Bütün dualarına Aminnnnn canım
Geç oldu ama Seninde gönlündeki bütün dualarını kabul etsin Rabbim ve buradaki bütün arkadaşlarımın duaları ennn kısa zamanda en hayırlı şekilde kabul olsun Aminnnn

İyiyim Lnam sen nasılsın niye ağlak o surat

Coconun her zamanki hali sosyalim arada dürtüp gidiyor

Olabilir balım izlemiyorum bende bilmiyorum o yüzden
Bende izlemiyordum Catlak-kurabiye dedi bir saydı 2 günde 5 bölüm falan izledim

Kızlar bugün doktora gittim yumurtalıklara baktı bugün adetimin 12. Günü iki tane var dedi ama ilaç olması gerektiği kadar büyütmemiş dedi.. birtanesi 8mm diğeride 12 mm.. belliki geç yumurtluyorsun dedi..
zaten uygulamamda da 23un de gösteriyor yumurtlamayi ..yeni döneme girmişim zaten.. sat 8 Nisan adetim 7 gün sürdü ilacida adetimin 4 günü almaya başladım ve 50mg ilaçtan günlük iki tane içtim.. sizce durum nasıl bir umut var mı ?

ilacın etkisi hala devam ediyor ağrın var mı dedi var dedimm.. bakalım ne olacak cuma günü tekrar gel dedi bakalım devam büyümüş mü diye büyümüşse ovitrelle çatlama iğnesi yapicam..

Tiniminimavihanim Lna16 Catlak-kurabiye bir mucizee Jou Ballikabak

12.günde bana normal gibi geldi çünkü ben de 16ıncı gün çatlıyorum kuzum senin adet döngün de 30ve üstüyse normal yani bence Allahın izniyle cumaya kadar büyümüş olur bi de hap da kullanıyosun zaten havuç ye avokado ye onlar da iyi geliyor yumurtlamaya günde 2havuc ısır ısır ye

Hapı 5 günlüğüne kullandım klomen tarzı ilaçtı.. bitti çoktan zaten.. havuç çatlamaya yarıyor diye duydum ama yumurtlama damı yapıyor Muş ? İnshaAllah bakalım stressiz bir ortam yapiciiiiiiim gendume

Kuzum bazıları 20 günde bile yumurtluyor ona bakma..
Moralini bozma
Tekardan kontrole gittiğinde belli olur kuzum daha net ama sen stres yapma bu sefer hormonlar da etkileniyor ben hiç tedavi görmedim ama magniden biliyorum süreci hep birlikte geçirmiştik ondan duyardım ve burda ve çevremde olan arkadaşlarımdan sen canını sıkma çiçeğim

Havuç çatlatıyor eğer prolaktin hormonun da sıkıntı yoksa incir tüket canım oda yumurtanın gelişmesi için

Benimde aynı şekilde olmuştu kuzuu aşilama zamanında oyle ydii biri büyümuştü biri pek değildi ama gene doktorum bana normal demişti o hiç belli olmazz 1 yumurtaya bile tutunur aşko yeterki 1yumurtana bile olsa sperm ona ulaşsınn tam bilmiyorum yaşantını acaba aşılamamı olcaksın ondanmıyada tedavin ne

Buarada benimde yumurtam geç yumurtluyor ve hiç belli değil ne zaman olduğu uygulamada göstersede benimki hiç tutmazdı ben salladım 2 günde bir değerlendirdim nezaman yumurta çatliyor hiç bakmadım benimki ne zaman belli değildi

İnshaAllah kuzucummmm cuma bakicaz .. erken yatayım bu günlerde sahuru beklemicem artık .. yaticam stressiz bir ortam

Anladım canım... Zaten benim bildiğim de böyle yumurtlama ne zaman olacağı belli olmaz sismi büyüklüğe göre konusti kadın şimdiye daha da büyürdu dedi ama geç de olabilir sende sanırım geç oluyor dedi . PCOS da var ya..

Ben canim normal klomene benzer bir ilaç tedavisi oldum 5 gün bukadar... Sadece çatlatma iğnesi vurulcam işte büyürse yumurta.. İnshaAllah bakalım ya biraz destek yapayım dedim kendime.. yürüyüş filan gelişir belki daha çok

Ben de senin gibi biliyodum yok baya yumurtaya iyi geliyo besliyo genelde pikken yiyo insanlarya pik demek de son raddesi demekya yumurtanın büyük ihtimal büyüterek çatlatıyo belkide tabiki bu benim uydurmam sadece mantıken böyle düşünüyorum ama havucun yumurta kalitesine etkisi ortada ben hergün yedim yumurtlama haftamda yediğim ay da vesile oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…