Dun kv ile kavga ettim beni evden atti kolumdan tutup kocamdan senin yüzünden kovulduk dedi. Agxina geleni söyledi
Allah seni napmasın bende kaynananın kulaklarını çınlatıyordumRüyamda gördümbesmelesiz yattım galiba
Pembe gelin mi olcen cenHahahaah evett yaaa gidiyom geliyom musluğa bakıyorumm ne değişik geldi banaa yaa bide tasaruflu musluk 2 seçenek var yerinden oynuyo falann dedim keske pembesi olsa bunun
Estrofemden etkili olduğunu söylemiş burda bi kaç kişi amaİlk defa duyuyprum canım nasıl bant ki acaba
Çok güzel geliyor gerçektenOff o sahil yürüyüşü hepsine bedel kız
Allah allah siparişle falandamı getirmiyorlar canım. Bazı eczaneler olmayan şeyleri öype getiriyor amaEstrofemden etkili olduğunu söylemiş burda bi kaç kişi ama
onu da bulamıyoruz hiç bi eczane de
estrofem bile kara borsaya mı düştü o bile yok diyola
arattırıyoruz şimdilik ama bulamazsak bilmiyorum nasıl olcakAllah allah siparişle falandamı getirmiyorlar canım. Bazı eczaneler olmayan şeyleri öype getiriyor ama
Heeee kuuzzzzz severimmmPembe gelin mi olcen cen
sağolasın kuzum bu da geçer inşallah
İnşallah bulunur kuzum bulunmazsa çevre illerden falan bakın bakalımarattırıyoruz şimdilik ama bulamazsak bilmiyorum nasıl olcak
BombamiBak hele bide gülüyor dün bombayı attın kaçtın
ne kikirdiyon kız kıs kıs
bulduk şükür kuzum :)İnşallah bulunur kuzum bulunmazsa çevre illerden falan bakın bakalım
Bulursunuz inşallah kuzum. Olmazsa buralardan bakalım kargoyla falan göndeririz bir şekildearattırıyoruz şimdilik ama bulamazsak bilmiyorum nasıl olcak
Oo benim eve gelsen boğulcen annem gibiHeeee kuuzzzzz severimmmevin içinde açık renkler güzel oluyor ferah oluyor
siyah kahve bu tür şeyler evi boğuyo
Hele şimdi tadilat oldu benim evden sahile gidiş yolu o kadar güzelkiHemde çok güzell orası
Senin evi tahmin ediyorum az çokOo benim eve gelsen boğulcen annem gibi
Ooo gelmeyelii epey değişmiş orasııHele şimdi tadilat oldu benim evden sahile gidiş yolu o kadar güzelkiköylü pazarı var. Oturma yerleri var meydan gibi dere köprü tarihi çeşme falan
Dereye yakınlardaSenin evi tahmin ediyorum az çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?