Aminnnnn kurabiyemmm evetttt

Gördüm bitanem kolay gelsin zor ya liste işi o dönem bende karışıklık olmasın diye bakamıyordum başka topiğe
Sağol birtanem
Aynen aşkım resmen ajandaya not alıyorum yoksa unutuyorum çiçeğim
Biraz zor ama güzel şeyler için çabamız kuzummmmm

Sağol birtanem
Aynen aşkım resmen ajandaya not alıyorum yoksa unutuyorum çiçeğim
Biraz zor ama güzel şeyler için çabamız kuzummmmm
Güzel şeyleri geciktirmeden kolayca sağlıkla nasip etsin Rabbim
Linoşum tinnoşum kadir gecesine on gün kalmış ya Tiniminimavihanim
Ne zaman geçti bu zaman

Yaa valla çok sevindim
Rabbim inşallah tüm isteyenlerden de böyle güzel haberler almayı nasip etsin
Aminnn inşAllah çiçeğimmmm çok yenii daha önümüzdeki haftalarda kese bakmaya gidecek darısı bizlere olsunn bitanemm

Ne zaman geçti bu zaman
Aminnn inşallah kurabiyem çokça Aminnnn
Kuzum bi sene ramazandan ben bişi anlamadım havalar serin sıcak yok sanki saatler de kısaldı ya insan hiç anlamıyor zaman nasıl geçiyor gerçekten 1 Ramazan daha bitiyor

Ne zaman geçti bu zaman
Ahh iç çektim duana be kurabiyemmm gönül dolusuu amiiinnn10 gün mü ben neden daha 15 gün diyodum bende şuan şaşrdım çiçeğimmm

Aminnn inşAllah çiçeğimmmm çok yenii daha önümüzdeki haftalarda kese bakmaya gidecek darısı bizlere olsunn bitanemm
Yerim ben onun kesesini ya siz diyince gördüm valla ya o kadar sevindim ki
Geçen kandildeki Listemizin ilk hamişi o zaman dimii Ballikabak

Aminnn inşallah kurabiyem çokça Aminnnn
Kuzum bi sene ramazandan ben bişi anlamadım havalar serin sıcak yok sanki saatler de kısaldı ya insan hiç anlamıyor zaman nasıl geçiyor gerçekten 1 Ramazan daha bitiyor
Kız sorma ya çok çabuk geçiyor hele ben hiç bir şey anlamıyorum. Tutmayınca o duygudan mahrum kalıyormuş insan. Geçen onu dedim eşime. Hani adet kazalarını sonra tutuyoruz ya. İstediğin kadar kısa güne denk gelsin ramazanın tadı gibi olmuyor.

Yerim ben onun kesesini ya siz diyince gördüm valla ya o kadar sevindim ki
Geçen kandildeki Listemizin ilk hamişi o zaman dimii Ballikabak
Galibaaa evett kurabiyemmm birde beklenmedik cevap nickli arkadaş ikizleri olcak sanıyormuş üçüzleri yoldaa birde o varr hamd olsunnn

Ahh iç çektim duana be kurabiyemmm gönül dolusuu amiiinnn10 gün mü ben neden daha 15 gün diyodum bende şuan şaşrdım çiçeğimmm
He ya bende takvime baktım ne zaman bildirim yapalım derken on gün kalmış
Bende tam öylee düşündüm kurabiyemmm defterimiz kalemimiz hazırr cancağzııımmm
Oyy ben seni Yaradan a kurban olurum cansın balsın şimdiden heyecan bastı mı malum yengeç şeysi

Evet kesinlikle öyle aynı olmuyor Ramazan'ın tadı başka her Ramazan ayrı huzunlenirim.. en cokda sanki o gidinc nefsim beni ele geçirecekmiş gibi olur Ramazanda ne yaptıysak aynen devam etmeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…