aynen öyle canım

Rabbim vesile kılsın inşallah artık

şuan yapabileceğim bişey de yok artık dr dr gezmekten de aramaktan da usandım

hayırlısıyla bu bi sonuçlansın inşallah ya
Rabbim nasip edecekse olacak canım yoksa hangi doktora gidersek gidelim fark etmez. Şifamız kimin elinde bilmiyoruz. Biz şifamızı arıyoruz Rabbim hepimize her konuda şifamızı karşımıza tez çıkarsın inşallah bugünlerde geçecek ama inan bana ne günlerdi diyip içi yana yana tebessüm edip geçeceğiz sadece

İyiyim kuzum çok şükür yine yatakta dönüp duran bir ben

Canım ben hamileyim sürpriz bir şekilde sen naptın kontroller nasıl geçiyor var mı bir gelişme?
Yaaaa maşallah
Hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah

amin kuzum benim Rabbim elbet görüyor o isterse verecek istemezse feriştahını bulsan faydası yok
Rabbim bizim de gönüllerimizi sevindirs,n inşallah

Yaaaa maşallah
Hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım Rabbim canı gönülden isteyen herkese ve benim gibi uğraşan bir yerlerde yüreği evlat diye kanayan kim varsa onlara versin

amin kuzum benim Rabbim elbet görüyor o isterse verecek istemezse feriştahını bulsan faydası yok
Rabbim bizim de gönüllerimizi sevindirs,n inşallah
En umutsuz olduğun anda gelecek mucizen ben inanıyorum. İnancını yitirme sadece sabret tam tevekkül et Allaha bırak. Çok zor bunu en derinde hissediyorum ama Allah alın akıyla çıkmayı nasip etsin bu imtihandan

amiiiin canım benimmm aminnnn

Sizlere yazarken gözümde yaşla yazıyorum. Birgün Bunları yazacağım aklıma gelmezdi. Her zaman başkalarının güzel sonla biten hikayelerini okudum, duydum çünkü. Hikayemi değil ama hissettiklerimi yazmak istedim

Gerçekten çok zor süreçlerden geçtim bende. Gerek çevre gerek doktorlar gerekse kendi içimdeki bitmek bilmeyen savaşım mahvetti beni. An geldi bitirdim sandım o savaşı an geldi ortasından tekrar başladım herşeye.

Bu süreçte ailem dahil (bilmedikleri için) eşimden başka kimsenin desteğini görmedim. Ameliyat oldum eşim bekledi muayene oldum eşim tuttu elimden. Ağladığım zırladığım dönemlerde yorgun bitap halde eşim imkanı dahilinde birşeyler yapıp kafamı dağıtmaya çalıştı. Allah ondan razı olsun. Eşlerinizden böyle destekler görüyorsanız yılmayın kızlar.

Bazen insanlar öyle acımasızdı ki dillerinin kemiği olmadı. Kimseyi görmek istemediğim zamanlardan geçtim. En uzak yada en yakından hamile haberi duymak üzüyordu beni. Bu üzüntünün nasıl birşey olduğunu ancak yaşayan bizler anlarız kıskançlık üzüntüsü değilde adını koyamadığımız birşey işte.

Yola hep "ileride uğraşmadığım için pişman olmak istemiyorum." diyerek devam ettim. Tam toparlayamadım cümlelerimi anlatacaklarımı belki ama bunları yazmak istedim. Belkide yalnız olmadığınızı bilin istedim. Ben kkyı keşfedene kadar anlatacak kimsem yoktu ve yalnız hissediyordum kendimi.

Biz çok değerliyiz, biriciğiz. Hiç kimse ama hiç kimse bizden daha kıymetli değil şu dünyada. Çocuğumuz olsada olmasa da bu böyle ve kimse değiştiremez bunu. Her anımızın kıymetini sırf bu sebepten daha iyi bilelim inşallah

Sınandığımızı ve mükafatını bu dünyada alamazsak bile Allahın huzurunda alma ihtimalimizi düşünerek sabredin, tevekkül edin, bol bol dua edin. Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmıyor şükürler olsun benim dualarım hepinizle kim ne zaman istiyorsa hayırlısını sağlıklısını versin herkese

bir mucizee Lna16 Tiniminimavihanim Fatmazell Catlak-kurabiye Minnosprenses MssPARE
başka kim var net olarak bilmediğim için etiketleyemedim.

Yaaa kokom ben senin guzrlmkalbini severim
Haberi öğrendiğimde nasıl sevindim nasıl sevindim biliyorsun rabbim herkese öyle sevinvler yasatsin
Hastaneden geldim sabah bir üzüntüyle koştuk hastane şükür sonu güzel oldu
Üzüldüm korktum şimdi senin yazını okuyunca doldum zaten tutamadım kendimi
Sizlerle paylaşırım yaşadıklarımı nasıl.anne.ozlemim yuva özlemim olduğunu
Her zaman bana destek olan o ince naif.kalbinle hep yanımdasın
Öyle güzel yazmışın ki
Kimse jmudunuz kaybetmesin bazen kör kuyular oluyor hayatımız ama üstesinden gelip çıkıyoruz rabbim hepimizi aydınlığa çıkarıcak müjdeli haberler alacağız
Sadece zamanı var sınavdayız sabri var
Rabbim diyor ya sen dua edip ALLAH dersinde ben buyur kulun demezmiyim elbette buyur kulum deyip o kulun dileği neyse verdim diyecek kızlar biraz sabır bol dua ve tevekkül bizim yapmamız
Kokom sağlıkla bebelerini kucağına al ve bizde bol bol sevelim kuzuları

Aminn Aminn balım
Rabbim imtihanımjzı kolaylaştırsın
Sağlıkla sıhhatle kavuştursun mucizelerimize

Ahh parem ne kadar meşakkatli yollardan geçersek geçelim dimdik durup, ağlamayalım hep gülelim inşallah ne güzel yazmışsın içimizdeki en derin yerlerden geliyor yazdıklarımız o yüzden dokunuyor hayatlarımıza.

Son zamanlarda en büyük destek im sizdiniz benimde Allah razı olsun parem canım benim

Rabbim Ya Şafi ismiyle şifa versin hepimize, sabırlar versin canım benim

Amin teyzesi Allah o günleri de göstersin hepimize

Aminn Aminn balım
Rabbim imtihanımjzı kolaylaştırsın
Sağlıkla sıhhatle kavuştursun mucizelerimize
Amin kurbikim çokça amin bolca amin

Rabbim seninde inşallah gönlünce nasip etsin her şeyi. O kadar iyi niyetlisin temiz bir kalbin var buna her gün şahit oluyoruz. Her şeyin en iyisini en güzelini hak ediyorsun. Rabbim inşallah tez vakitte gönlünce hayırlı bir kapı açsın. Bundan sonra hep iyilik mutluluk bulsun seni

He ya bir uyuyorum ki sorma mesela bugün sahurdan yani 4.30 dan 8.30 a kadar uyudum sadece
Işteee demekki sende var uyku ben hiç yaşamadım normal hayatta nasıl yaşadıysam uykuyu aynı gidiyorum sadece cok yorulduğumda uykum geliyo veya yemek yedikten sonra oluyo başkada birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…