- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Yavrruumm niye ediyon kendine bunu kız patlat bir mezdeke oyna gitsingönüldağı dizisini açtım biraz daha ağlıyamm güzel olurr oh
Onu yarınaa yapacamm çiçeğimm bugünü böyleee kapatayımmm diyomYavrruumm niye ediyon kendine bunu kız patlat bir mezdeke oyna gitsin
Onu yarınaa yapacamm çiçeğimm bugünü böyleee kapatayımmm diyom
Linnoşşş yok anam zaten psikolojim emanetteearkasınasa üç kız kardeşi izliceemn
Evet yaaaa uffff şimdi meraktan çatlarım oyuncular iyi o yüzden izlicem ama maf etti beni meryemmmmİlk bölümünü izledim ben de cok kotu
Allah rahatlık versiinn kuzummm iyi geceler tatlış rüyalar dilerimmm sabaha görüşürüz
Evet yaaaa uffff şimdi meraktan çatlarım oyuncular iyi o yüzden izlicem ama maf etti beni meryemmmm
Neyse ballar ben gider namaza sonra uykuya Allah rahatlık versin hepinize öpüyorum sizi görüşürüz çiçeklerimmmm
Hemen geliyooooorrrYavrruumm niye ediyon kendine bunu kız patlat bir mezdeke oyna gitsin
Allah rahatlık versin kuzummm
Evet yaaaa uffff şimdi meraktan çatlarım oyuncular iyi o yüzden izlicem ama maf etti beni meryemmmm
Neyse ballar ben gider namaza sonra uykuya Allah rahatlık versin hepinize öpüyorum sizi görüşürüz çiçeklerimmmm
2. Bölümü merak ettim bak simdi gündüz iş yaparken izleyeyim
Sağol birtanemAllah rahatlık versiinn kuzummm iyi geceler tatlış rüyalar dilerimmm sabaha görüşürüz
İzle kuzum izle küfür edersin oruçlu oruçlu2. Bölümü merak ettim bak simdi gündüz iş yaparken izleyeyim
Allah kabul etsin kuzumhayırlı uykuların olsun
Ohh ohh yandan yandaann
Aminnn inşallah kuzum sizlere de Allah rahatlık versin iyi sahurlar oldunAllah rahatlık versin kuzummm
Çay içmek bizim işimizz linnoooşşşSağol birtanem
Görüşürüz tinnoşummmmmm hayırlı akşamlar sana da bebeğim iyi çay içmeler
Çaylarrrrrrrrrreeeeeee ..Çay içmek bizim işimizz linnoooşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?