- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Düşmanın çok parem malum
Hahahaha oyy kuzum ellerine sağlıkİyiyim kuzum uykulu uykulu sofrayı hazırladım kaynana suratı gibi suratla oturdum başına
Oda iyi çok şükür
Hiç olmamı bugün biri daha hortladiDüşmanın çok parem malum
burdan devam ederiz hahahahaaha böyle mübarek Ramazan'da öpüşmek ten ban yemek istemiyorum
Yoksa yine mi banlanıyordunHiç olmamı bugün biri daha hortladi
Sağol balımHahahaha oyy kuzum ellerine sağlık
Midem bulaniyor tatlım yaHeeKız yemeğini yedin mi sen bakim
Bitti çok oldu kuzum ilk 2 gün lekelenmem oldu geçti zaten denemelere 4 gün sonra başlayabilirsiniz demişti doktorumSağol balımameliyatla nasılsın lekelenmeler falan bitti mi
Dediğim gibi limonlu suyu dene bakalım parişim geçer inşallah yaMidem bulaniyor tatlım ya
Neden kuzum yediğin bir şey mi dokunduMidem bulaniyor tatlım ya
Tatlibyemistim yatmadan önce o galiba hemsomNeden kuzum yediğin bir şey mi dokundu
Ayy öyle yapar tabiTatlibyemistim yatmadan önce o galiba hemsom
Oo süper kuzumBitti çok oldu kuzum ilk 2 gün lekelenmem oldu geçti zaten denemelere 4 gün sonra başlayabilirsiniz demişti doktorum
Amin inşallah kuzummOo süper kuzuminşallah güzel haberlere vesile olsun bu dönemde ağır kaldırma ve uzanma onlara dikkat et canım
Sen zaten tatlısın bide tatlı mı yiyon bakimTatlibyemistim yatmadan önce o galiba hemsom
Yok kız raflara falan uzanma cam silmeAmin inşallah kuzummUzanma dediğin ilişki sonrası uzanmadan mı bahsediyorsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?