Ama diyordum bu kız pempe mutfağını atıyor erkek nasıl olsunkiTebriyesizzz garııı
Hahahaahha daha napiyimmm herşey canlı canlı atıyordummmAma diyordum bu kız pempe mutfağını atıyor erkek nasıl olsunki
Çok şükür avratmışsın
Ahahaha ay ne günlerdiHahahaahha daha napiyimmm herşey canlı canlı atıyordummmduğün resimlerimi bile atardım evde yaptığım katmeri atardımm vuuuuyyyyyy
Tabi çok eğlendinizzzAhahaha ay ne günlerdi
Kadınım ben minnoş ya kadınım inandınmı şimdi bana dediğin ses kayıtları kulağımda şuan ahahaBen şok geçirdimm
Bende yoktum perişimmm önceleri böyle topik bilmezdim profil mesajlarını okurdum bir gayretO zaman jou varmıydı kız o topikteben neden yokmuşum küstüm size
Ben buraya ilk üye oldum hep gebelik şeyleri var sanıyorum hep orda geziyordum. Sonra birgün durumu farkettim bir şey attım beğenmeler geliyor. Diyorum Allahım kim bunlar nerden beğeniyorlar ben neden göremiyorum bu kişileriBende yoktum perişimmm önceleri böyle topik bilmezdim profil mesajlarını okurdum bir gayret
Aaaaaaa
Yaaaaaaa seni yerim hemdeeee rujladı beni ya nasıl de delirmişcesine öpüyorYa valla öperim seni haa
Çıkarım şu telden öperim
Çokta sexsiiiiiiii wuuiiiIşte bu benim yılardır sakladığım ben buyum
Pare pare dediginiz aslında bu itiraf etmek istedim
Hele ben karadut böğürtlenliBoşuna demiyorum bizi uyutup dondurma yiyorlar diye
AaaaaaaJou Catlak-kurabiye neden dokundunuz hıı fatmamaaaaa
Geboşsunuz diyeeee şey yapmayınnnn heeeee üzmeyin fatmamı
Ayyyy nasıl unutmamış onu vayyy beeeeKadınım ben minnoş ya kadınım inandınmı şimdi bana dediğin ses kayıtları kulağımda şuan ahaha
Öpüştük biizzzz sakin olllAaaaaaaJou Catlak-kurabiye neden dokundunuz hıı fatmamaaaaa
Geboşsunuz diyeeee şey yapmayınnnn heeeee üzmeyin fatmamı
Sormaa lenoşumm cok çektim bennyok artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?