çalışıyorum ama bugün pek yoğun değil anlamında oAdana gardaaaşşş güneşe ateşedengillerden
Afiyet olsun bebe
Güya çalışmak nasıl oluyor kkya girerek miben iyiyim ya eccük enerjik geleyim bugün didim
Ahahahhaha aleni bir hırsız hemde
Yaaa sabahları ne izlerdim teletabileri atvde çıkardı dimiMaaşallahh, kışın Allah yardım etsin
Ahahahah çok iyi yaa
Teletabiii geldi aklıma
Ne izliyorsunuz be
Normal hoccaam benimde arada çekiyordu alıştım
Anaaa o zaman üstteki yorumum dan vazgeçtim koccaa boğazbir mucizee
Catlak-kurabiye kız kaç kaç
burda ama yazdığımı da görmüyo ya da gördü görmemezlikten geliyoİkinizi de yiyebilirimmmm
Aha sen niyeti bozmuşsunnn imdattttİkinizi de yiyebilirimmmm
Hahah öyle usulsüz şeyleri izlemesinNeden kızbenimki izlemez zaten kendi başka şeylerle ilgilenir ama bende istemiyorum
Ama sssseeennniiii yirimmmm
Aynen onlar sevmiyorlar ama napalım biz izliyoruzAha sen niyeti bozmuşsunnn imdatttt
Hayati tehlikemiz var
Çok tırsıyorummm
Hahah öyle usulsüz şeyleri izlemesinzaten sevmez oda bunların neyine bakıyorsun falan der
Napemm kuzu mutfakta makine boşalcak ev toparlancak beni bekliyolar
İstemesin yaa kötü oluyo ben gece rüyamda görüyordum uyanıyodum acayip canm istiyordu avucunu yala avucu umma diyordu herifCanımız birşey istemiyor kociler rahat biz rahatta ondan didim
Ne abla görmedim gerçekburda ama yazdığımı da görmüyo ya da gördü görmemezlikten geliyo
Gel buraAha sen niyeti bozmuşsunnn imdatttt
Hayati tehlikemiz var
Çok tırsıyorummm
Hahah öyle usulsüz şeyleri izlemesinzaten sevmez oda bunların neyine bakıyorsun falan der
Tirbiyisizleee
Napemm kuzu mutfakta makine boşalcak ev toparlancak beni bekliyolar
İstemesin yaa kötü oluyo ben gece rüyamda görüyordum uyanıyodum acayip canm istiyordu avucunu yala avucu umma diyordu herifCanımız birşey istemiyor kociler rahat biz rahatta ondan didim
Ne abla görmedim gerçekburda ama yazdığımı da görmüyo ya da gördü görmemezlikten geliyo
Gel buraAha sen niyeti bozmuşsunnn imdatttt
Hayati tehlikemiz var
Çok tırsıyorummm
birde görmedim vay bee . bunları da mı duyacaktımİstemesin yaa kötü oluyo ben gece rüyamda görüyordum uyanıyodum acayip canm istiyordu avucunu yala avucu umma diyordu herif
Ne abla görmedim gerçek
Gel bura
Amaa sinide oyle seviyoruzz kuzuu sen bizi sevmiyin öyleeeTirbiyisizleee
İstemesin yaa kötü oluyo ben gece rüyamda görüyordum uyanıyodum acayip canm istiyordu avucunu yala avucu umma diyordu herif
Ne abla görmedim gerçek
Gel bura
Ablaa aaaaaaa görmedim günaydın mı dedinbirde görmedim vay bee . bunları da mı duyacaktım
Amaa sinide oyle seviyoruzz kuzuu sen bizi sevmiyin öyleee
nayııır. benim mintim nerelerde dedimAblaa aaaaaaa görmedim günaydın mı dedin
Ne güzel o zamançalışıyorum ama bugün pek yoğun değil anlamında o
Atv diye hatırlıyorum bende izlerdimYaaa sabahları ne izlerdim teletabileri atvde çıkardı dimi
3 kız kardeşe taktık
Avucunu yala iyiymiş kızİstemesin yaa kötü oluyo ben gece rüyamda görüyordum uyanıyodum acayip canm istiyordu avucunu yala avucu umma diyordu herif
Ne abla görmedim gerçek
Gel bura
nayııır. benim mintim nerelerde dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?