Yaaaaaa ben bunu görmedim
Çok üzüldüm

Yumurtamı toplancak senin canım yoksa transfermi olucak
Yok kuzum bu ay 3 aydır transfer için bekliyorum hala
Benimde yarın randevum var diş için korkuyorum resmen mucizemm
Yaaa a geçmiş olsun parem valla diş ağrısı kötü oluyor ya
Benimkini de yapmadı deli kız diyor ki sabahları yapıyorum dolgu öğleden sonra çekim yapıyorum sakız gibi bişey yapıştırdı ayın 5 ine randevu verdi
Sanırım özel de mecbur para basıp yaptırmam gerekicek
Dedimm ki sizin yaptığınız geçen ayki nasılsın dolgu iki hafta önce düştü
Olabilir doğrudur düşebilir Bi da yaparız yine düşebilir
Şaka gibi ya

Avokado yemeye çalışıyorum normalde de severim kahvaltıda bu ara almamıştım yarın alıyım onuda. Nar suyuda her gün değilde 2 3 günde bir içerim belki

Aynen canım çekirdeği çok ya mahvediyor
Benim gibi üşengeçlere en iyisi robot
Benim gibi üşengeclere de en iyisi hazır sıkılmışları inşallah içeriği temiz bulurum
Exotic diye bir marka var o doğal aslında ama file markette görmüştüm banada uzak buralara bakcam varsa alırım

En doğru zamanda olucak inşallah canım benim kaç bebişin var uykuda

Oyy balım kıyamam sana ben uzan dinlen bugün ayaklarının altına sıcak su koy iyi gelir
Bu arada da sevişmen gözümün önünde gıskanç gariyem ben MssPARE Tiniminimavihanim
Yengeç ruhluu kurabiyemmmmn bende öyleyimm bakma belli etmiyom bu gıskançlık çok kötü bişiiii sevdiğinii paylaşamamakk hepsii beniim olsunnn
Ama ben buna dayanaamammmm gittim aramızda kalp çıkaran şeyden buldum onu paylaştım

Oyyy bebişiiim seni çok seviyoruzz
Ağza bak ağza nasıl da Trip atıyor ya yerim seniiii
Bende sizi çok seviyorum ballarım yaa Ohh mutluluk gününde Musmustlu olduk
İçimiz aşkla sevgiyle doldu
İyi ki varsınız kızlar Rabbim gönlünüzce yazsın kaderinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…