Tinnosum burdayım bitanesi
Umut her zaman var kuzum deme öyleaynen kuzum hayırlısı olsun artık çok da bi beklentim yok zaten :/
Ah dut kıyamam sana güçlü ol evlatların seni böyle görmesinGirdi çıktı . Açılmamış damar mervem hiç iyi değilimgöğsüm daralıyo nefes alamıyorum
Dutum bol bol inşirah oku canım dua et edelim inşallahGirdi çıktı . Açılmamış damar mervem hiç iyi değilimgöğsüm daralıyo nefes alamıyorum
Părem sahurdan beri seni arıyorlar çiçeğim kaldı mı bişi mi oldu diye he birde salişiTinnosum burdayım bitanesi
Biraz işlerim vardı okumalarım.falan pazara gidicem şimdide
Sen nasılsın tatlisim❤
Saliş buralarda sabah gördümPărem sahurdan beri seni arıyorlar çiçeğim kaldı mı bişi mi oldu diye he birde salişi
inşallah bitanem inşallahUmut her zaman var kuzum deme öylebirgün olacak bak ben inanıyorum ve buraya yazmak da nasip olacak
Kuku önemliiiAyy bugünkü o kısmı izledim de tövbe ya. Millet ne yiyip ne içiyor. Güya muhafazakar olduğundan kendi fotosunu atmıyor ama kuku meydandatövbe ya
Havalar ısınınca kaçıyor namıssız. Ay maskesiz günleri de özledik ama maskeyi nasıl bırakırım bilmiyorum o kadar alıştım ki pala bıyıklarımı gizlemeyedonsuz sokağa çıkmış gibi olurum galiba
Evett nerde bu parişşşşşşMssPARE
İşte yastıkla dalmak kafasını ısırmak yanaklarını sıkmak hahah delü severim kız ben
O oruçtandır kuzu ilkhafta böyle başağrısı oluyormuşBaşım ağrıyordu kuzum o yüzden geçti şükür ama
Güzel yanları vardı gerçekten baya bende çok alıştım vallaAyy bugünkü o kısmı izledim de tövbe ya. Millet ne yiyip ne içiyor. Güya muhafazakar olduğundan kendi fotosunu atmıyor ama kuku meydandatövbe ya
Havalar ısınınca kaçıyor namıssız. Ay maskesiz günleri de özledik ama maskeyi nasıl bırakırım bilmiyorum o kadar alıştım ki pala bıyıklarımı gizlemeyedonsuz sokağa çıkmış gibi olurum galiba
Evett nerde bu parişşşşşşMssPARE
İşte yastıkla dalmak kafasını ısırmak yanaklarını sıkmak hahah delü severim kız ben
Karı adama yüz resmi göndereceğine kukusu nu yollamış olay bu
Aboom sonra nolmuş pekiKarı adama yüz resmi göndereceğine kukusu nu yollamış olay bu
YaaGirdi çıktı . Açılmamış damar mervem hiç iyi değilimgöğsüm daralıyo nefes alamıyorum
Ne olacak adam bütün malını mülkünü kaptırmış kukuya
Kuku yu pek beğenmiş demekkiiiNe olacak adam bütün malını mülkünü kaptırmış kukuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?