Ahh ahhh işte az önce bahsetmek istemediğim konu buydu ben ssenj acılarından hatırlıyorum işte kuzummmm.. ben yaralandım okurken yaşadıklarını.. bu yüzden senin ismini cismini unutmamam.. Cunki biz hepimiz aynı geminin yolcusuyuz.. Ancak biz anlarız birbirimizi.. çok üzgünüm göz yaşlarımı da tutamıyorum.. Ama geçecek bunlar da geçecek.. biliyorum...

Herkesin acısı kendine göre ağırdır burada kıyas söz konusu dahi olamaz.. Rabbim vericek sana da birgün İnshaAllah her gün o güne daha çok yaklaşıyorsun... Sabrın nın mükafaatini alacaksın..

Rabbim kullarının dularini hemen yerine getirmezmiş meleklere der miş "ben o kulumun sesini çok seviyorum ona istediğini hemen verme " diye .. Rabbim senin sesini seviyor daha çok duymak istiyor o yüzden yılmadan hergun istiğfar edip yalvar Rabbine..

Ahh mucizemm neler yaşamışsın. O kalbinden öperim senin. Rabbim o acılarını unuttursun. Hele sana bu şekilde baskı yapanları Rabbime havale ediyoruz bildiği gibi yapsın..
Bu yaşadıklarının Rabbim katında çok büyük mükafatı var buna inanıyorum bitanem. Rabbim dünyada kulunun ayağına taş değse onun bile mükafatını veriyor. Burası dert dünyası, imtihan dünyası. Rabbim kolaylaştırsın inşallah
İnşallah son olsun yaşadıkların.. Hayalini kurduğun o güzel günlerin tez vakitte seninle olsun canım.

Birde şunu deme
diyorum ki önce isteyen dileyen bekleyen herkese versin sonra bize de versin
Bunu deme kuzum önce kendi adına iste.
Duanda Rabbim bana ve tüm isteyenlere diye başla
Hepiniz için diyorum kızlar bunu
Sebebini şöyle anlatayım
Biz üç arkadaştık evlat sahibi olmak için tedavilerimizi paylaşıyorduk
Diğer arkadaşlarım çok üzülüyor diye hep derdim ki
"önce sizin olsun ben beklerim"
Ve öyle de oldu
Sırayla hamile kaldık aramızda üçer ay falan var
Sonuncu bendim
Ama kolay olmadı
Tam ilaçların etkisiyle psikolojim alt üst olmuşken yanımda açılan bebek muhabbeti beni daha çok yaraladı
O yüzden duanızda önce kendinize yer verin her zaman

En güzelini yapmışsın bitanem bak gör sana daha iyi gelecek uzaklaşmak.. Ben artık tüp bebek hazırlığında sorduklarında kendimden emin bir şekilde 'o sorumluluğa hazır olmadığımı, böyle gayet keyfimin yerinde olduğunu' gülerek anlatıyordum insanlara. Ne derlerse çekinmeden keyifli keyifli cevap veriyordum. Acımı görmesinler bana acımasınlar istiyorum dediğin gibi
Çünkü onların bana acıması beni daha da çok yaralayacak biliyorum. Çevremde anlayacak kimsem yok. Acımı derdimi buradaki dostlarımla paylaştım. Ki en güzeli. En azından birbirimizi anlıyoruz
Uzakta olup sarılamasakta kalben sarılıyoruz bitanemmm, güzel kalplim

Aminn Aminn inşallah canım benim
Kesinlikle bir gün olacak inşallah ben inanıyorum sizlerle o güzel keyifli sohbetlere dalacağız. Rabbim kurduğumuz hayallerden geri bırakmasın. Hayallerimizin en güzel en sağlıklı huzurlu halini yaşamayı nasip etsin

Aminn Aminn balım
Mübarek günlerde bizi karşılaştıran dualarımızda yer verdiren Rabbimin vardır elbet bir bildiği. Özellikle buradaki dua gruplarında hiç tanımadığın, yüzünü görmediğin insanların duasında olmanın verdiği huzur tarif edilemez canım. O yüzden inanıyorum bir gün o duaları yaşarken bulacağız kendimizi
Bir de senin ismin mümine miydi balım sorayım diyorum unutuyorum mesajlarda görmüştüm

Gelirim canım kardeşlerim gitsinde bir geleyim uzun sohbet edelim seninle

Biraz bana geldiler işte kuzumm geçer gider inşAllah sen napıyonn bakıyımm yemeğe davetliymişiniz afiyet bal olsun
Gelmesin sana canım tinnoşumm benimm sikıldın çünkü boşlukta hissedince kendini ondan öyle oluyorr bende öyle olurdum arada bi patlardı bana böyle şeyler 4 duvar içinde kalmışım gibi ağlardım hep geçerdii bazen insanın aglayacağı tutuyorr ağlıyor için rahatlamıştır şinii hep iyi olunn kalbiniz kadar bahtınız güzell olsunn tinooşumm agustosa ne kaldı herşeyin bi zamanı var

Yaa kurbişiiim ne kadar güzel şeyler söylemişsin
Evet hissediyorum bu ay içimde ayrı bir huzur var yakın zamanda hepimizden güzel haberler duyacağız Allahın izniyle rabbim hepimize daha fazla aratmadan nasip etsin Bizden daha kötü durumda olanlara da yardım etsin inşallah

Canım arkadaşım yüreği güzelim. O kadar güzel o kadar doğru şeyler demişsinki. Bazen zor olsada bazı şeyleri kafamızda bitirip başka şeylere yönelmemiz şart. Bende bir kaç zamandır böyleyim. He olmuyormu oturup yana yakıla kendimi harap ettiğim oluyor tabiki. Ama genel olarak aklımdan sildim attım. Bu konuda Bana zarar veren insanlarlada arama yıkılmaz duvarlar ördüm. İç huzuru teslimiyeti yakalayınca bazı şeyler kolaylaşıyor gibi geliyor. Rabbim kolay eylesin sınavlarımızı ama ne diyim. Sürekli kayıplarda çok zor. Beklemekte çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…