Tabi kuzum o şekilde olur zaten. Ben hergün 1 tane olursa diye zorlanırım dedim çünkü kendi hatmimde var birde hergün onları okuyorumBende hızlı okuyamıyorum kuzum onemli olan niyeti alıp bitirmek.. meryem suresini de bölerek okumustum duanın icinde olabilmek icin
Evet canım dediğin gibi açman daha iyi olurİnşallah birtanem öyle yaparız ben Kadir gecesine kadar okurum liste bir belli olsun ramazan sonuna doğru müsait olmayabilirim çünkü o yüzden çiçeğim
Aminnn inşallah çiçeğim
Oh süper o zaman kuzum seni de ekliyorum ben yeni bir konu açayım orda gören olur daha fazla kalabalık oluruz belki
PeyniiirrrNerdesiniz elma dersem çıkın armut dersem.yine çıkın
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
D u t
@B O Z A
@bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
Aaa geçmiş olsun parem şimdi nasıl annem birşey yoktur umarımBugünde ben sabah hastaneyengittim kuzum annem düştü evde kolunu kaldıramadı.kafasini kapıya vurdu gittik tahliller tomografi röntgen derken baya uğraştık canım şükür bir şey çıkmadı
Bunun disinda iyiyim
Zor tutuyoruz zaten
Hahhaha susun bak giderim ha zor duruyorum zatenŞom agzimi açmış olmayayım ben
Aman gitmesin
Yavrum bende sadece kadir gecesinde okunucak bir gecelik sureler hazırladım yarın paylaşıcam ama benimnkinkadir gecesinde bir gecelik olucak beybimParemmmmm enbiya suresi için ayrı bir konu açayım dedim konu üstte olur herkez görür gelir diye şey ettim
Rabbim beterinden korusun paremm gelmiş geçmiş olsunBugünde ben sabah hastaneyengittim kuzum annem düştü evde kolunu kaldıramadı.kafasini kapıya vurdu gittik tahliller tomografi röntgen derken baya uğraştık canım şükür bir şey çıkmadı
Bunun disinda iyiyim
Cookkcookk gecmiş olsun iyi olsunBugünde ben sabah hastaneyengittim kuzum annem düştü evde kolunu kaldıramadı.kafasini kapıya vurdu gittik tahliller tomografi röntgen derken baya uğraştık canım şükür bir şey çıkmadı
Bunun disinda iyiyim
Evet kuzum her birimizin öyle Ramazan da bende dualarıma anca yetişiyorumTabi kuzum o şekilde olur zaten. Ben hergün 1 tane olursa diye zorlanırım dedim çünkü kendi hatmimde var birde hergün onları okuyorum
Çoook şükürr dutum Allahım daha çok iyi etsiinCsnım daha iyi çok şükür hala hastanede . Ama daha iyi . O iyi oldukça bende iyi oluyorum . Buna şükür
Aaa geçmiş olsun parem şimdi nasıl annem birşey yoktur umarım
Cookkcookk gecmiş olsun iyi olsun
Evet kuzum her birimizin öyle Ramazan da bende dualarıma anca yetişiyorum
Rabbim beterinden korusun paremm gelmiş geçmiş olsun
Hemdee ne şapşiikkk paremmmAllahım ya suna bakın sapsik seni
Saolasin cemosum elim ayağım çözüldü korktum ama şükür allaha iyi durumu kolum açıyor diyor oda geçicek kafasında şişlik var dr iner dediGeçmiş olsun parem bende şimdi okudum Allah beterinden korumuş çok şükür
Yok bebeğim bu dualar aslında daha kısaa kurabiyemin açtığı bende ona destek veriyorum orda atarım linkiHangi duadan bahsediyorsunuz çiçeğim selinin enbiya suresini demiyor musunuz
Amin canım . Ona da çok geçmiş olsunYarında benim.kuzenin eşi aynen olucak bypass aynen esin gibi oldu önce anjiyo oldu sonra.ameliyat
Geçmiş olsun bir daha yaşatmasin rabbim
Amin kurabiyem. Rabbim kimseye yaşatmasınAnladım balım inşallah tez vakitte toparlanır eskisi gibi olur. Rabbim bu süreçte size de kolaylık versin feraha çıkarsın inşallah
Aaa çok geçmiş olsun canımBugünde ben sabah hastaneyengittim kuzum annem düştü evde kolunu kaldıramadı.kafasini kapıya vurdu gittik tahliller tomografi röntgen derken baya uğraştık canım şükür bir şey çıkmadı
Bunun disinda iyiyim
Amin canımÇoook şükürr dutum Allahım daha çok iyi etsiin
Ahanda düzelttim kurabiyemmm tamam ben haftaya sana hatırlatırımYanlış salişi etiket ettin kız
Tamam canım ben unutursam hatırlat bir hafta kala başlayaljm
At kuzu duruma göre bir bakayımYok bebeğim bu dualar aslında daha kısaa kurabiyemin açtığı bende ona destek veriyorum orda atarım linki
Tamam kuzumHahhaha susun bak giderim ha zor duruyorum zaten
Yavrum bende sadece kadir gecesinde okunucak bir gecelik sureler hazırladım yarın paylaşıcam ama benimnkinkadir gecesinde bir gecelik olucak beybim
Ben bu ikiliye bayılıyorum paremmmm
Çok şükür kırık çıkık olammis canım.Saolasin cemosum elim ayağım çözüldü korktum ama şükür allaha iyi durumu kolum açıyor diyor oda geçicek kafasında şişlik var dr iner dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?