- 20 Aralık 2020
- 17.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.563
- 548
Kurabiyemmm bu bir buğulu spoi deneme şeyisidir.İlk üç noktalı yere tıklayınca gözlüğe benzer bişey çıkıyor tinnoşum orda
İnan varyaa bende yenii soracaktım kuzumm parem ve salişimin sesi çıkmadı diye bu saatte geliyorlardı ya
Saat 21:53 çiçeğimmm mayıştım bende meyve yedik uçuşa geçmek istiyorum
Aaaaaaa olmuş vallaDurunlinoşummm azalatacak sonradan gebede kalırsa tümden bırakıcak demii söz ver çiçeğim bakım
Kesinlikle direk kafa da bitiyor mesela ramazan hiç aklına gelmiyor insan bıraksa bırakır ama iftar açtıktan sonra karnın doyunca tamam tirim tirim sigara arıyorsunİnşallah inşallah canım. Ben bu sigara işinin beyinde bittiğine inanıyorum ki gerçekten buna şahit olduğum bir sürü insan oldu. Bende kaçamak içerdim ara sıra can sıkıntısı
Sen kendini bırakmaya odakla. Sakın ama yapamam bırakmam olayına girme kuzum
Yarın sorayım kuzummCanım bu bant işini daha önce duymuştum ama benim topikte mi kullanan vardı yoksa önceki topikte mi tam hatırlayamadım. İnşallah faydası olur kuzum istersen gel soralım topikte
Mucizemmmmmm hayırrr hayıırrr deme öyleeeYarın sorayım kuzumm
İnşallaah faydası olur
Çok değişiğim biliyor musun
Sanki hissizleşmiş gibi öyle tepkisiz öyle salak
Lna16 kuzum öğrendim ben kalın italik olan yere tıkla üç nokta sonraa gözlük gibi bişi var ona tıkla yazacağını yaz
Herşeyi unutuyorumMucizemmmmmm hayırrr hayıırrr deme öyleee
Deme öyle şeyler mucizemmmm deme Rabbim büyükYarın sorayım kuzumm
İnşallaah faydası olur
Çok değişiğim biliyor musun
Sanki hissizleşmiş gibi öyle tepkisiz öyle salak
[Bırakıcam inşallah tinnoş [/ISPOILER]Aaaaaaa olmuş valla
Sozzzz Allah'ın izniyle inşallah kuzum
[Olmuyor benimki beybisi neyse sen bana anlatırsın görüntülü hahahah[Bırakıcam inşallah tinnoş [/ISPOILER]
Hayırlı kuzumDeme öyle şeyler mucizemmmm deme Rabbim büyük
İnşallah derse kul inşa etmez mi Yaradan kuzum yapma böyle lütfen içim parça parça oluyor çok üzülüyorumHayırlı kuzum
Ne desem boş mucizemm içindeki boşluğu çok iyi anlıyorumHerşeyi unutuyorum
Namaza duruyorum gram huşu olmuyo içimde nasıl kıldığımı ne okuduğumu unutuyorum hayattan yaptığım hiç bişey den zerre zevk alamıyorum
Eskiden değildim böyle
Tamam tinnoşumm bir ara öğretirsin o gözlüklüye bastım spoiler çıktı sonra sildim yazdım olması içine yazdım olmadıBen sana öğretirim çiçeğimm bir şekildee
Bende başta öyle yapamadım karışık gibi ama değil Linoşummm halledecezzzzTamam tinnoşumm bir ara öğretirsin o gözlüklüye bastım spoiler çıktı sonra sildim yazdım olması içine yazdım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?