Bende hızlı okuyamıyorum kuzum onemli olan niyeti alıp bitirmek.. meryem suresini de bölerek okumustum duanın icinde olabilmek icin
Tabi kuzum o şekilde olur zaten. Ben hergün 1 tane olursa diye zorlanırım dedim çünkü kendi hatmimde var birde hergün onları okuyorum

Evet canım dediğin gibi açman daha iyi olur

Aaa geçmiş olsun parem şimdi nasıl annem birşey yoktur umarım

Zor tutuyoruz zaten
Şom agzimi açmış olmayayım ben
Aman gitmesin
Hahhaha susun bak giderim ha zor duruyorum zaten
Paremmmmm enbiya suresi için ayrı bir konu açayım dedim konu üstte olur herkez görür gelir diye şey ettim
Yavrum bende sadece kadir gecesinde okunucak bir gecelik sureler hazırladım yarın paylaşıcam ama benimnkinkadir gecesinde bir gecelik olucak beybim

Rabbim beterinden korusun paremm gelmiş geçmiş olsun

Cookkcookk gecmiş olsun iyi olsun
Tabi kuzum o şekilde olur zaten. Ben hergün 1 tane olursa diye zorlanırım dedim çünkü kendi hatmimde var birde hergün onları okuyorum
Evet kuzum her birimizin öyle Ramazan da bende dualarıma anca yetişiyorum

Geçmiş olsun parem bende şimdi okudum Allah beterinden korumuş çok şükür

Yarında benim.kuzenin eşi aynen olucak bypass aynen esin gibi oldu önce anjiyo oldu sonra.ameliyat
Geçmiş olsun bir daha yaşatmasin rabbim
Amin canım . Ona da çok geçmiş olsun
Anladım balım inşallah tez vakitte toparlanır eskisi gibi olur. Rabbim bu süreçte size de kolaylık versin feraha çıkarsın inşallah
Amin kurabiyem. Rabbim kimseye yaşatmasın
Aaa çok geçmiş olsun canım
Çoook şükürr dutum Allahım daha çok iyi etsiin
Amin canım herkes iyi olsun inşallah

Hahhaha susun bak giderim ha zor duruyorum zaten

Yavrum bende sadece kadir gecesinde okunucak bir gecelik sureler hazırladım yarın paylaşıcam ama benimnkinkadir gecesinde bir gecelik olucak beybim
Tamam kuzum
Çok güzel düşünmüşsün paremmmm bakarım

Saolasin cemosum elim ayağım çözüldü korktum ama şükür allaha iyi durumu kolum açıyor diyor oda geçicek kafasında şişlik var dr iner dedi
Çok şükür kırık çıkık olammis canım.
Geçer inşallah ya ama haklısın ben de korkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…