Vardın aslında hatırlamıyosundurr herkes yüzünü kapatıp atmıştı emojiylee sonra 10 dk geçmeden silmiştik
Ben hiç Atmadım myle birşey kuzu ya çatlağın dediği gibi siz bizi uyutup yapmışınız o işi

Evet en çok sana çektirdik yaf
Ama tam knack gitmişti bizim psikolojiler pert. Kendimizden şüphe eder hale gelmiştik
hahah ne etmişti o size be hamileydi falan bebeği istemitordu evlenmedenmi olmuştu nolmuştu

Biz hep dondurmadan mahrum kalanlArdanız ne uykucuymuşuz
Hahah uyku kırmızı çizgimiz
hahah ne etmişti o size be hamileydi falan bebeği istemitordu evlenmedenmi olmuştu nolmuştu
Aman sorma psikolojimi bozuyırdu ne ağlardım onjn konularında. Biz istiyoruz olmuyor bu bulmuş da neler diyor diye asla hakkımı helal etmiyorum ona

Evet en çok sana çektirdik yaf
Ama tam knack gitmişti bizim psikolojiler pert. Kendimizden şüphe eder hale gelmiştik
Evetttt tam o gitti ben gelmişimm mübarekkk aslında cok takılamıyodum ama o nicki görüyordum ben sohbetlerde dutun topiğinde
Bende başkasının durumunda theknack gibi birşey demiştimm anaaaaa hepinizz benimle konuşmaz oldunuz hele minnoş Minnosprenses Cookiie a demişki özelde dikkat et jou erkek olabilir diye pohiyennn arkamdan pışpışlamışlarrr dünyamm başıma yıkıldıı

Hahah uyku kırmızı çizgimiz

Aman sorma psikolojimi bozuyırdu ne ağlardım onjn konularında. Biz istiyoruz olmuyor bu bulmuş da neler diyor diye asla hakkımı helal etmiyorum ona
Ahahaha kız gercektenmi ağladınmı

Ahahaha sonra minnoş ses kaydı istediydi ahaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…