Işteee demekki sende var uyku ben hiç yaşamadım normal hayatta nasıl yaşadıysam uykuyu aynı gidiyorum sadece cok yorulduğumda uykum geliyo veya yemek yedikten sonra oluyo başkada birşey yok
La nerde uyku var ben mi göremiyorum uykuyu aceba gece sahura kadar uyumadım sahurdan sonra 4 saat uykuyla duruyorum diyorum

Yaaaa öyle deme zaten ağlıyorum

La nerde uyku var ben mi göremiyorum uykuyu aceba gece sahura kadar uyumadım sahurdan sonra 4 saat uykuyla duruyorum diyorum
Haaa niye sürekli uyuyomuş gibi konuşuyonuz laannn bu minnoş uyku deyince dedim herhalde uyuyo hep yorulmuyorsun iş ediyormusun hiç yorgunluk yapar uyku sadece
Yada mutluluktandır o uyuyamamak

Haaa niye sürekli uyuyomuş gibi konuşuyonuz laannn bu minnoş uyku deyince dedim herhalde uyuyo hep yorulmuyorsun iş ediyormusun hiç yorgunluk yapar uyku sadece
Yada mutluluktandır o uyuyamamak
La 4 saat uyudum ya minnoş uykusu geldi uyumuştur diye düşünüp yazmıştır

Ne mutluluğu bacım uyusam mutluluk falan dinlemem vurcam kafayı 10 gün uyanmak istemiyorum kaç gündür uykusuzum

La 4 saat uyudum ya minnoş uykusu geldi uyumuştur diye düşünüp yazmıştır

Ne mutluluğu bacım uyusam mutluluk falan dinlemem vurcam kafayı 10 gün uyanmak istemiyorum kaç gündür uykusuzum
ama buzaman öyle oluyormuş kuzu bende öyleydiimm hayırlısıyla vaktiyle gelsin

Çiçeğiim Allah razı olsun güzel temennilerin için çok şükür ki hepimiz eşten yana çok şanlıyız eminim bu günlerde geçer biter gider inşallah güzel günleri tez vakitte görelim sende kucağına bebişini sağlıcakla al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…