Hu hu hu kurabiyem hamişim balım çöreğim şimdi namaz kılıcam
Allah seniii,Euheheuhe oldu bişiileeee napalim
İnşallah gönlünce olsunnn kuzummm uğur getir bizlerde bulaştırBen de öyle topik açtım diye hergun belirti falan yoklicam filan sanmasın kimse... Tam tersine uğraş olan kafam dağılsın diye yaptım vallaha...
Olursa olur amaaaaaaan ppppppppp
Öyle degi gııı Tovbeee hahahahahAllah seniii,
Yaaaw şu profil resmi değişince farkı biriymiş gibi görünüyor ya... Şöyle bif alıcı gözuynennn birdaha bakem dedim enaaaa bizim pamukprensessssBana hazır çorba deneme şeysi çıkıyor yaaa keşke başka bişi olsaydı katılcedim ne güzel
Yok ayol başka bişi anlamadmÖyle degi gııı Tovbeee hahahahahyani aşk anlamında napimm demek istedim sevdik adami... Yoğusammmm elini bile tutmadım vallaha evimize yerleşince oldu hahahaha cidden bak
Bana da aynısı çıkıyor rimel falan adet kilotu çıktıydı ooo Türkiye de olsam kişisel bakımı duzduydumBana hazır çorba deneme şeysi çıkıyor yaaa keşke başka bişi olsaydı katılcedim ne güzel
Ahahahaha ama bu da çok tatlı olmadı mıYaaaw şu profil resmi değişince farkı biriymiş gibi görünüyor ya... Şöyle bif alıcı gözuynennn birdaha bakem dedim enaaaa bizim pamukprensessss
Evet güzel vallaha daha henüz gezemedik korona belası yeni yeni işte anca bakacağız oraya buraya.. bundan önce isvceteydik..Yok ayol başka bişi anlamadm
Nasipse gelir fastan yemen den nasip değilse ne gelir elden Ahahah
Kızzz nasıl güzel mi Fas
Yaaaa selinim sorma millet sayfa sayfa rimel paylaştı Bi özendim Bi özendim bana da gelmişti çekiliş şeysi katılmamıştım dedim Bi daha hep katılcam şimdi de hazır çorba neeeedm ben onuBana da aynısı çıkıyor rimel falan adet kilotu çıktıydı ooo Türkiye de olsam kişisel bakımı duzduydum
Degsitirdim vallahaAhahahaha ama bu da çok tatlı olmadı mı
Senin de ismin mi değiştirdin falan kusuruma bakma bilemedim looo
Ama isveççç çok güzelllll keşke orda kalsaydımkz yemyeşil oksijen dağ offffd çok gitmek isterdimEvet güzel vallaha daha henüz gezemedik korona belası yeni yeni işte anca bakacağız oraya buraya.. bundan önce isvceteydik..
10 küsur senelik evliyim ben
Yaaaa canım m teşekkür ederimDegsitirdim vallaha
Bir_Mumine idi benimkisi.. çok fazla konuşmamistik sanırım ben profiller de surterikene bir kaç kez yazuştukk.. Ama seni hikayelerinden bilirim.. gözüm hep üstündeydi güzel haberi duymak için
İftara yapıveeee ...Yaaaa selinim sorma millet sayfa sayfa rimel paylaştı Bi özendim Bi özendim bana da gelmişti çekiliş şeysi katılmamıştım dedim Bi daha hep katılcam şimdi de hazır çorba neeeedm ben onu
Yokyaaa insanı kötü oranın soğuk nevaleler iyyy... Gıcık yani.. dağ havası yeşillik burda da var kız... Hemde nasıl.. suyu bile.musluktan içiyoruz sen düşünAma isveççç çok güzelllll keşke orda kalsaydımkz yemyeşil oksijen dağ offffd çok gitmek isterdim
Ben zaten evlenince gittim İsveç e esimde oradaydı çünkü.. ben normalde AlamanyaliYaaaa canım m teşekkür ederimsen de bebek istiyorsun sanırım Rabbim hepimize birden nasip eder güzel haberler
Evet konuşmadık galiba hatırlayamadım ama konuşuruz hep artık İsveç güzeli
Cıks hazır çorba kullanmamİftara yapıveeee ...
Banada rimel gelmişti bildirim .. Ben de böyle hadi lennn ordander gibi bir inanmadimmm .. zaten Nerden geldiğini de anlamadım bildirimin forumda aralardan çıkan reklamlardan filan sandımdı körrr cahııııl
Hadi yaaa ne güzelYokyaaa insanı kötü oranın soğuk nevaleler iyyy... Gıcık yani.. dağ havası yeşillik burda da var kız... Hemde nasıl.. suyu bile.musluktan içiyoruz sen düşün
Hadi yaaa seni gidi almayalı seniiiiBen zaten evlenince gittim İsveç e esimde oradaydı çünkü.. ben normalde Alamanyali
Aminn kuzum İnshaAllah... Evet canım konuşuruz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?