Sorma kız korona bi tek bize var sanki ay millet ne rahat
Evet canım ya valla heryer tıklım tıklımdı. Ama artık epey rahatlama geldi. Birde geçen haberde gördüm tedbirlerin azaltırmasına rağmen vakalar düştü diyordu. Banada rahatlama geldi valla dün maskesiz çıktım ilk defa tabi açık alan diye rahatlığımda kapalı alanda yine takıyorum

Ben bunu akşam görmemiiiişimm linoşummm ama şimdiii senin için okudum kuzum Allah kabul etsiiinn

Neyin var yaaa

Allah razı olsun kuzum geçti şükürler olsun ağzına sağlık
Kocaya kafa göz kırmak nedir kız sanarsın gerçek hahahaha işte öyle bir illet ki kuzum hıp diye bırakılmıyor çok iyi anlıyorum onu

Yaaa çiçeğim sen böyle uzulünce bende çok üzülüyorum gerçekten uzulmeni istemiyorum artık..
Sal sal sal artık olacağı varsa bir şekilde oluyor ben buna tamaat ettim artık zorlamanın kimseye faydası yok daha çok zarar eşine ve sana belki..
Rabbim hayırlısını versin inşallah
Allah razı olsun canım ağzına sağlık mucizemmm

Vallahi cok konuşuyolar ya kafam almıyo
Ayy bugünkü o kısmı izledim de tövbe ya. Millet ne yiyip ne içiyor. Güya muhafazakar olduğundan kendi fotosunu atmıyor ama kuku meydanda tövbe ya
Havalar ısınınca kaçıyor namıssız. Ay maskesiz günleri de özledik ama maskeyi nasıl bırakırım bilmiyorum o kadar alıştım ki pala bıyıklarımı gizlemeye donsuz sokağa çıkmış gibi olurum galiba

Halaa da gelmemişş MssPARE mmm kurabiyeemmm
Evett nerde bu parişşşşşş MssPARE
İşte yastıkla dalmak kafasını ısırmak yanaklarını sıkmak hahah delü severim kız ben

öyle kuzum olmuyor zorlasakta zaten bi kabullenirsem belki herşey daha kolay olacak

Çılgın hamiş seniiii bazı kişiler gerçekten patakliyor sanarsın ama seviyordur aslında bazen çocuklar da oluyor öyle severrken napıyor bu kadın beee diyorum sonra böyle sevdiğini anlıyorum yumuş yumuş ederek

Kurbikim canım cüzlerimi okudum tesbihlerimi okudum birazdan pazara gidicem burdayım cancagzim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…