Ahahahan ay ne güldümIyiki bende yaniii baştan aşşağa kandırmış bunlarr şunu hiç unutmaamm biri demişki knacka topikte kuşumm dedi knack dedi kuşunmuyumm gerçekten bak burda bana tuğaf geldi msjı az cok şüphelenirdim oysakii bunlar kendini kaptırmış kızzzz
Bide kazak resmi atmış güyaaa öyle kazak resmimi olurrr bi anlarsında yaniiAhahahan ay ne güldümAma fotograflar atıyordu yaa hatta bebesi kızdı ismide belliudi neydi
Göbeğinimi ne atmışto galibaBide kazak resmi atmış güyaaa öyle kazak resmimi olurrr bi anlarsında yaniiismini hiç bilmeyrumm
Heeeee çenesi çok minnak görünüyorduGöbeğinimi ne atmışto galiba
Şimdi olayı daha iyi anladımm joummmmAyy anlamadı bukızzz
Theknack diye bi nick biri vardı dutun topiğinde kaynaşıyolardı megersem erkekmiş kızları kandırmiş
Banada sütlük ve hala dediydiler birşeyde bende anlamadımm ne bu diye bende boyle birşeyde hiç duymamıştım duymayıncada beni irkekk sandılar bacuu
Hahahaha sende biliyon demekkii vayyy beeeŞimdi olayı daha iyi anladımm joummmmAma o theknach Hatırlıyorum manikürlü elini atmıştı karnına atmıştı Kim bilir kimin fotoğrafları
Birazcık aşinayım chomla samimi gibiydi sanki kuzummHahahaha sende biliyon demekkii vayyy beee
Chom kim kızzBirazcık aşinayım chomla samimi gibiydi sanki kuzumm
Çikolata nickli varyaa kuzum ondan bahsettim oda pamuk gibi zatenChom kim kızz
Ayyy neler çekmiş kızlarr yaa çok acıdım vallahaa kandırıldılarr
Heee tamamm kuzumm anladımmÇikolata nickli varyaa kuzum ondan bahsettim oda pamuk gibi zaten
Etiket yapmadım hiç tekrar hatırlamasın diyee geboşumHeee tamamm kuzumm anladımm
Knacklamı samimiydiEtiket yapmadım hiç tekrar hatırlamasın diyee geboşum
Evet kuzum öyle birşey hatırlar gibiyimm avukatım gibi bi yalanı da vardı sanki ben sonradan okudum toplu meraktanKnacklamı samimiydi
Vuuuu neler geçmiş yaaa iyikide ben yoktummEvet kuzum öyle birşey hatırlar gibiyimm avukatım gibi bi yalanı da vardı sanki ben sonradan okudum toplu meraktan
Oyy oyy tamam gel öpüşekDuymadım napiiyimmm
Ama iyi ki geldin tinnoşumHele ben kendimi vajinismus sayfalarında buluyorumsonra sonraa keşfettik şimddie kurdu oldukk perişimm yaaa
He ya sulu göz mü yapsam NickimiBende o konuda ilk gördüm ama hiç ağlamadımduygusal kurbişim
Oyy mucişkom yaTheknack ne ben anlamadm ya
Sütlük ve hala birinin nicklerimi erkek mi çıltı
GüneşşşşşAhahahan ay ne güldümAma fotograflar atıyordu yaa hatta bebesi kızdı ismide belliudi neydi
Heee anladm ay nasıl anladınız kiAyy anlamadı bukızzz
Theknack diye bi nick biri vardı dutun topiğinde kaynaşıyolardı megersem erkekmiş kızları kandırmiş
Banada sütlük ve hala dediydiler birşeyde bende anlamadımm ne bu diye bende boyle birşeyde hiç duymamıştım duymayıncada beni irkekk sandılar bacuu
Vallah eşim bana sürekli kızıyo erkek mi kadın mı belli de değil kimlerle konuşuyon diyeOyy oyy tamam gel öpüşek
Ama iyi ki geldin tinnoşum
He ya sulu göz mü yapsam Nickimi
Oyy mucişkom yaneyse jou anlatmış olay işte öyleydi
Güneşşşşş
Cidden öyle yaHeee anladm ay nasıl anladınız ki
Sütlük memegen mi hala da regl mi
Vallah eşim bana sürekli kızıyo erkek mi kadın mı belli de değil kimlerle konuşuyon diye
Öhöm öhöm ehem hark tuhCidden öyle yaama aramızda yoktur herhalde ya doğru söyleyin herkes bağyan mı
AmannHaha doğru yerde yanlış zamanda geldin
Ağladım tabi kızhatta bi konusu vardı bekar anne diye o zaman tanımıyordum onu. Okudum ağladım ettim tabi nicki aklımda yok gittim bide topikte sohbet ettim
Hak ettineyse sonra şeettik
Sütlük ve hala bunları bilemedibi daha vardı neydi unuttum üç olunca dedim gari yeter bu kesin erkek
Söle bakalım Alican sütlük ve hala neye denir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?