- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
Bişey olmaz yaAyyyy hatun çok sexsiiiii
Kız abdestim var oruca niyet ettim zedelenmeden gidiyorum ben
Bişey olmaz ya
Oyy aminnn kuzummm inşAllahYatacam ama tam uyuyacakken çişim gelcek biliuom
Ben annik olcam
Amin bitanem
Allah kabul etsin bebeğimNiyet ettim Allah rızası için oruç tuğmağa amin
giderse senden ötürü mucizeemmmm giymiş kırmızıları birde hahahahaha fantini Fink Fonkkkk diyor resmen ateş saçıyor aldı buralar canını seven kaçsın abdest gider yoksaaammm
Çiş şimdi bende de olmaya başladıYatacam ama tam uyuyacakken çişim gelcek biliuom
Ben annik olcam
Amin bitanem
Ben de uyuyan bariBu benim gidiş şu anki halimmucizemmmm
Aslskddjksdş ben de tam adam niyetlenince elleşmek yapasım geliyo adamın orucunu bozdurcam içimdeki gıcıklıkgiderse senden ötürü mucizeemmmm giymiş kırmızıları birde hahahahaha fantini Fink Fonkkkk diyor resmen ateş saçıyor aldı buralar canını seven kaçsın abdest gider yoksaaammm
Sen o kadar suya tuvalete sabahlaman lazımm linnooşşÇiş şimdi bende de olmaya başladı
5 DKK da bir gidiyorum çiçeğim
Olacak tinnoşum güzelliğim inşallahOyy aminnn kuzummm inşAllahhepimizin birden hemencik olsa ah ahh
Amin bebikimAllah kabul etsin bebeğim
Ay sorma Allahtan karpuz yok yoksa sabaha on kere gidiyordum uyku muyku sıfırÇiş şimdi bende de olmaya başladı
5 DKK da bir gidiyorum çiçeğim
FatmaaaaaaaaaaaaBen de uyuyan bari
Aslskddjksdş ben de tam adam niyetlenince elleşmek yapasım geliyo adamın orucunu bozdurcam içimdeki gıcıklık
Valla sabahlıyorum zaten tinnoşSen o kadar suya tuvalete sabahlaman lazımm linnooşş
Yaaaaağğğş lenoşşşş mıncırırım seniFatmaaaaaaaaaaaa
Kız dur heleeeee adamın orucu bozulup sonrası 61 gün oruç var yapma kurban olayım elleme bir yere
Git uyu en güzeli
Aklımdaki düşünceler çık aklımdan
Yaaaaağğğş lenoşşşş mıncırırım seniusluyum ben yapmam öle şeyler
Benn sarı olmak istyommmmmgiderse senden ötürü mucizeemmmm giymiş kırmızıları birde hahahahaha fantini Fink Fonkkkk diyor resmen ateş saçıyor aldı buralar canını seven kaçsın abdest gider yoksaaammm
Eeee gelin sarı elimizde taze bitti kırmızı olacak mecbur hahaahahahaBenn sarı olmak istyommmmm
Bebeğim kal desen de kalamam gidiyorum uyumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?