- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
Aminnnn kurabiyemParişim balım bal böceğim çiçeğim
Ezanlar okunuyor kuzum
Rabbim gönlünce nasip etsin her şeyi
Sen o kadar güzel sabrettin ki, bir çok şeye bizler şahit olduk. Rabbim onların mükafatını geciktirmesin. Gönlüne göre bir eş, hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Dileyen isteyen, mücadele eden tüm dua arkadaşlarıma da en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin
Hepimizi şu dünya imtihanını kazanan kullarından eylesin
Aminn canım amin hepimizin imtihanı sıkıntısı farklı farklıNe güzel dua etmişsin kuzum dünya imtihanını kazanan kullardan olalım Amin Amiiinn Amiinn
Amin linoşum balımAminnnn kurabiyem
Ne güzel dua etmişsin çokça Aminnn inşallah kuzum Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Tamam hadi demedimmmAyyyy deme öyle şeylerAllah korusun şuanlık burda mutluyummm sen kız deme saatine gelir felan
Valla öyle bir ihtimal var demeee demeee
Sende bugun bendensiiinnn kurabiyemmm kıyamamm sanaçok duygusalım bu gece tinnoşum ya dokunsalar ağlarım mod time tamam ağlamak falan yok hepinizi böyle 32 dişli görcem
Evettt bal köpüğüm böylee hafif melankolik gibi kurabişimm
Höngörrr Höngörrr ağlamadan gidiyom ben
Yoksa bi bakmışız hepimiz ağlıyoruz falan
Tamam eski sulu çatlak kurbik moduna geçildi
Herkese iyi uykular datlu rüyalar
Rüyanızda bol bol çatlak kurabiye yiyin
A böyle ağzınızın kenarları hep pudra şekeri olsun
Tamam hadi demedimmmsaatine geldiyse yapacak birşey yok kader kismet buraya ne yazildiysa oooo
Olsunnnn kurabiyemmm yirizzz çayla beraber güzel olurrHöngörrr Höngörrr ağlamadan gidiyom ben
İyi geceler kurabiyem Allah rahatlık versinn çiçeğimHöngörrr Höngörrr ağlamadan gidiyom ben
Salişin dediği diziye baktım ben yeni baslamis 2 bölümdü annesinin sırrıdır kızının diye piskolojim bozuldu tam sigara içmelikkkk offfff tinnoşgönüldağı dizisini açtım biraz daha ağlıyamm güzel olurr oh
Kız ben hiç izlemiyorum onu... Ben şeyi izliyorum masumlar apartumanuuugönüldağı dizisini açtım biraz daha ağlıyamm güzel olurr oh
Linnoşşş yok anam zaten psikolojim emanetteeSalişin dediği diziye baktım ben yeni baslamis 2 bölümdü annesinin sırrıdır kızının diye piskolojim bozuldu tam sigara içmelikkkk offfff tinnoş
Kız ben hiç izlemiyorum onu... Ben şeyi izliyorum masumlar apartumanuuu
İlk bölümünü izledim ben de cok kotuSalişin dediği diziye baktım ben yeni baslamis 2 bölümdü annesinin sırrıdır kızının diye piskolojim bozuldu tam sigara içmelikkkk offfff tinnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?