Çok haklısın kuzunmm...Kız sorma yaçok çabuk geçiyor hele ben hiç bir şey anlamıyorum. Tutmayınca o duygudan mahrum kalıyormuş insan. Geçen onu dedim eşime. Hani adet kazalarını sonra tutuyoruz ya. İstediğin kadar kısa güne denk gelsin ramazanın tadı gibi olmuyor.
He kız gördüm onuKız kaç gündür cezaliydim yeni geldim gündüz de gelirim nolarkiii
Yaa oda ilk kandilimizin müjdesiydi dimiGalibaaa evett kurabiyemmmbirde beklenmedik cevap nickli arkadaş ikizleri olcak sanıyormuş üçüzleri yoldaa birde o varr hamd olsunnn
He ya bende takvime baktım ne zaman bildirim yapalım derken on gün kalmış
Oyy ben seni Yaradan a kurban olurumcansın balsın şimdiden heyecan bastı mı malum yengeç şeysi
Ahh ahh Rabbim bu duygudan bu yoldan ayırmasın canımEvet kesinlikle öyle aynı olmuyor Ramazan'ın tadı başka her Ramazan ayrı huzunlenirim.. en cokda sanki o gidinc nefsim beni ele geçirecekmiş gibi olur Ramazanda ne yaptıysak aynen devam etmeliyiz
İnşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle nice ramazanlar nasip etsin linoşumÇok haklısın kuzunmm...
Seneye ömrümüz var mı bilinmez bende ramazan böyle bittikçe içim buruluyor
Yerim o kelebekleriiAyyy evett kurabiyemmmm buna mutlu oluyorummm içimdeki kelebekler pır pıırr
Evett bitanemmmm ballıkabağımaYaa oda ilk kandilimizin müjdesiydi dimi
Allahım o listedeki herkesten güzel haberler almayı nasip etsin
Aminnn inşallah kurabiyemAhh ahh Rabbim bu duygudan bu yoldan ayırmasın canımbu duygudan mahrum olanlara da en kısa zamanda anlamayı hidayeti nasip etsin
Kimsenin oruç tutmadığına karışmıyorum ama sokakta bazen sigara içip yüzüne yüzüne üflüyorlar ya ona sinir oluyorumnormalde Ramazan dışında da sinir oluyorum buna hele ki şu covid zamanı
İnşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle nice ramazanlar nasip etsin linoşum
İyi sabahlar kurabiyem Allah rahatlık versin bende kocaman öptümYerim o kelebeklerii
Ama kaçıyorm şimdieşim diyor daha mı oturuyorsun
Hadi öptüm sizleri
Koşşş çiçeğimm koşşşYerim o kelebeklerii
Ama kaçıyorm şimdieşim diyor daha mı oturuyorsun
Hadi öptüm sizleri
Allaha emanet oll Linoşummm Allah kabul eylesin çiçeğimTiniminimavihanim bebeğim bende namaza gideyim ordan uykuya
Hayırlı akşamlar sana birtanem öpüyorum seni tinnimmm
Tamam birtanemAllaha emanet oll Linoşummm Allah kabul eylesin çiçeğimsabaha tekrar görüşürüz tatlı uykular balımmmm
Bunlar kelek çıktı rıza babaNerdesiniz elma dersem çıkın armut dersem.yine çıkın
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl
@Mabellee
@PiXiEE
My_Moonlight06
@oznurvarol
Bu saatler bizim kavuşma saatimizz mucizemmBunlar kelek çıktı rıza baba
Şüheda yaz canım
yine uykumu alamadığım bir günden günaydınlar canımm
hahah sanıırm öyle oldu bu aralar kafam bin beş yüzBilmemmmn
Ozom sen beni başkası ile mi karıştırdın acaba
Ben de uyumuşum kurbuşim iş korkusuna tabi sabaha kadar çişe çıkmaktan pek sayılmasadaBu saatler bizim kavuşma saatimizz mucizemm
Şuheda çıkacak ruhumu sıksan şühedaŞüheda yaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?