Ablamm benim hep nick buuuuBen de varım canımLenacim senin nick hep Lena miydi biz tanışmış mıydık ya da mesajlarını okuya okuya hep tanidigimmişsin gibi hissediyorum. Selamlar sevgiler iyi geceler canım
Iç anadolu olunca ortasinda oluyorKonya yurdun ortası mıymıs iyi iyi KPSS de lazım olur bu bilgi
Yaaaa canım hoşgeldin bende kocaman sarıldımOyleyimmm ben vallaha size şöyle sarilasimmm varrr
https://giphy.com/l0IyfpMWGIKrGrXd6
MssPARE
Tiniminimavihanim
Lna16
@bir mucizee
M Mavi Menekse
Hoşbuldummm canımmmYaaaa canım hoşgeldin bende kocaman sarıldımbirde bunları çok severim
Türkiye'nin tam ortası Yozgat'mıs ben sok su anIç anadolu olunca ortasinda oluyor
Ama anadolunun tam.ortasimi bilemem
Allahım gece gece parçala coğrafya yi
Yrninyrni şeyler çıkarmayalım
Konya ovası olarak bilinen konya en geniş yüzölçümüne sahip bir ildir
En iyisi ben susuyum okuyan gerçek sana bilir
Hahahah ayyy herkes mapus diyor halbükümmm ben tatil yaptım aaaaaEee ne yaptin nasılsın mahpusta günler nasıldı
Napiyorsun fıstık bende anca geldim vallaHoşbuldummm canımmm
Ne güzel bak öğrenmiş oldukTürkiye'nin tam ortası Yozgat'mıs ben sok su an
Gece gece düşündüğümüz seyler bu kadar oluyor ancak
Bide gülüyor sen benim.profile baktım mi ne yazdım alla allaHahahah ayyy herkes mapus diyor halbükümmm ben tatil yaptım aaaaaki aslında zaten çok yoğundum o ayrı mesele arada bakıp sayfama geri çıkacaktım bu aralar tam o zaman denk geldi
Gerekli miydi bu bilgi onu bilemedimNe güzel bak öğrenmiş olduk
Ama bak öznur bu asla akımızdan çıkmayacak bak gör senGerekli miydi bu bilgi onu bilemedim
Nasıl cıkabilirAma bak öznur bu asla akımızdan çıkmayacak bak gör sen
ZalımmmmYaaaa en guzeliii opppssss olmadan direk hemen yazmammmmCatlak-kurabiye benimm hızıma yetişemicek hahahahaha ama alışmışım ya bekliyorum saniye geçsin diyebi tuğaf oldum
He ya o ziyaretçileri bende merak ediyorumAynen kurbisim, dışarıdan bile hayranlarımız varuzaktan okuyup anliyorlar mi merak ediyorum
Bendee öylee ediyorum kurabiyemmm orta yerdenn dal gitsiinnYine sayfalar dolmuşokuyamadım
He napim çok dolmuş son sayfaya ışınlandımBendee öylee ediyorum kurabiyemmm orta yerdenn dal gitsiinn
Kameraya el salla parişimŞuan allta 16 kişi var kimsiniz heyyyy hayaletler sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?