Dünden okuman var zaten ben sonra okucak mi etiket yapayım yoksa ayetleri sonramı okuyacaksın ne yazayım balim
Aa dündemi okumamışım ama dün başlamıştı leke zTen okuyamazmışım ben dünden sonrayı okucam bitince Allahın izniyle parem

Duyduğumda bakmıştım minnoşla tanıştığım zaman görüyordum ama ben internetim az diye pek takılamıyordum okadar eve internet gelince sardım buraya ben geldim knack ortaya çıktı
Önceden olsaymışınnsende madur olcakmışon demek

Kesinlikle öyle canım benim Rabbim huzur ve sağlık versin hepimiz bir şekilde gurbet yaşıyoruz İnşaAllah hakkınızda en hayırlısını nasip etsin Rabbim
Ayyy süper o zaman canım evet abla pişirmiş sıcacık getirdi serviste hiç ısıtmadımmm öyle servis yaptım tamam o zaman ben direk kaba koyup dolaba atayım çok teşekkürler kuzum
Afiyetle yemek nasip olsun tatlım

Kanka ses kaydı nerden attınız len
Birinden daha şüpheleniyorduk o bayadıe gelmiyor topiğe Jou hatırlıyormusun isim vermeyelimde
Kim Yaaaaaaa söleee

İhlamur ettim bide kuzu biraz şifayı kaptım burnum tıkalı halsizdim duştannsonra iyi geldii
Sıhhatler olsun çiçeğim genizlerin açılmıştır oh misss ıhlamur iç şifa olsun
Kesinlikle öyle canım benim Rabbim huzur ve sağlık versin hepimiz bir şekilde gurbet yaşıyoruz İnşaAllah hakkınızda en hayırlısını nasip etsin Rabbim

Afiyetle yemek nasip olsun tatlım
Aminnn inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…