Kesinlikle direk kafa da bitiyor mesela ramazan hiç aklına gelmiyor insan bıraksa bırakır ama iftar açtıktan sonra karnın doyunca tamam tirim tirim sigara arıyorsun
Sigara çok kötü birşey her şekilde kötü en başta sağlık için inşallah bırakıcam kuzum

Canım bu bant işini daha önce duymuştum ama benim topikte mi kullanan vardı yoksa önceki topikte mi tam hatırlayamadım. İnşallah faydası olur kuzum istersen gel soralım topikte
Yarın sorayım kuzumm
İnşallaah faydası olur
Çok değişiğim biliyor musun
Sanki hissizleşmiş gibi öyle tepkisiz öyle salak

Mucizemmmmmm hayırrr hayıırrr deme öyleee
Herşeyi unutuyorum
Namaza duruyorum gram huşu olmuyo içimde nasıl kıldığımı ne okuduğumu unutuyorum hayattan yaptığım hiç bişey den zerre zevk alamıyorum
Eskiden değildim böyle

Herşeyi unutuyorum
Namaza duruyorum gram huşu olmuyo içimde nasıl kıldığımı ne okuduğumu unutuyorum hayattan yaptığım hiç bişey den zerre zevk alamıyorum
Eskiden değildim böyle
Ne desem boş mucizemm içindeki boşluğu çok iyi anlıyorum

Tamam tinnoşumm bir ara öğretirsin o gözlüklüye bastım spoiler çıktı sonra sildim yazdım olması içine yazdım olmadı
Bende başta öyle yapamadım karışık gibi ama değil Linoşummm halledecezzzz

Ben namaza gidiyorum kuzular sonra yatmaya başım ağrıyor bu geceden beri hafif hafif geçti gibi oldu şimdi şiddetlendi
Ağrı kesici almadım çok şiddetli değil diye çok nadir basım ağrır benim çok çıldırmak üzere olmadıkça ilaç almam ama şimdi oruç niyet edicem olmasın ağrı ilk günden ya
Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye bir mucizee 3 ihlas 1 Fatiha Felak Nas okur musunuz Sevginin kızı Selin niyetine nazar duası az önce imsak kesti niyet edicem oruca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…