bitanem canım benimmm
eminim aynı duygulara sabhibiz
bizi biz anlıyoruz başkası ağız dolusu konuşmayı biliyor anca
senin adına çok çok çok mutlu oldum
Rabbim sağlıklla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin
bunlar çok şapşikkk
burdayım aşkımmmm

Amin balım hepimiz için

coconatt sanırım bu haberi en son ben duydum
Yok kız

Yemekler hazırmı
Kız şu lavanın dökün tenceresinden aldım kuru fasülye uapıyorum bakalım nasıl olcak
Vayy ben toprakta yaptım epey oldu çok güzel olmuştu perim dökümde de olur herhalde

Amin balım hepimiz için

Yok kız

Vayy ben toprakta yaptım epey oldu çok güzel olmuştu perim dökümde de olur herhalde
Toprakta da ayrı güzel olur yaa benim toprakta var ama çok fazla büyüm birde yağlanması falan lazım onu kullanamadım hiç anneme vercem. Bakalım inşallah güzel olur dökümde Hep hevesim vardı bunlarda 101den aldım

Yemekler hazırmı
Kız şu lavanın dökün tenceresinden aldım kuru fasülye uapıyorum bakalım nasıl olcak
Mantı yapcam kuzum
Yaa kız ona bende çok hevesleniyorum çok övüyor herkes yemeğini dolmasını falan. Hadi bakalım pişir sonra bize yorumla
GİTMEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ÇOK AÇIM ISIRIRIM DÖTÜNÜ BAK
Annnooovvv hemde dötümüü

Mantı yapcam kuzum
Yaa kız ona bende çok hevesleniyorum çok övüyor herkes yemeğini dolmasını falan. Hadi bakalım pişir sonra bize yorumla

Annnooovvv hemde dötümüü
Yedikten sonra yorumlıcam canım
Ay bayadır aklımda mantı benimde bu hagta yapayım birgün

Canım beniimm ne güzel motive etmişsin bizleriii bende kendime son zamanlarda çok yüklendim sanki hep böyle bu döngüde kalacak olmam beni korkurtmaya başladı Sonra toparladım kendimi zaten az bir sürem kaldı ve döndüğümde tedavi e odaklanacağım çünkü nerdeyse 2yıl olacak beklemicem resmen içimizde neler yaşıyorsak bir bir bunları dile getirmiiişin ki çok sağol miniğini de hayırla sağlıcakla kucagına almak nasip olsun

Aminnn güzel kalpliiimmm hep dua ederken diyorum rabbim kimin ne eksik yanı varsa gider bizleri senin dışında başka kapıya gönderme ondan istemeye devam edecezz Rabbim gönlüne göree versin düğüm olmuş yollarımızı çözsün çok şükür oldu mutluluğunu hepimiz tek tek yaşayalımmm yüzün gülsün Yasoommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…