- 20 Aralık 2020
- 17.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.567
- 548
Senin o emek veren ellerin sevilir paremmmmTinosum benim bahce işleri başlıyacak artık bayram sonrası maraba olucam bahçe işlerim çok olur o yuzden ara vereyim biraz
Inşallah kuzum aminSenin o emek veren ellerin sevilir paremmmmRabbim kolaylık versiinn sana emeklerinin karşılığını al inşAllah çiçeğimmm
Aminnnn paremmm aminnnInşallah kuzum aminbir kış birlikteydik rabbim inşallah emeğinizin karşılığını alalim hep beraber ☺
Aaa burası yağmurlu rüzgarlı kış geri geldiBen dinleyemiyorum bazen o müzikleri sonrada unutuyorum anında dinleyeyim bari
İyiyiz balım ya yat kalk otur hep aynı hava güzelleşti ama artık yanacağuz ekşın gelecek hayatımıza
Hamileler var olmaz gnhSen at
Ayy oralar öyleyse buralarda soğuğu gelir kesinAaa burası yağmurlu rüzgarlı kış geri geldi
HıhHamileler var olmaz gnh
Nere gidecen yolarım seniBende ramazandan sonra eli eteği çekerim
Ahahahaha karıştırmadan çıkarsak iyiBn baska nerelere dua okuyacaktim.
Esim uyuycak diye yine sahuru erkenden yapmis ve uyumayan esimle cay keyfisi yapiyorumdur
Afiyet olsunnn bebeğisiimmEsim uyuycak diye yine sahuru erkenden yapmis ve uyumayan esimle cay keyfisi yapiyorumdursen napiyon ballikosu
Midem bulaniiiyiiiii gardaşımAfiyet olsunnn bebeğisiimmçaya petibör bisküvi de bandırır mısın benim içinn
Bir geçmedii zıkımm az kaldı bitmesine çiçeğimm sabıırrMidem bulaniiiyiiiii gardaşım
Ay insaAllah kuzum ya hayir yemek gormeyince iyiyim yemek gorunce leşşBir geçmedii zıkımm az kaldı bitmesine çiçeğimm sabıırr
Neyse hamiş olunca bebeğisim bu ön hazırlık olurrAy insaAllah kuzum ya hayir yemek gormeyince iyiyim yemek gorunce leşş
Kanka kotu bisey ama raziyizNeyse hamiş olunca bebeğisim bu ön hazırlık olurrgüzel açıdan bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?