- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
La nerde uyku var ben mi göremiyorum uykuyu acebaIşteee demekki sende var uyku ben hiç yaşamadım normal hayatta nasıl yaşadıysam uykuyu aynı gidiyorum sadece cok yorulduğumda uykum geliyo veya yemek yedikten sonra oluyo başkada birşey yok
Yaaaa öyle deme zaten ağlıyorumRabbim seninde inşallah gönlünce nasip etsin her şeyi. O kadar iyi niyetlisin temiz bir kalbin var buna her gün şahit oluyoruz. Her şeyin en iyisini en güzelini hak ediyorsun. Rabbim inşallah tez vakitte gönlünce hayırlı bir kapı açsın. Bundan sonra hep iyilik mutluluk bulsun seni
Hayır yaa ağlamak yokYaaaa öyle deme zaten ağlıyorum
Haaa niye sürekli uyuyomuş gibi konuşuyonuz laannnLa nerde uyku var ben mi göremiyorum uykuyu acebagece sahura kadar uyumadım sahurdan sonra 4 saat uykuyla duruyorum diyorum
İyiym perimmm sen nasılsınOyy tinkii tatlı şeynasılsın kurabiyem
Yaaaa en sevdiğimm rengiyle canımm kubişimm
Kız ben bunları bulup getirene kadar opss süresi zaten geçiyorduYaaaa en sevdiğimm rengiyle canımm kubişimm
tabi buldun oppsss olmadan yorum yapıyon rahat geldi demi
Hahahahah doğruKız ben bunları bulup getirene kadar opss süresi zaten geçiyordu
Normalde de yavaş yazıyorum zaten
La 4 saat uyudum ya minnoş uykusu geldi uyumuştur diye düşünüp yazmıştırHaaa niye sürekli uyuyomuş gibi konuşuyonuz laannnbu minnoş uyku deyince dedim herhalde uyuyo hep yorulmuyorsun iş ediyormusun hiç yorgunluk yapar uyku sadece
Yada mutluluktandır o uyuyamamak
ama buzaman öyle oluyormuş kuzu bende öyleydiimm hayırlısıyla vaktiyle gelsinLa 4 saat uyudum ya minnoş uykusu geldi uyumuştur diye düşünüp yazmıştır
Ne mutluluğu bacım uyusam mutluluk falan dinlemem vurcam kafayı 10 gün uyanmak istemiyorum kaç gündür uykusuzum
Ağlamakk yokk ağlama sen sana hiç yakışmıyorrr
Çiçeğiim Allah razı olsun güzel temennilerin için çok şükür ki hepimiz eşten yana çok şanlıyız eminimSizlere yazarken gözümde yaşla yazıyorum. Birgün Bunları yazacağım aklıma gelmezdi. Her zaman başkalarının güzel sonla biten hikayelerini okudum, duydum çünkü. Hikayemi değil ama hissettiklerimi yazmak istedim
Gerçekten çok zor süreçlerden geçtim bende. Gerek çevre gerek doktorlar gerekse kendi içimdeki bitmek bilmeyen savaşım mahvetti beni. An geldi bitirdim sandım o savaşı an geldi ortasından tekrar başladım herşeye.
Bu süreçte ailem dahil (bilmedikleri için) eşimden başka kimsenin desteğini görmedim. Ameliyat oldum eşim bekledi muayene oldum eşim tuttu elimden. Ağladığım zırladığım dönemlerde yorgun bitap halde eşim imkanı dahilinde birşeyler yapıp kafamı dağıtmaya çalıştı. Allah ondan razı olsun. Eşlerinizden böyle destekler görüyorsanız yılmayın kızlar.
Bazen insanlar öyle acımasızdı ki dillerinin kemiği olmadı. Kimseyi görmek istemediğim zamanlardan geçtim. En uzak yada en yakından hamile haberi duymak üzüyordu beni. Bu üzüntünün nasıl birşey olduğunu ancak yaşayan bizler anlarız kıskançlık üzüntüsü değilde adını koyamadığımız birşey işte.
Yola hep "ileride uğraşmadığım için pişman olmak istemiyorum." diyerek devam ettim. Tam toparlayamadım cümlelerimi anlatacaklarımı belki ama bunları yazmak istedim. Belkide yalnız olmadığınızı bilin istedim. Ben kkyı keşfedene kadar anlatacak kimsem yoktu ve yalnız hissediyordum kendimi.
Biz çok değerliyiz, biriciğiz. Hiç kimse ama hiç kimse bizden daha kıymetli değil şu dünyada. Çocuğumuz olsada olmasa da bu böyle ve kimse değiştiremez bunu. Her anımızın kıymetini sırf bu sebepten daha iyi bilelim inşallah
Sınandığımızı ve mükafatını bu dünyada alamazsak bile Allahın huzurunda alma ihtimalimizi düşünerek sabredin, tevekkül edin, bol bol dua edin. Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmıyor şükürler olsunbenim dualarım hepinizle kim ne zaman istiyorsa hayırlısını sağlıklısını versin herkese
@bir mucizeeLna16 @tiniminihaniim Fatmazell Catlak-kurabiye @Minnosprenses MssPARE
başka kim var net olarak bilmediğim için etiketleyemedim.
Hatta sizin opss süresi olmasına rağmen benden hızlı yazıyorsunuzHahahahah doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?