Sende öylesin perimCanım cocom güzel anne herşeyin en güzeline layıksın herşey güzel olucak sabrımızın sonu geliyor gelicek te
bitanem canım benimmmSizlere yazarken gözümde yaşla yazıyorum. Birgün Bunları yazacağım aklıma gelmezdi. Her zaman başkalarının güzel sonla biten hikayelerini okudum, duydum çünkü. Hikayemi değil ama hissettiklerimi yazmak istedim
Gerçekten çok zor süreçlerden geçtim bende. Gerek çevre gerek doktorlar gerekse kendi içimdeki bitmek bilmeyen savaşım mahvetti beni. An geldi bitirdim sandım o savaşı an geldi ortasından tekrar başladım herşeye.
Bu süreçte ailem dahil (bilmedikleri için) eşimden başka kimsenin desteğini görmedim. Ameliyat oldum eşim bekledi muayene oldum eşim tuttu elimden. Ağladığım zırladığım dönemlerde yorgun bitap halde eşim imkanı dahilinde birşeyler yapıp kafamı dağıtmaya çalıştı. Allah ondan razı olsun. Eşlerinizden böyle destekler görüyorsanız yılmayın kızlar.
Bazen insanlar öyle acımasızdı ki dillerinin kemiği olmadı. Kimseyi görmek istemediğim zamanlardan geçtim. En uzak yada en yakından hamile haberi duymak üzüyordu beni. Bu üzüntünün nasıl birşey olduğunu ancak yaşayan bizler anlarız kıskançlık üzüntüsü değilde adını koyamadığımız birşey işte.
Yola hep "ileride uğraşmadığım için pişman olmak istemiyorum." diyerek devam ettim. Tam toparlayamadım cümlelerimi anlatacaklarımı belki ama bunları yazmak istedim. Belkide yalnız olmadığınızı bilin istedim. Ben kkyı keşfedene kadar anlatacak kimsem yoktu ve yalnız hissediyordum kendimi.
Biz çok değerliyiz, biriciğiz. Hiç kimse ama hiç kimse bizden daha kıymetli değil şu dünyada. Çocuğumuz olsada olmasa da bu böyle ve kimse değiştiremez bunu. Her anımızın kıymetini sırf bu sebepten daha iyi bilelim inşallah
Sınandığımızı ve mükafatını bu dünyada alamazsak bile Allahın huzurunda alma ihtimalimizi düşünerek sabredin, tevekkül edin, bol bol dua edin. Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmıyor şükürler olsunbenim dualarım hepinizle kim ne zaman istiyorsa hayırlısını sağlıklısını versin herkese
bir mucizee @Lna16 Tiniminimavihanim @Fatmazell Catlak-kurabiye @Minnosprenses MssPARE
başka kim var net olarak bilmediğim için etiketleyemedim.
bunlar çok şapşikkk
burdayım aşkımmmm
Kolay gelsin balımİyiyim çatlağım ay haftasonu ev işi bitmiuor azcık gezindik geldik şimdi yemek yapıyorum
Evet canım brnim inşallah artık herşey çok daha güzel olucakSende öylesin perimgeldi bile sonu Allahın izniyle canım benim
Yemekler hazırmıKolay gelsin balımbende pinekliyorum bugün bol bol
GİTMEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ÇOK AÇIM ISIRIRIM DÖTÜNÜ BAKHıhh didiyom ben
Amin balım hepimiz içinbitanem canım benimmm
eminim aynı duygulara sabhibiz
bizi biz anlıyoruz başkası ağız dolusu konuşmayı biliyor anca
senin adına çok çok çok mutlu oldum
Rabbim sağlıklla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin
bunlar çok şapşikkk
burdayım aşkımmmm
Yok kız
Vayy ben toprakta yaptım epey oldu çok güzel olmuştu perim dökümde de olur herhaldeYemekler hazırmı
Kız şu lavanın dökün tenceresinden aldım kuru fasülye uapıyorum bakalım nasıl olcak
Toprakta da ayrı güzel olur yaaAmin balım hepimiz için
Yok kız
Vayy ben toprakta yaptım epey oldu çok güzel olmuştu perim dökümde de olur herhalde
Mantı yapcam kuzumYemekler hazırmı
Kız şu lavanın dökün tenceresinden aldım kuru fasülye uapıyorum bakalım nasıl olcak
Annnooovvv hemde dötümüüGİTMEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ÇOK AÇIM ISIRIRIM DÖTÜNÜ BAK
heee dötünüMantı yapcam kuzum
Yaa kız ona bende çok hevesleniyorumçok övüyor herkes yemeğini dolmasını falan. Hadi bakalım pişir sonra bize yorumla
Annnooovvv hemde dötümüü
Yedikten sonra yorumlıcam canımMantı yapcam kuzum
Yaa kız ona bende çok hevesleniyorumçok övüyor herkes yemeğini dolmasını falan. Hadi bakalım pişir sonra bize yorumla
Annnooovvv hemde dötümüü
Tamam bizi de etiket yapYedikten sonra yorumlıcam canım
Ay bayadır aklımda mantı benimde bu hagta yapayım birgün
Valla kurbim bantlardan totom Bi kaşınıyor çok kötüyüm ya,
Bugün bu modda olman lazımdı bak
Tamam canım görüntü güzel şimdilikTamam bizi de etiket yap
Canım beniimm ne güzel motive etmişsin bizleriiiSizlere yazarken gözümde yaşla yazıyorum. Birgün Bunları yazacağım aklıma gelmezdi. Her zaman başkalarının güzel sonla biten hikayelerini okudum, duydum çünkü. Hikayemi değil ama hissettiklerimi yazmak istedim
Gerçekten çok zor süreçlerden geçtim bende. Gerek çevre gerek doktorlar gerekse kendi içimdeki bitmek bilmeyen savaşım mahvetti beni. An geldi bitirdim sandım o savaşı an geldi ortasından tekrar başladım herşeye.
Bu süreçte ailem dahil (bilmedikleri için) eşimden başka kimsenin desteğini görmedim. Ameliyat oldum eşim bekledi muayene oldum eşim tuttu elimden. Ağladığım zırladığım dönemlerde yorgun bitap halde eşim imkanı dahilinde birşeyler yapıp kafamı dağıtmaya çalıştı. Allah ondan razı olsun. Eşlerinizden böyle destekler görüyorsanız yılmayın kızlar.
Bazen insanlar öyle acımasızdı ki dillerinin kemiği olmadı. Kimseyi görmek istemediğim zamanlardan geçtim. En uzak yada en yakından hamile haberi duymak üzüyordu beni. Bu üzüntünün nasıl birşey olduğunu ancak yaşayan bizler anlarız kıskançlık üzüntüsü değilde adını koyamadığımız birşey işte.
Yola hep "ileride uğraşmadığım için pişman olmak istemiyorum." diyerek devam ettim. Tam toparlayamadım cümlelerimi anlatacaklarımı belki ama bunları yazmak istedim. Belkide yalnız olmadığınızı bilin istedim. Ben kkyı keşfedene kadar anlatacak kimsem yoktu ve yalnız hissediyordum kendimi.
Biz çok değerliyiz, biriciğiz. Hiç kimse ama hiç kimse bizden daha kıymetli değil şu dünyada. Çocuğumuz olsada olmasa da bu böyle ve kimse değiştiremez bunu. Her anımızın kıymetini sırf bu sebepten daha iyi bilelim inşallah
Sınandığımızı ve mükafatını bu dünyada alamazsak bile Allahın huzurunda alma ihtimalimizi düşünerek sabredin, tevekkül edin, bol bol dua edin. Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmıyor şükürler olsunbenim dualarım hepinizle kim ne zaman istiyorsa hayırlısını sağlıklısını versin herkese
bir mucizee @Lna16 Tiniminimavihanim @Fatmazell Catlak-kurabiye @Minnosprenses MssPARE
başka kim var net olarak bilmediğim için etiketleyemedim.
Aminnn güzel kalpliiimmm hep dua ederken diyorum rabbim kimin ne eksik yanı varsa gider bizleri senin dışında başka kapıya gönderme ondan istemeye devam edecezz Rabbim gönlüne göree versin düğüm olmuş yollarımızı çözsün çok şükür oldu mutluluğunu hepimiz tek tek yaşayalımmm yüzün gülsün YasoommmYaaa kokom ben senin guzrlmkalbini severim
Haberi öğrendiğimde nasıl sevindim nasıl sevindim biliyorsun rabbim herkese öyle sevinvler yasatsin
Hastaneden geldim sabah bir üzüntüyle koştuk hastane şükür sonu güzel oldu
Üzüldüm korktum şimdi senin yazını okuyunca doldum zaten tutamadım kendimi
Sizlerle paylaşırım yaşadıklarımı nasıl.anne.ozlemim yuva özlemim olduğunu
Her zaman bana destek olan o ince naif.kalbinle hep yanımdasın
Öyle güzel yazmışın ki
Kimse jmudunuz kaybetmesin bazen kör kuyular oluyor hayatımız ama üstesinden gelip çıkıyoruz rabbim hepimizi aydınlığa çıkarıcak müjdeli haberler alacağız
Sadece zamanı var sınavdayız sabri var
Rabbim diyor ya sen dua edip ALLAH dersinde ben buyur kulun demezmiyim elbette buyur kulum deyip o kulun dileği neyse verdim diyecek kızlar biraz sabır bol dua ve tevekkül bizim yapmamız
Kokom sağlıkla bebelerini kucağına al ve bizde bol bol sevelim kuzuları
❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?