Bende oyle oldum ilkbaşlarda ilk tedavim öyleydi ama olumsuz insaallahh seninkine tutulcak olcak benim doktorum biraz beceriksizdi sonra değiştirdim zaten neseki .
Benimde geç döllenme olurdu

Benim oyle oldu eylülde ben yürüyüş yaptım hep belki yumurtalarım hareketlenir dedim nebileyim ama umudum yoktu aklımda değildi hergün 10bin atardım o akşamda değerlendirirdim eşimle ama aklımda yoktu nede olsa tüp demiştim buay oldu oldu olmadı artık yeter dedim kiii oldu

İnshaAllah kuzucummmm cuma bakicaz .. erken yatayım bu günlerde sahuru beklemicem artık .. yaticam stressiz bir ortam
Aynen kuzum stres yapma istediğin şeyleri yap kendine vakit ayır ben kk dan resmen kafa toparlamak için 4 5 ay yoktum arada girerdim bakıp çıkardım jou yazardı fatmazel 2 DKK görüşüp çıkardım resmen piskolojim bozuluyordu birşeyler görünce topic de hep gebelik topiclerinde idim sonra tinnimmm gel deyince magni falan geldim yani bu tık tık grubuna iyi geldi anlatmak istediğim bazen uzaklaşmak iyi geliyor çiçeğim

Oyy çiçeğim olacak hepimiz kalacağız hayırlısıyla anne olacağız

İzledim inciri de havucu da övüyor ikisi de yumurta kalitesi için iyi zaten ama küçük yumurtayı çatlatmaz büyütür besler öyle olmasa benim olmazdı buay deneyim dedim buay kaldım işe yaradı ben de başka arkadaşımdan duydum yumurtlama haftasında avokado ve havuc yedi o da yedigi ay kaldı demekki besliyo kaliteyi arttırıyo

Oooowwwwww MashaAllah

O zaman tavşan mode on deneyim bende İnshaAllah olur

Ahh ne güzel n güzel MashaAllah canımmmm sağ salim alırsın İnshaAllah kucağına

Oooowwwwww MashaAllah

O zaman tavşan mode on deneyim bende İnshaAllah olur
Dene tabi kuzum hatta avokado da olgun bulursan yemeye başla yarından gerçekten kalitesine çok etkisi var. Benim bizzat yakın arkadaşlarım yedi ve kaldılar onları görüp ben de yedim ve onlsr gibi yediğim ay kaldım çok şükür ama yine de doktorunla mesajlaşabiliyosan eğer doktoruna da sor için rahat etsin

Ben zaten öyle stress olacak olsam Mayıs topiği açmazdim vallaha beni etkilemiyor artık olan bitenler tamamen kendkme odakliyim şuan.. kafam da rahat aslında eskiden bin tane soru sorardım şimdi arada önemli birşey olunca paylaşıyorum... Hele insanların eski konularıni okumaya paydossss

Kactane yeniliyor günde ?

Yok ben zarar vereceğini düşünmüyorum... Avokado da bugün baktım olgun bulamadım marketten yoksa alicaktkm

Bizim yediğimiz havuç yediğimiz avakadolar kalmadı Tiniminimavihanim Fatmazell hepimiz yedik avakado bildiğin smottti yaptık içtik muzla karıştırıp 7 8 gün boyunca yani demem o ki o vakti saati gelince oluyor ben artık avakado incir havuç birşeyin etkisi olduğu düşünmüyorum vakti saati dolan geliyor tabi ki etkisi vardır ama bize nail olmadı nasip ...

Kactane yeniliyor günde ?
Enaz 1 yesen güzel olur ben bazı günler bi sabah bi akşam yedim benim eşim asker çok deneyemiyoruz bebek oyüzden kendi kafamca 2tane yersem daha iyi besler gibi düşünüp öyle yaptım avokado bi sabah bi akşam yedim kücüktü zaten havuc da aynı enaz 1 bazen 2

Canım zaten nasibi gelince bunlar birer bahane ve sebeb oluyor.. yoksa Hz Meryem'in rahmine Hz isayi düşüren Rabbim için ne kolay bir iştir..

Evettt çok iyi katıliyorumm ben birsürü kürler denedimm yok yanii birilerine işe yaradıysada denk gelmiştir ben inanmıyorum artıkkk soğna suyu içtim hamile kaldım diyen var inanmıyorum mutlaka denk gelmistir yanii My_Moonlight06 bi allahınn denemediğim kür kalmadı kesinlikle vaktiyle geldimi oluyor

Dediğin doğru ama moonlight yumurta büyütmeye çalıştığı için yumurta kalitesini arttırmak için etkisi kanıtlanmış yiyecekler öneriyorum yoksa nasibi varsa diyip beklesin mi napsın enazından yesin yumurtası büyüsün gerisi Allaha nasibe kalmış ama yumurtam büyümedi diye üzülmesin inşaAllah keşke daha erken başlayabilseydi tabiki ama Allah büyük inşaAllah faydası olur büyümesinde cumaya kadar

Anladım canım ben şimdi iki tane küçüğünden soyayim arada tirtiklarim en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…