evet parem imtihanlarımız öyle ağır geliyor ki bazen
yüreğim öyle çok daralıyor dünya kararıyor gözümde
neden yaşıyoruz ki diyorum herşey önemini kaybedip gidiyor
ama bunu issteyen bunu düşündüren de nefsimiz

hiç açmıyorsun derdini bize
bilmiyorum sıkıntılarını ancak Rabbim ne sıkıntın varsa gidersin gönlünden geçen muradını en kısa zamandan nasip eylesin
biliyorum senin kalbin çok güzel zamanı geldiğinde Rabbim kolaylıkla anne olmayı sana da nasip etsin
evet tinnoşum çok düşünüyorum
yüreğim daralıyor
hamile kalsam da ilerlemiyor tüp de çözüm değilse ya gerçekten hiç olmicaksa içimin alevi nasıl söner bilmiyorum kapalı bi kutu doğuncaya kadar bi garantisi yok ancak başkaları öyle kolay sahip oluyor ki Rabbim sabrımızın sonu selamet eylesin tinnonuşum tez vakitte kavuştursun tiinoşum Rabbim bize de sağlıklı hayırlı imanlı ahlaklı hayırlı evlat versin
canım paremmm akşam da dedim bu duaya başladığımdan sonra arka arkaya güzel şeyler oluyor elhamdülillah
eşime dedim kim bilir ordan kimlerin duası geçiyor belki de bize
Allahma bin şükür Allahm kapıları açıyor girin içeri diyor sanki

Rabbim bin kere razı olsun kuzum senden ve bütün dua arkadaşlarımdan

Herşey çook güzel olacakk an be an mucizelere açığım.Ben anne oluyorum dicezz Fatmam tamamm mi

İnşallah ballarım inşallah Rabbim bu mübarek ay yüzü suyu hürmetine okunan dualar hürmetine inşallah kabul etsin dualarınızı. Sağ salim kucağınıza alacağınız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ❤

Rabbim en kısa zamanda en hayırlı şekilde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah Aminnn Aminnn çok çok Aminnnn

Sıkıntılarını bilmiyorum tatlım ama her ne sıkıntın varsa Rabbim Es-Selam ismi şerifiyle Selamet versin bütün sıkıntılarını gidersin İnşaAllah Aminnnn Aminnnn

Rabbim seninde gönlündeki duanı ennnn ennn güzel şekilde hayırlısı ile sağlıkla yaşatsın canım benim en kısa zamanda duanı yaşarsın İnşaAllah Aminnn Aminnn Amin'leri çok yazıyorum çünkü kalpten diyorum yazıya yansısın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…