Nerden silcez kız yok öyle birşey sade e temkinliydikBirşeyde yapmadım aslındaa zamanında theknack vardı bunlarda saff kadın olduğunu bileydiler ortaya erkek çıkınca bi kaçgun sonr aben gelince olacağı buyduyazdıklarımdan şüphelendiler bi durum da theknack olunca gibi birşey demiştim minnoş catlak pare hogwarts beni siliyolardı az daha
İsırrr beybiiiii diş eti gibi olsunnnöptüm kocaman sizi kızlarım ben gider iftara
Joum senin göbekten ısırdım
Bende o konuda ilk gördüm ama hiç ağlamadımHaha doğru yerde yanlış zamanda geldin
Ağladım tabi kızhatta bi konusu vardı bekar anne diye o zaman tanımıyordum onu. Okudum ağladım ettim tabi nicki aklımda yok gittim bide topikte sohbet ettim
Hak ettineyse sonra şeettik
Sütlük ve hala bunları bilemedibi daha vardı neydi unuttum üç olunca dedim gari yeter bu kesin erkek
Ödüm patladıNerden silcez kız yok öyle birşey sade e temkinliydik
Kız vajinismus şeylerinde seni etiketliyorlardı evet ordan hatırlıyorumHele ben kendimi vajinismus sayfalarında buluyorumsonra sonraa keşfettik şimddie kurdu oldukk perişimm yaaa
Neyseki ikna olduk hadi iyisinÖdüm patladıdedim sini hesabımda silincekk
Părem gelsin bişi der kuzummmmm belki bilgisi vardırBende bilemiyorum canım ya napssam
Evet canım bekleyelim bakalımPărem gelsin bişi der kuzummmmm belki bilgisi vardır
Ayhhhhhh hammmm diyeeee yerim ısırdım bileeeeeİsırrr beybiiiii diş eti gibi olsunnn
canımmmmm
hahahahaj çok iyi yaaaaaaaa
Theknack ne ben anlamadm yaBirşeyde yapmadım aslındaa zamanında theknack vardı bunlarda saff kadın olduğunu bileydiler ortaya erkek çıkınca bi kaçgun sonr aben gelince olacağı buyduyazdıklarımdan şüphelendiler bi durum da theknack olunca gibi birşey demiştim minnoş catlak pare hogwarts beni siliyolardı az daha
Sütlük ve hala birinin nicklerimi erkek mi çıltıHaha doğru yerde yanlış zamanda geldin
Ağladım tabi kızhatta bi konusu vardı bekar anne diye o zaman tanımıyordum onu. Okudum ağladım ettim tabi nicki aklımda yok gittim bide topikte sohbet ettim
Hak ettineyse sonra şeettik
Sütlük ve hala bunları bilemedibi daha vardı neydi unuttum üç olunca dedim gari yeter bu kesin erkek
He doğru bide tam o zamana denk geldibir mucizee
bir mucizee gel kız buraya ne diyor geboş çok masumum dediiiii ben çok yufka yürekliyim kıyamam hiçbirinize yaaaaa
Çok şükür valla knak iyi korkutmuş kızları ben tanışmamıştım hiçÇok şükür geçti ogünler
Sen nasılsın güzelliğimmmAyhhhhhh hammmm diyeeee yerim ısırdım bileeeee
Iyiki bende yaniii baştan aşşağa kandırmış bunlarr şunu hiç unutmaamm biri demişki knacka topikte kuşumm dedi knack dedi kuşunmuyumm gerçekten bak burda bana tuğaf geldi msjı az cok şüphelenirdim oysakii bunlar kendini kaptırmış kızzzzÇok şükür valla knak iyi korkutmuş kızları ben tanışmamıştım hiç
İyiyim çiçeğim şükür yemek ısıtıyorum iftar vakti meleğim sen nasılsın sonuçlar nasıl çıktı joumSen nasılsın güzelliğimmm
Ben boşuna evham yapmışım doktor dedi hiçbirseyin yok çok normal dedii öyle atlattıkk çok sükürrrİyiyim çiçeğim şükür yemek ısıtıyorum iftar vakti meleğim sen nasılsın sonuçlar nasıl çıktı joum
Ayy anlamadı bukızzzTheknack ne ben anlamadm ya
Sütlük ve hala birinin nicklerimi erkek mi çıltı
Çok sevindim joummmm gözün aydın demiştim sana stres yapma diyeBen boşuna evham yapmışım doktor dedi hiçbirseyin yok çok normal dedii öyle atlattıkk çok sükürrr
Teşekkürler tinnoşum
Hayırlı iftarlar çiçeklerimmm
Vallahaa öyle olduÇok sevindim joummmm gözün aydın demiştim sana stres yapma diye
Teşekkürler tinnoşumgittim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?