Çiçeğiim iy ki varsın çok seviyorum
Yaaaaaa bak seni yerimmm hele hele fatmammmmmmmm bende seni çok seviyorum birtanesi aşkım bebeğim lokumummmmm güzel yüzlü bebeğim gel kız bayadır sana sarılmamıştım sende iyi ki varsın balllll

Biraz bana geldiler işte kuzumm geçer gider inşAllah sen napıyonn bakıyımm yemeğe davetliymişiniz afiyet bal olsun
Ah kuzim benjm kıyamam sana gelmesinler çiçeğim herşey çok güzel olacak
İyiyiyim bende tinnosum bugün fazla giremedim bakamadım birşeye aşkom
Şükürler olsun iyiyim balimmmmm
Özledin mı beni immmmmm

Yaaaaaa bak seni yerimmm hele hele fatmammmmmmmm bende seni çok seviyorum birtanesi aşkım bebeğim lokumummmmm güzel yüzlü bebeğim gel kız bayadır sana sarılmamıştım sende iyi ki varsın balllll
Geldim koşa koşaaa

Umarım o gün gelir be Linoşşş bende hiç okumadım yazışmaları bebeğimm bugun böyle gider yarına dirilirimiyi ol kuzummm iyievett özlediiimmm ikizlerimmmm

Umarım o gün gelir be Linoşşş bende hiç okumadım yazışmaları bebeğimm bugun böyle gider yarına dirilirimiyi ol kuzummm iyievett özlediiimmm ikizlerimmmm
Yaaaaaaa gelecek birtanem gelecek az kaldı bu yol bizim yılımız Fatma sen ben mucizem kirazım hepimiz güzel haber alacağız çiçeğim
Umut var her zaman kuzum tinnimmm
Seni yerim hammmm tinnim

Öff bee bi eylemi 10 saatte yapıyorum yine bakım var sitede herhalde
Hee selinin koyduğu yengeç miydi bende akrep zannettim karanlıkta yatakta anca seçemedim
Hahahahaha
Yengeç kuzum hahahaha
Kuzum bakım olsa bende hissederim çiçeğim internetle alakalı olmasın

Yaaaaaaa gelecek birtanem gelecek az kaldı bu yol bizim yılımız Fatma sen ben mucizem kirazım hepimiz güzel haber alacağız çiçeğim
Umut var her zaman kuzum tinnimmm
Seni yerim hammmm tinnim
İnşallah Linoşummmm inşAllah bir gün olacak ona inanıyorum ama işte bazen gaflete kapılıyoz çiçeğim Allahım sonumuzu hayır etsiinnnBir gün pamuklara sarıp sarmalıycaz Kuzumm

İnşallah Linoşummmm inşAllah bir gün olacak ona inanıyorum ama işte bazen gaflete kapılıyoz çiçeğim Allahım sonumuzu hayır etsiinnnBir gün pamuklara sarıp sarmalıycaz Kuzumm
Evet tinnommmm he şöyle silkelen biiiii olacak olacak olacak
Düzeldi bi 10 dakika önce berbattı yükleniyor yüklenmedi gibi vurcam ağzına telefonun kendi netimde açıktı şükür ki düzeldi
Hahahahaj kız vurma telefona lazım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…