Gönlü guzelimmmmmmm Rabbim sana da senin kadar yüreği temiz güzel bir eş nasib etsin ve daha sonra ondan hayirli sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin... Rabbimden dilerim hep mutlu olasın

Amannnn gece gece doldum tasmayim şimdi kızlar ben anne olmak ve yuvam olsun diye istiyorum adı batasica kocayı yoksa neyse rabbimin geleceğimi geleceğimizi güzel ayarlasın gönlümüze göre versin

Yaaaaa boşuna demiyorummmmm ben işte MashaAllah kızlar hepinize gerçekten yüreklerinizdeki güzellik buradan bile olsa Okadra güzel geçiyor ki öyle bir hissettiriyorsunuzki bunu.. Rabbim hepinizden razı olsun.. Ya bu kadar bozuk bir düzen ve zaman içinde doğru kalabilmeyi başarabilmiş nadir insanlardansinz tüm sanimiyetimle söylüyorum

Amannnn gece gece doldum tasmayim şimdi kızlar ben anne olmak ve yuvam olsun diye istiyorum adı batasica kocayı yoksa neyse rabbimin geleceğimi geleceğimizi güzel ayarlasın gönlümüze göre versin
Yaaa părem deme öyle Rabbim hayırlısı ile aklı selim iyi insanlara denk getirsin yollarını bebegim birgün olacak hayırlı birisi ve sende anne olacaksın çiçeğim
Rabbim gönlümüze göre versin paremmmmmmmmm cansın sen iyi birisin ve iyi biriyle çocukların olacak balım

Ya canım benim senden de Allah razı olsun kuzunmmm derdimiz birrrr Rabbim hayırlısını versin hepimize gönlümüzden geçenleri
O senin güzel bakışın kuzim çok sağol
Fasta değil ama Almanya'dan fasa glein gitmişsin
Faslı sennnnnn

Vardır bi bildigi sen bana sabır demiştin ya aynen öyle hepimize sabır işte

Tamam bebetomm nasıl istersen onu di baaaaaa

Parişim balım bal böceğim çiçeğim
Ezanlar okunuyor kuzum
Rabbim gönlünce nasip etsin her şeyi
Sen o kadar güzel sabrettin ki, bir çok şeye bizler şahit olduk. Rabbim onların mükafatını geciktirmesin. Gönlüne göre bir eş, hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Dileyen isteyen, mücadele eden tüm dua arkadaşlarıma da en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin
Hepimizi şu dünya imtihanını kazanan kullarından eylesin

Ne güzel dua etmişsin kuzum dünya imtihanını kazanan kullardan olalım Amin Amiiinn Amiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…