• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olucak kuzum olucak rabbim vericek deniyor bizi sınıyor imtihan ediyor yeter ki ümidini kesme
Ahh ah mucim bir bilsen bendeki annelik duygusunu ahhh ben neler istiyorum geçen hafta çok zordu benim için herkes sınavda herkes imtihanda rabbim verir kimine geç kimine erken hayırlısını versin dilerim allahtan en yakın zamandavyuzunu güldürsün bitanem😊🤗🥰🤲🌹😇
evet parem imtihanlarımız öyle ağır geliyor ki bazen
yüreğim öyle çok daralıyor dünya kararıyor gözümde
neden yaşıyoruz ki diyorum herşey önemini kaybedip gidiyor
ama bunu issteyen bunu düşündüren de nefsimiz

hiç açmıyorsun derdini bize
bilmiyorum sıkıntılarını ancak Rabbim ne sıkıntın varsa gidersin gönlünden geçen muradını en kısa zamandan nasip eylesin
biliyorum senin kalbin çok güzel :KK68:zamanı geldiğinde Rabbim kolaylıkla anne olmayı sana da nasip etsin:KK36:
Mucizemmm o kadar bensin kii Allah korusun hep böyle kalacağım diye aklım gidiyor içim daralıyor.🥺
Hani kalben o kadar istiyorum ki sizlerin ve kendim için kızlar evet hamileyim zamanı buguneymiş beklediğimize değdi demeyi Rabbim bu mübarek zamanlarda bizi beklediklerimize kavuştur hayallerimizi yaşamayı nasip etsiin:KK36: bazen o gebelik takvimine gidip gelip bakarım🥺
evet tinnoşum çok düşünüyorum
yüreğim daralıyor
hamile kalsam da ilerlemiyor tüp de çözüm değilse ya gerçekten hiç olmicaksa içimin alevi nasıl söner bilmiyorum :( kapalı bi kutu doğuncaya kadar bi garantisi yok ancak başkaları öyle kolay sahip oluyor ki :( Rabbim sabrımızın sonu selamet eylesin tinnonuşum tez vakitte kavuştursun tiinoşum Rabbim bize de sağlıklı hayırlı imanlı ahlaklı hayırlı evlat versin :dua:
Tinnosum tatlım benim rabbim diyor ya geçiriyorsa guzellesiyordur inşallah öyledir
Inşallah kuzum bitanem müjdeli haberleri alalim inanın dua hazırlarken bile bu konular için hazırlıyorum
Bizim duamızı kabul etmiyorsa mevlam duası kabul olan kullarının dualarının içine katsın inşallah 🤲
canım paremmm akşam da dedim bu duaya başladığımdan sonra arka arkaya güzel şeyler oluyor elhamdülillah
eşime dedim kim bilir ordan kimlerin duası geçiyor belki de bize
Allahma bin şükür Allahm kapıları açıyor girin içeri diyor sanki

Rabbim bin kere razı olsun kuzum senden ve bütün dua arkadaşlarımdan:dua:

evet parem imtihanlarımız öyle ağır geliyor ki bazen
yüreğim öyle çok daralıyor dünya kararıyor gözümde
neden yaşıyoruz ki diyorum herşey önemini kaybedip gidiyor
ama bunu issteyen bunu düşündüren de nefsimiz

hiç açmıyorsun derdini bize
bilmiyorum sıkıntılarını ancak Rabbim ne sıkıntın varsa gidersin gönlünden geçen muradını en kısa zamandan nasip eylesin
biliyorum senin kalbin çok güzel :KK68:zamanı geldiğinde Rabbim kolaylıkla anne olmayı sana da nasip etsin:KK36:

evet tinnoşum çok düşünüyorum
yüreğim daralıyor
hamile kalsam da ilerlemiyor tüp de çözüm değilse ya gerçekten hiç olmicaksa içimin alevi nasıl söner bilmiyorum :KK43: kapalı bi kutu doğuncaya kadar bi garantisi yok ancak başkaları öyle kolay sahip oluyor ki :KK43: Rabbim sabrımızın sonu selamet eylesin tinnonuşum tez vakitte kavuştursun tiinoşum Rabbim bize de sağlıklı hayırlı imanlı ahlaklı hayırlı evlat versin :dua:

canım paremmm akşam da dedim bu duaya başladığımdan sonra arka arkaya güzel şeyler oluyor elhamdülillah
eşime dedim kim bilir ordan kimlerin duası geçiyor belki de bize
Allahma bin şükür Allahm kapıları açıyor girin içeri diyor sanki

Rabbim bin kere razı olsun kuzum senden ve bütün dua arkadaşlarımdan:dua:
Herşey çook güzel olacakk an be an mucizelere açığım.Ben anne oluyorum dicezz Fatmam tamamm mi❤️😍❤️😍❤️😍❤️

en çok da ne istiyorum biliyo musunuz kızlar

şuraya nickimin altına gebelik takvimi eklemeyi çok isitiyorum

bigün birileri benim gibi çaresiz hisseder ve benim yazdıklarımı görürse doğumdan şu kadar gün geçti diye görüp umut olmayı çok istiyorum

bak onun bile olmuş benim niye olmasın diye içlerine ümit dolsun çok istiyorum :KK37:
Mucizemmm o kadar bensin kii Allah korusun hep böyle kalacağım diye aklım gidiyor içim daralıyor.🥺
Hani kalben o kadar istiyorum ki sizlerin ve kendim için kızlar evet hamileyim zamanı buguneymiş beklediğimize değdi demeyi Rabbim bu mübarek zamanlarda bizi beklediklerimize kavuştur hayallerimizi yaşamayı nasip etsiin:KK36: bazen o gebelik takvimine gidip gelip bakarım🥺
İnşallah ballarım inşallah 😍 😍 Rabbim bu mübarek ay yüzü suyu hürmetine okunan dualar hürmetine inşallah kabul etsin dualarınızı. Sağ salim kucağınıza alacağınız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ❤ ❤️

en çok da ne istiyorum biliyo musunuz kızlar

şuraya nickimin altına gebelik takvimi eklemeyi çok isitiyorum

bigün birileri benim gibi çaresiz hisseder ve benim yazdıklarımı görürse doğumdan şu kadar gün geçti diye görüp umut olmayı çok istiyorum

bak onun bile olmuş benim niye olmasın diye içlerine ümit dolsun çok istiyorum :KK37:
Rabbim en kısa zamanda en hayırlı şekilde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah Aminnn Aminnn çok çok Aminnnn 💖

Olucak kuzum olucak rabbim vericek deniyor bizi sınıyor imtihan ediyor yeter ki ümidini kesme
Ahh ah mucim bir bilsen bendeki annelik duygusunu ahhh ben neler istiyorum geçen hafta çok zordu benim için herkes sınavda herkes imtihanda rabbim verir kimine geç kimine erken hayırlısını versin dilerim allahtan en yakın zamandavyuzunu güldürsün bitanem😊🤗🥰🤲🌹😇
Sıkıntılarını bilmiyorum tatlım ama her ne sıkıntın varsa Rabbim Es-Selam ismi şerifiyle Selamet versin bütün sıkıntılarını gidersin İnşaAllah Aminnnn Aminnnn💞💞

Rabbim seninde gönlündeki duanı ennnn ennn güzel şekilde hayırlısı ile sağlıkla yaşatsın canım benim en kısa zamanda duanı yaşarsın İnşaAllah Aminnn Aminnn 💖 Amin'leri çok yazıyorum çünkü kalpten diyorum yazıya yansısın istiyorum 😘

Dogru cumle ne olmalı. Tik neden attın .. beni neden isaretledin :rolleyes:....koymak kelimesini yanlis anlamış
Ahhahahhahaha bugun moralim bozuktu bayağ valla güldürdün benii teşekkür ederim kuzum😍
teletubbies-laa-laa.gif

Back
X