- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
Kocamı sepetlim durAl kız erkeklerde iş yok
Olmasz önce bana dedi bana dediiii
Mucimmm banane banane beni al onu alma şarkısını sana armağan ediyorum hahah bilmem bir şeyler ifade ediyor mu
bir mucizee
eheheheh ikinizde olur hazır bebik de var oooohhhh yandan yandan
vur banağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğDövecem seni az kaldi gayri
dövüşmen guzum
Canımm aşkommmm yerim seniiieheheheh ikinizde olur hazır bebik de var oooohhhh yandan yandan
MssPARE üzgünüm seni almaycan
vur banağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
dövüşmen guzum
Puhhhh sanaeheheheh ikinizde olur hazır bebik de var oooohhhh yandan yandan
MssPARE üzgünüm seni almaycan
vur banağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
dövüşmen guzum
ben de seniiiii :*Canımm aşkommmm yerim seniii
ÖFFF resmen acısını hissetimPuhhhh sana
Bide gadın dediydim anlar dediydim oda sattı beni
Lan mucize tam dayakliksin
Gel gel gel
ben de seniiiii :*
ÖFFF resmen acısını hissetim
Yaprak dökümü de bittikce yeniliyorlarOo aşkı memnu artık başlı başına bir kanal olduaz kaldı koyarlar yeniden
Yaprak dökümü de öyle
Ezel dizisi de güzeldi ama ilk sezonu iyiydi ikinci sezonu sardırarak izledim ben
Bilmemmmnahahahah ay pardon kuzum ya. ben seni niye bekar olarak düşündüm acaba
Sorma kızYaprak dökümü de bittikce yeniliyorlar
Ezeli hiç izlemedim
Valla var saliş bir cami var yakında Elazığlı bir imamSofra toplamaya imami çağıralım derler. İmam falan yok mu yakin da.
Sora toplamasi kadar cins bir is yok
Sorma hele yeni diziler amaan çok sıkıcı hep aynı zengin kız falir oğlan yada tam tersiSorma kızya bide diziler hep aynı yere bağlıyor olayı deli oluyorum ben
Kesinlikle canım bi gönül dağı var işte insan izlerken keşke böyle bir dünya olsa diyor. Öyle güzel seviyorlar ki birbirilerini narince kırmadan dökmeden aldatmadanSorma hele yeni diziler amaan çok sıkıcı hep aynı zengin kız falir oğlan yada tam tersi
Eski aile dizileri hiç yok artık
Kuzum kardeşime davete gidicezMssPARE sana kıyamam çiçeğim yemek yemedin su içmedin hararet oldun yemekleri yaptın isen uyumaya çalış biraz părem zaman geçsin kıyamam sana paremmm
İşe giderken her sabah izlerdim bayafır izleyemiyorum şu sıra akşam üstü selena izliyorumBana da eşim dedi bensiz izleme beraber izleyelim falan bir bekledim iki bekledim ama olmuyor bacım adamı her zaman nerede bulayımsonra ona ihanet ettim şuan yeni bölümlere yaklaşmak üzereyim
Oo sihirli annemMinnosprenses minnoş dan sorulur herhalde tüm bölümlerini ezberledi ne zaman görsem sihirli annem izliyordu bi ara
Bi daha 5 dk falan yok pariş uyanır uyanmaz mutfağa gidiyorsunKuzum kardeşime davete gidicez
Bugün yemek yapmadım uğraşmadım hiç ama susadım
Ah ah o 5 dakka demiyecektim
Gündüz yaprak dökümü izliyorum kız izle sende sarr11 _13.00 arasıBiz izliyoruz akşamları çok fazla çıkmaz dışarı falan şuan elveda rumeliyi izliyoruz o bitince belki ona başlarız
Bende sana yazarkenMinnosprenses i etiketleyesim geldi bende bir kere bitirdim geçen sene komple. Arada sabahları rastladıkla hala izliyorum ama başlayasım var bugünlerde yine
Bir yanımda aşkı memnuya başla diyor ama yakında tvde çıkar oda
Yeni favorin selena mıİşe giderken her sabah izlerdim bayafır izleyemiyorum şu sıra akşam üstü selena izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?