Evet bebeğim aynen öyleCanım zaten nasibi gelince bunlar birer bahane ve sebeb oluyor.. yoksa Hz Meryem'in rahmine Hz isayi düşüren Rabbim için ne kolay bir iştir..
Aynen kelebeğim hamişim denemedigimiz ot çöp kalmadıEvettt çok iyi katıliyorumm ben birsürü kürler denedimm yok yanii birilerine işe yaradıysada denk gelmiştir ben inanmıyorum artıkkk soğna suyu içtim hamile kaldım diyen var inanmıyorum mutlaka denk gelmistir yaniiMy_Moonlight06 bi allahınn denemediğim kür kalmadı kesinlikle vaktiyle geldimi oluyor
Vallahi kalmadı yaaaEvet bebeğim aynen öyle
Aynen kelebeğim hamişim denemedigimiz ot çöp kalmadı
Vakti geldiği gün Allah o çabaladığın şeyi vesile kılıyor bence misal aşılama misal tüp bebek en basit bi sogan kürü bile vakti geliyor ve Allah o yaptığını vesile kılıyor veren her zaman Allah ama vesileler değişiyorEvettt çok iyi katıliyorumm ben birsürü kürler denedimm yok yanii birilerine işe yaradıysada denk gelmiştir ben inanmıyorum artıkkk soğna suyu içtim hamile kaldım diyen var inanmıyorum mutlaka denk gelmistir yaniiMy_Moonlight06 bi allahınn denemediğim kür kalmadı kesinlikle vaktiyle geldimi oluyor
Şifa olsun bebeğimAnladım canım ben şimdi iki tane küçüğünden soyayim arada tirtiklarim en azından
Kesinlikle vesilemizin peşinde biz koşucaz çabalıcaz Rabbim de istediği vakit verecekCanım zaten nasibi gelince bunlar birer bahane ve sebeb oluyor.. yoksa Hz Meryem'in rahmine Hz isayi düşüren Rabbim için ne kolay bir iştir..
Şifa olsunnn inşaAllahhh canımmmAnladım canım ben şimdi iki tane küçüğünden soyayim arada tirtiklarim en azından
Evet canımm benimmVakti geldiği gün Allah o çabaladığın şeyi vesile kılıyor bence misal aşılama misal tüp bebek en basit bi sogan kürü bile vakti geliyor ve Allah o yaptığını vesile kılıyor veren her zaman Allah ama vesileler değişiyor
O akşamdaki boşluk ne saliş aklıma fesat şeyler geliyorGündüz turuncu havuç .....aksam .......... havuc
An itibariyle benŞifa olsun bebeğimye oh misss bags bunny gibi
Onu bende merak ettim işteO akşamdaki boşluk ne saliş aklıma fesat şeyler geliyor
Çılgın gelin seniBen zaten öyle stress olacak olsam Mayıs topiği açmazdim vallaha beni etkilemiyor artık olan bitenler tamamen kendkme odakliyim şuan.. kafam da rahat aslında eskiden bin tane soru sorardım şimdi arada önemli birşey olunca paylaşıyorum... Hele insanların eski konularıni okumaya paydossss
Yaaaa offff Allah seni ahahaajajajajajajajajajaSiz doldurun orasını. Herkesin havucu farklı renk renk boy boy
Gündüz tavşan gibi havuç yeyin.... Akşam tavşan gibi ........ diyorsunnnnnn yaniSiz doldurun orasını. Herkesin havucu farklı renk renk boy boy
Ben fesat değilim.. noktayı doldurun dedimGündüz tavşan gibi havuç yeyin.... Akşam tavşan gibi ........ diyorsunnnnnn yani
Kopuyorum gece geceGündüz tavşan gibi havuç yeyin.... Akşam tavşan gibi ........ diyorsunnnnnn yani
Offff saliş sesli güldümSiz doldurun orasını. Herkesin havucu farklı renk renk boy boy
Tamam işte ben içimde doldurdum o noktayıBen fesat değilim.. noktayı doldurun dedim
Arada kopmak lazmmm yaaa bak ne güzel oluyor yumoşlarim stresten uzakKopuyorum gece gece
Ayip mi .. önerileri benim ki .. dunyani havucunu ye .. .. baska sey yapma olur mu ??Offff saliş sesli güldümçok ayıp saliş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?