuzum bu ay 3 aydır transfer için bekliyorum halaYumurtamı toplancak senin canım yoksa transfermi olucak
Yaaa a geçmiş olsun parem valla diş ağrısı kötü oluyor yaBenimde yarın randevum var diş için korkuyorum resmen mucizemm
Banne BanneYaaaaaaaa bakkkkk seni yerimmmmmm geboşummmmmmkız ağlama hep bu hormonlar yüzünden ne oluyorsa sen birtanesinnnnnn geboşummmmmmm
Kesin saklar odaBenim evde merdane enrde acep şu an bulabilen aşk olsun
Minnoş saklamazsa ondan alırım
Abooo papağan olmaz o fena ısırıyor minnoş bana gelmez bir dahaKesin saklar odapapağanını örgütle ısırsın onu oda iş görür yalnız minnoş ne hain planlar yapıyorum senin için Minnosprenses
Oyyy bebişiiim seni çok seviyoruzzSiz sevişin öyle profillerde
Beni sevmiyorlar abi
Ben fakürüm abi
Sevgi fakürü
Yüreemm dayanmıyor
Avokado yemeye çalışıyorum normalde de severim kahvaltıda bu ara almamıştım yarın alıyım onuda. Nar suyuda her gün değilde 2 3 günde bir içerim belkiKuzum kendi doğal akışına bırak derim. Ben bir aralar nar suyu araştırdım ama oda herkeste aynı etkiyi göstermeyince kullanmadım kendimde . Kiminde kalınlaşma kiminde incelme yapmış. Arama çubuğuna yazarsan çıkar. Bünyenin ne tepki vereceği belli olmaz doğal akışını bozma derim şahsen. Ama hergğn avokado yiyebilirsin rahim için birebir olduğunu doktor söylemişti
Benim gibi üşengeclere de en iyisi hazır sıkılmışlarıAynen canım çekirdeği çok ya mahvediyor
Benim gibi üşengeçlere en iyisi robot
Ağza bak ağza nasıl da Trip atıyor yaBana ne bananeeee daha çok sevin ısırın beni yiyim beni löp löp yiyin
En doğru zamanda olucak inşallah canım benim kaç bebişin var uykudaYaaaaaa ben bunu görmedim
Çok üzüldüm
Yok kuzum bu ay 3 aydır transfer için bekliyorum hala
Yaaa a geçmiş olsun parem valla diş ağrısı kötü oluyor ya
Benimkini de yapmadı deli kız diyor ki sabahları yapıyorum dolgu öğleden sonra çekim yapıyorum sakız gibi bişey yapıştırdı ayın 5 ine randevu verdi
Sanırım özel de mecbur para basıp yaptırmam gerekicek
Dedimm ki sizin yaptığınız geçen ayki nasılsın dolgu iki hafta önce düştü
Olabilir doğrudur düşebilir Bi da yaparız yine düşebilir
Şaka gibi ya
Yengeç ruhluu kurabiyemmmmn bende öyleyimm bakma belli etmiyom bu gıskançlık çok kötü bişiiii sevdiğinii paylaşamamakk hepsii beniim olsunnnOyy balım kıyamam sana ben uzan dinlen bugün ayaklarının altına sıcak su koy iyi gelir
Bu arada da sevişmen gözümün önündegıskanç gariyem ben MssPARE Tiniminimavihanim
Ama ben buna dayanaamammmmSiz sevişin öyle profillerde
Beni sevmiyorlar abi
Ben fakürüm abi
Sevgi fakürü
Yüreemm dayanmıyor
Oyyy bebişiiim seni çok seviyoruzz
Ağza bak ağza nasıl da Trip atıyor yayerim seniiii
Bende sizi çok seviyorum ballarım yaa Ohh mutluluk gününde Musmustlu oldukYengeç ruhluu kurabiyemmmmn bende öyleyimm bakma belli etmiyom bu gıskançlık çok kötü bişiiii sevdiğinii paylaşamamakk hepsii beniim olsunnn
Ama ben buna dayanaamammmmgittim aramızda kalp çıkaran şeyden buldum onu paylaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?