Aminnnçok amin kızlar her biriniz ne güzel dualar etmişsiniz
Güzel kalplerinizden öperim
Linoşummmmmm hoşgeldinSelam kızlar 2 3 gündür yoktum malum konu için liste işleri falan anca yetişiyorumm
Napıyorsunuz bakımmmm
Hoşbuldum Faslı gelin
Pareemm ahh gecenin bu vaktinde arsa cıksın dualar inşallah gönlünün ruhunun sevdasını bul da bir evlat nasip olsun sana bizleri kattırdıgın duaların hürmetine Rabb'im gönlündekini nasip eylesin inşaallah sanaa
Dua kardesim cok icten ettim ben de hepimiz icin her zamann en icten dualarımla
Hepimizin imtihanı farklı bu dunya da biz cocuk icin cabalarken baska biri de cocuguyla imtihan oluyor bazen unutsam da aklıma geldikce tekrarlarım geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Allah'ın izniyle
Gönlü guzelimmmmmmm Rabbim sana da senin kadar yüreği temiz güzel bir eş nasib etsin ve daha sonra ondan hayirli sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin... Rabbimden dilerim hep mutlu olasın
Yaaaaa boşuna demiyorummmmm ben işte MashaAllah kızlar hepinize gerçekten yüreklerinizdeki güzellik buradan bile olsa Okadra güzel geçiyor ki öyle bir hissettiriyorsunuzki bunu.. Rabbim hepinizden razı olsun.. Ya bu kadar bozuk bir düzen ve zaman içinde doğru kalabilmeyi başarabilmiş nadir insanlardansinz tüm sanimiyetimle söylüyorumKızlar bende okudum Rabbim bebek bekleyen arkadaşlarıma tez zamanda pozitif haberler almayı kolaylıkla gebe kalmamızı kolaylaştırsın..
Bu gunlerin yüzü suyu hürmetine bizi annelik ve babalık duygusundan mahrum bırakmasın..
Duamıza engel olan günahlarımızı affetsinnnn Rabbim benim gibi bekleyen çabalayan gözyaşı döken bu yolda sabır ve duaya sarılmış birgün annelik duygusunu tadabilecek miyim diye beklerken ummadık zamanda tez zamanda hayırlısı ile kolaylıkla nasip etsin..
Hamile olan arkadaşlarımın da sağlıkla bir şekilde doğum etmesini o missss gibi evlat kokusunu içine çekmeyi nasip etsin belki ne kadar çok beklediler anne olmayı..
Yavrularını Salih ve Saliha evlatlardan olmayı doğru yolda olmayı nasip etsin hepsine ...
En son gelen arkadaşlarım için de pozitif sonuç almayı nasip etsin diye dua ettim tüp bebek sürecinde imiş arkadaşlarımıız Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin
Bu etkinliği bana söyleyip @Magnifiaque arkadaşıma da ve sizlere çok teşekkür ederim paylaştı hep birlikte yaptık Elhamdülillah
Rabbim onunda bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına alıp cennet kokusunu içine çekmeyi nasip etsin Aminnnn
Hepinizden Allah razı olsun kızlar
M Mavi Menekse @madammor @Btlaydnz23Tiniminimavihanim @Magnifiaque @Life light @Teach_Mavi @madamseker @rana20 My_Moonlight06 @Saliha40 Catlak-kurabiye @Mabellee @Hogwartss @busenurkaay @Fatmazell @Maviesra @minezmn41 @Ballikabak MssPARE @eunja @Ays deenur20 @bir mucizee @maviss_34 @Huzurlu Masum @Papatyamveben-Mavi @Ayzelin @Morlale8 @Gulssen @CYdA @Dilos6342 @Cericeri @mucizelereinann
Yaaa beni Faslı gelin yaptınızHoşbuldum Faslı gelin
He ya adın öyle kaldıYaaa beni Faslı gelin yaptınız... Duyanda beni Faslı Türkiye'ye gelin gittim zanneder hahah ben tam tersi fasa gelin gitmişemmmm Osmanlı torunuyummm ben lütfen reca ederim
Yaaa părem deme öyle Rabbim hayırlısı ile aklı selim iyi insanlara denk getirsin yollarını bebegim birgün olacak hayırlı birisi ve sende anne olacaksın çiçeğimAmannnn gece gece doldum tasmayim şimdi kızlar ben anne olmak ve yuvam olsun diye istiyorum adı batasica kocayı yoksa neyse rabbimin geleceğimi geleceğimizi güzel ayarlasın gönlümüze göre versin
Hoşgeldin kurabiyemmmBende öpemm seniin güzel kalbisindennn
Ya canım benim senden de Allah razı olsun kuzunmmm derdimiz birrrr Rabbim hayırlısını versin hepimize gönlümüzden geçenleriYaaaaa boşuna demiyorummmmm ben işte MashaAllah kızlar hepinize gerçekten yüreklerinizdeki güzellik buradan bile olsa Okadra güzel geçiyor ki öyle bir hissettiriyorsunuzki bunu.. Rabbim hepinizden razı olsun.. Ya bu kadar bozuk bir düzen ve zaman içinde doğru kalabilmeyi başarabilmiş nadir insanlardansinz tüm sanimiyetimle söylüyorum
Yaaa beni Faslı gelin yaptınız... Duyanda beni Faslı Türkiye'ye gelin gittim zanneder hahah ben tam tersi fasa gelin gitmişemmmm Osmanlı torunuyummm ben lütfen reca ederim
Vardır bi bildigi sen bana sabır demiştin ya aynen öyle hepimize sabır işteAmannnn gece gece doldum tasmayim şimdi kızlar ben anne olmak ve yuvam olsun diye istiyorum adı batasica kocayı yoksa neyse rabbimin geleceğimi geleceğimizi güzel ayarlasın gönlümüze göre versin
Ya canım benim senden de Allah razı olsun kuzunmmm derdimiz birrrr Rabbim hayırlısını versin hepimize gönlümüzden geçenleri
O senin güzel bakışın kuzim çok sağol
Fasta değil ama Almanya'dan fasa glein gitmişsin
Faslısennnnnn
Parişim balım bal böceğim çiçeğimAmannnn gece gece doldum tasmayim şimdi kızlar ben anne olmak ve yuvam olsun diye istiyorum adı batasica kocayı yoksa neyse rabbimin geleceğimi geleceğimizi güzel ayarlasın gönlümüze göre versin
Bahhhhhh bebeeee Buraya tain olursanız görürüm seni kabusun gerçek olur hahahafastasın işte Faslı
Temam aşkımTamam bebetomm nasıl istersen onu di baaaaaa
Ne güzel dua etmişsin kuzum dünya imtihanını kazanan kullardan olalım Amin Amiiinn AmiinnParişim balım bal böceğim çiçeğim
Ezanlar okunuyor kuzum
Rabbim gönlünce nasip etsin her şeyi
Sen o kadar güzel sabrettin ki, bir çok şeye bizler şahit olduk. Rabbim onların mükafatını geciktirmesin. Gönlüne göre bir eş, hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Dileyen isteyen, mücadele eden tüm dua arkadaşlarıma da en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin
Hepimizi şu dünya imtihanını kazanan kullarından eylesin
Ayyyy deme öyle şeylerBahhhhhh bebeeee Buraya tain olursanız görürüm seni kabusun gerçek olur hahahao
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?