- 20 Aralık 2020
- 17.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.564
- 548
Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum ya inşallah başka biryer çıkmadan dönersinizİnşallah canım umarım birgünTürkiye de ailemiz kimseler yok kan bağımızdan burda ne kadar kalacağımız belli değil kuzum burdan başka ülke de olabilir umarım başka bir yer olmaz en teselli beren tarafı Türkiye ye yakın
Aynenn öyleee perişiimmHakkınızda hayırlısı olsun kuzum ya inşallah başka biryer çıkmadan dönersinizbu gurbet bence sadece ailelerden dolayı zor. Arada ben eşime diyorum aileleri geride bırakmak olmasa ben yurtdışında yaşamak isterim valla
Nasılsın tinim denkleşemedik bayadırAynenn öyleee perişiimm
Aynen öyle kuzum hayırlısı olsun inşallahHakkınızda hayırlısı olsun kuzum ya inşallah başka biryer çıkmadan dönersinizbu gurbet bence sadece ailelerden dolayı zor. Arada ben eşime diyorum aileleri geride bırakmak olmasa ben yurtdışında yaşamak isterim valla
Leeennnn ondan değilll çerkezköy egelsen daha iyiydiiBende sevmiyorum Ankarayıama gideceğimiz yerde mutlu olacagımı düşünüyorum jouumm ankara beni çok yordu
Benim ilk görev yerim Kahramanmaraştı çook severdim
Evwtt perişimmmNasılsın tinim denkleşemedik bayadır
Anamm çok uzak orası jouumm tövbe gelemeyiz bende dert anlatıyomm sanaaLeeennnn ondan değilll çerkezköy egelsen daha iyiydiiondan sevmedimm orayı
HahahahahAnamm çok uzak orası jouumm tövbe gelemeyiz bende dert anlatıyomm sanaa
Hahahahahdert anlat dermanın olayimmm tinoşş
Hahahahaha gülll emiii yaaaAy çok güldüm ama geboşum yaaa sen linoşaaa bir tık yakınsın çiçeğim
Sallaa gitsinnn
12 sayfaa yazışmışızzz hepsini okuyamadım. Bir ordan bir burdan yaptımm
Burdagızzzzzzzzzz
Ay çok güldüm ama geboşum yaaa sen linoşaaa bir tık yakınsın çiçeğim
Çooookkk hemde uyumadınmı lenn
Yokkkk ayaktayımmm bebeğimÇooookkk hemde uyumadınmı lenn
Tamamm kuzumm bende uykuya vuruyorumm iyi gecelerrr minikkuşummYokkkk ayaktayımmm bebeğimaz zikir çekicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?